U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
- Cincinnatus
- Kontakt:
Upravo tako.LjumanM95 je napisao/la:Što da ne i u Napoli? Pa i Višća je povezivan sa Arsenalom. Ne znam što ste toliko skeptični, on je mlad i perspektivan igrač, a takvi su danas na metama svih velikih klubova. Ali eto ne mora to biti Napoli, neka se samo izvuče iz Srbije i to je to. Za početak je i Parma odlična.
Vojvodina je najorganizovaniji fudbalski klub u Srbiji.Trening centar Fk Vojvodina,Tc "Vujadin Boskov" je najbolji trening centar na ovim prostorima.Takve uslove mozda ima Napoli, ali za Parmu ne bih rekao.
Miki Stevanovic je legenda u Novom Sadu, nesto kao Lavezzi u Napulju.Ne samo sto je Vosa najorganizovaniji klub, vec po misljenju vecine objektivnih ljudi koji prate domaci fudbal, Vojvodina ima i najbolji tim.
Golman:Supic(nekadasnji BIH reprezentativac)
Odbrana:Vulicevic(kapiten,povremeni reprezentativac),Mojsov(makedonski reprezentativac),Trajkovic(zamenik kapitena, na vratima A reprezentacije),Pavlovic(najbolji levi bek lige, na meti Torina)
Vezni red:Apija(dovoljno je reci nekadasnji kapiten Gane, Juventus),Mitosevic(mladi reprezentativac Srbije), Moreira(najbolji igrac Partizana u prethodne 3 godine)
Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)
Ima tu jos mnogo igraca koji su po kvalitetu u istoj ravni kao i prva postava(Skuletic, Bojovic, Brankovic,...itd)
Tu su jos i omladinci koji su jesenji prvaci, a prikljuceni prvom timu(Kordic, Meleg, Spremo,S. Kordic, Poletanovic,Radoja,...itd).
Suma Sumarum:Ne vidim zasto Stevanovic mora sto pre da napusti Fk Vojvodina?
Sutra u 14.00 na RTS2 Radnicki-Vojvodina.Pa prosudite sami ko igra najbolji fudbal na ovim prostorima.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stevanovic (napadac mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i buduci A reprezentativac iste zemlje).Skaut je napisao/la: Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)
Zaboravljas napomenuti vrlo bitne stvari.
Nisam zaboravio.Jer to na ovom forumu svi dobro znaju.Strasan igrac.Sigurno buduci A reprezentativac, mislim da ce Susic vec u ovim kvalifikacijama zvati Stevanovica i Viscu.Omerbavarac je napisao/la:Stevanovic (napadac mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i buduci A reprezentativac iste zemlje).Skaut je napisao/la: Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)
Zaboravljas napomenuti vrlo bitne stvari.
- Cincinnatus
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fakat nisam znao da je Vojsa ovoliko jaka i da imaju takav trening centar, svaka cast. A Steva je legenda, momak je zasluzio koji nastup u A Repci, pozivan je vec i nista nije losiji od Maletica, cak bi vise odgovaralo svima da se Visca i on pozovu umjesto Stilica, Alispahica, Ibricica i Maletica. Imamo pun qurac ovih plej mejkera koji ne mogu da potrce kako treba, sto se tice Ibricica nisam jos izgubio nadu ali je ugled svakako potonuo.Skaut je napisao/la:Stevanovic je vec sad jedan od najboljih igraca u Srpskoj Super Ligi(JSL), ali nema dovoljno prostora u Srpskim(citaj:Beogradskim) medijima, jer isti ti mediji guraju 2 Beograska kluba i vise se prica o Markovicu i o Lazovicu, nego o Vosinim biserima kojih ima na pretek.Verujem da znate za skandaloznu proslogodisnju otimacinu kupa, tako da o tome necu sad, a hteo bih da kazem koju rec o sredini u kojoj itekako moze jos da napreduje bilo koji igrac, pa tako i Stevanovic, koji je vec sad svoj talenat pretocio u kvalitetnog igraca.
Vojvodina je najorganizovaniji fudbalski klub u Srbiji.Trening centar Fk Vojvodina,Tc "Vujadin Boskov" je najbolji trening centar na ovim prostorima.Takve uslove mozda ima Napoli, ali za Parmu ne bih rekao.
Miki Stevanovic je legenda u Novom Sadu, nesto kao Lavezzi u Napulju.Ne samo sto je Vosa najorganizovaniji klub, vec po misljenju vecine objektivnih ljudi koji prate domaci fudbal, Vojvodina ima i najbolji tim.
Golman:Supic(nekadasnji BIH reprezentativac)
Odbrana:Vulicevic(kapiten,povremeni reprezentativac),Mojsov(makedonski reprezentativac),Trajkovic(zamenik kapitena, na vratima A reprezentacije),Pavlovic(najbolji levi bek lige, na meti Torina)
Vezni red:Apija(dovoljno je reci nekadasnji kapiten Gane, Juventus),Mitosevic(mladi reprezentativac Srbije), Moreira(najbolji igrac Partizana u prethodne 3 godine)
Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)
Ima tu jos mnogo igraca koji su po kvalitetu u istoj ravni kao i prva postava(Skuletic, Bojovic, Brankovic,...itd)
Tu su jos i omladinci koji su jesenji prvaci, a prikljuceni prvom timu(Kordic, Meleg, Spremo,S. Kordic, Poletanovic,Radoja,...itd).
Suma Sumarum:Ne vidim zasto Stevanovic mora sto pre da napusti Fk Vojvodina?
Sutra u 14.00 na RTS2 Radnicki-Vojvodina.Pa prosudite sami ko igra najbolji fudbal na ovim prostorima.
Trening centar:

2 od 6 terena(i svih 6 u upotrebi) terena na pocetku klipa su tereni sa tribinama.Impozatno deluju sve te zgrade sto se nalaze u kompleksu centra.
[youtube][/youtube]
Teretana:

The flowers of English football, the flowers of Manchester

I tablice su brendirane

evo kako to izgleda unutra:
[youtube][/youtube]
Treba napomenuti da takav autobus imaju najveci klubovi Evrope.Isto tako treba reci da su kupljena i 2 mini busa za mladje kategorije.
Za Stevanovica bi najbolje bilo da ovde prvo napravi ime pa nek predje za godinu dana u neke od najvecih klubova Evrope, ili kao Tadic u neki klub kao sto je Groningen pa za godinu dana vec ga trazi pola Evrope(Roma, Bajern, Liverpul, itd). A ne kao Aleksic.Strasan talenat, ali prerano je otisao u beli svet.
I jos izjavi ovo:"Impresije su odlične. Sećam se čim sam sleteo upoznao sam predsednika kluba, ostavio je snažan utisak na mene jer volim ljude sa takvim pozitivnim i jakim karakterom. Iznenađen sam visokim nivoom organizacije, bio sam šokiran preciznošću i poštovanjem vremena, obraćanjem pažnje na detalje. Baš sam to naglasio prijateljima u Engleskoj, tako nešto nisam očekivao".Cartman je napisao/la:Cuj Stephen Appiah u Vojvodini.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma super stari, svaka cast.Skaut je napisao/la:Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako naidje neki grobar sigurno se nece sloziti sa tobom.Skaut je napisao/la:Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.
Meni je licno Vosa uvijek bila simpatican klub, zelim vam sve najbolje.
svaka čast za ovo prikazano,sve mogućnosti su na raspolaganju mladim fudbalerima za uspjeh njihovo eje samo da rade..U BiH ni u pola nije ovako i nije ni čudo što godišnje jedva jedno fudbalsko ime da proizvedemo..Skaut je napisao/la:Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.
Svak ti cast sto si nas ovako ljiepo informisao, vidi se da su u Vojvodini uslovi izvrsni svake godine izbace najmanje jednog novog igraca sto je za svaku pohvalu!Skaut je napisao/la:Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.
Slazem se sa tobom,@Skaut nije u pravu kad kaze ono za Beogradske medije i slicno,ali to ne umanjuje cinjenicu da je Stevanovic odlican igrac,i da ce kroz 2-3 godine ako sve bude islo po planu biti jos bolji i dosta doprineti igri A selekcije Bosne i Hercegovine. Takodje,mislim da on uopste ne mora otici iz Vojvodine na leto da bi nesto napravio,naprotiv, jos 2-3 sezone u JSL,pa onda pravac Zapadna Evropa i razloga za brigu nema.Devil je napisao/la:@Skaut ajde malo na teme vezane za fudbal u Srbiji,vidim da imas dosta dobrog za reci,ali bgm i smesnih konstatacija.Verujem da bi diskusija bila zanimljiva.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, atomac123, bavariapivo, boki86, Bosnjo22, Brokula, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, enobarca, farenhajt, FerdinandF, Fudo, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, haklamas, HalaMadrid, Helemnejse, Invincibles14, JHam, JohannWolfgang, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, lakilone, LeCoq, Lokomotifa, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Micron, NKZ199207, Proximic, Radioglava, RajvoSa89, RaZuti, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, RoadRunner85, rossonero85, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, Shogun, soccerfan, StevieG8, tuzlanskinacin, Wlad55, zemuntrg i 346 gostiju.