Eh, a baš kad sam pomislio da je nemoguće u sezoni imati ovakva 2 pada (Fulham + Wolvesi), danas me demantovaše. Pa na samom početku drugo poluvremena (tik pred postizanje gola), posjed lopte je bio 60:40 u korist Wolvesa.

Šta očekivati? Jednostavno, kao da je bilo ono "lako ćemo" do kraja utakmice. Nema opuštanja, posebno ne kod vodstva od 2:0. Stariji ljudi imaju običaj reći da je najgore po ekipu kada primi gol pri vodstvu od 2:0. Eto, danas bijaše tako.
Moglo se primijetiti da Raylor nije igrao nekoliko utakmica. Pa u 2. poluvremenu je sve išlo preko desne strane odbrane Newcastlea, a Simpson nije mogao sam. Često se nalazio u situacijama gdje su ga napadala 2 igrača Wolvesa, a onda su Williamson i Coloccini morali pomagati, te je tako pucala odbrana. Krul je možda i mogao malo bolje reagovati kod prvog gola, al' haj', šta je tu je. Odbitak od Tiota i to je to.
Drugi gol je komedija. Previše smušenosti, Williamson izbija loptu pravo na nogu Wolverhamptonovog igrača i tako ga dovodi u 100% šansu.
Rooney88 je napisao/la:Cudna odluka da se izvede Tiote stvarno.
Ganjao se rezultat. Nije mogao Guthriea izvesti, jer je isti ušao u igru. A, Cabaye je ipak bolji u ofanzivi. Ganja se gol, tako da je s te strane razumljivo zašto se izveo jedan defanzivno orijentisani igrač, da bi ušao ofanzivniji. S te strane nemam nikakvu zamjerku.
Uglavnom, ovo je veliki udarac. Taman se trebalo promijeniti stanje i ponovo vratiti na pravi put nakon londonskog potopa, a ono...

Jbg, uvijek se može okrenuti narednom meču, ha ya. Nema se tu šta pametovati.
Btw, primijetio sam da je @Pipita baksuz.

Nemoj više, živ bio.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”