Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 00:44

Još me proganjaju duhovi iz prošlih sezona, nisam ja navikao ove posljednje 2 godine da je naš Juve ovako dobar. Kad se sjetim prošle godine u ova doba na forumu smo kalkulisali koliko nam bodova treba da prestignemo 4. na tabeli i slično. :mrgreen:

A sad hvala Bogu obrnuta situacija.

I ja sam izrevoltiran rezultatom, a još više razočaran igrom, ali opet nakon što prespavam noć shvatit ću da mi imamo odličnu sezonu barem do sad.

Ipak ima jedna pozitivna stvar iz večerašnje utakmice, 28 utakmica bez poraza u nizu. 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 04 mar 2012, 00:44

Oxygen je napisao/la:Slažem se brzi od riječi do riječi.

Problem je što mu Conte ne da da odigra neku utakmicu u vrhu napada tj lijevo u 4-3-3 jer tu uvijek igra Vučinić,a to je originalna pozicija Elie.

On ne može odigrati zalijepljen za aut liniju jer tu ne dolazi do izražaja.
Sličan slučaj,ako ne isti je sa Giovincom,on sve dok nije zaigrao u napadu nije ni eksplodirao.

@Viking,bienvenuto.
Nisam mogao gledati večerašnju tekmu, pa ne znam kakva je igra bila. Ali bgm rezultat ne ide u korist.

I izgleda da smo upravu, rezultat večerašnje tekme pokazuje. Elia je stvarno dobar igrač, u stanju proći jednog, dva igrača, ubaciti, dodati, šutirati, ne rijetko izvlačiti svoju ekipu iz gov.ana. To Juveu fali protiv manjih ekipa, a bgm Đakerini i Padoin i slični neće to napravit.

Conte bi svojom tvrdoglavošću mogao prosuti borbu za titulu,a mogli ste biti zakovani za prvo mjesto.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 00:47

Ja lično ne bih bio razočaran da ne osvojimo titulu sa recimo lošom igrom i par poraza u sezoni,ali ću biti mnogo razočaran ako bi mi do kraja sezone nastavili nizati pozitivne rezultate,tj eto neka izgubimo 1-2 meča,to bi mi teško palo,.
Kako razumjeti da tim koji nema poraza 6-7 mjeseci ne osvoji titulu,to je jedina stvar koja bi me zabolila,bio bih ponosan i dalje na momke,ali to je nešto što bih teško progutao.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 00:50

nama je samo bitno da se glavni igraci odmore, da ta neka druga postava odigra koji mec i da nastavi sa pobijedama.Al jbga mi se i dalje vrtimo na relaciji Vucinic-Matri, Pepe-Giaccherini, i sredina terena skoro uvijek ista.Treba dat priliku i Krasicu i Eliji, kad moze Bonucci dobivat iznova prilike mogu i ova dvojica.Marrone takodje.Caceres obavezno u prvu postavu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 mar 2012, 00:51

JuveSissoko je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:A jesi naporan braco mila pa se cudis sto te ljudi zovu trollom. Ja sam to rekao nakon sto je meni covjek rekao da sam zaboravio stavit da je Milan igrao 3 utakmice sa juventusom i nije pobjedio. Palermo se nije imao cemu nadat zbog forme Milana u posljednjih nekoliko utakmica, a pogotovo zato sto se vraca Ibra. I pravis se lud time sto poredis to da ako Juve ne moze da pobjedi chievo da je sramota sto Milan nije pobjedio Juventus. Ja po treci put govorim da nije sramota izgubit od juventusa u derbiju. I Milan isto igra protiv bunker ekipa pa ih dobije.Kako, ti skontaj. Kod padanja Boatenga je bilo kontakta nemoj da lazes, Seedorfova ruka; u istoj utakmici nije svirana ruka igracu Bologne. Za udaranje su dobili kaznu tako nemoj vise trollat bgt.
:D kakvu kaznu za udaranje?? jeste li dobili tri crvena kartona? niste, kakva je fajda sto je Mexes naknadno kaznjen, kad je on,Muntari i Van Bomel trebao izaci i Juve bi imao 3 igraca vise, pa bi vas rasuli kao malu djecu, slicno kao u Torinu. Boateng se bacio i to dobro, poput onih plesova M.Jacksona sto izvodi.O Robinhu i penalu koji je zemlja tj.teren nacinio na njemu, necu da pricam, taj klaun sam o sebi dovoljno govori i pokaze.Sedorfova ruka je bio jedan penal a nakon toga Ibrahimovic pada kao pokosen a takli ga nisu igraci Bologne, dakle Bologna bi hladno dobila utakmicu.Daleko bi vi nama iza ledja bili da nema sudija, to i pokazuju medjusobni dueli u kojima pusite kvalitetno.A by the way mene boli k ko me smatra trolom, a i prije nego ti nekog nazoves trolom moras prvo malo
po googlu trazit i naci sta to zapravi znaci da bi skontao.

Razumijem ja tebe. Ne znam zasto si ti uopste spominjao Milan na prvom mjestu i to na temi Juventus. Kao drugo sudija ne moze sve da vidi i zato nisu dobili kartone, a kazna je dosla poslije sto je i logicno. Kad su sudije vidjele na poluvremenu sta se desilo normalno da su to morali kompezirati. Remi je bio najrealniji bio on 1:1 ili 2:2. To sto vi nemate igraca tipa Boatenga tj. imate al sjede na klupi i na tribinama to je Conteov problem. Taj klaun je izdominirao Arsenal i danas podjelio asistencija, promjesao vam odbranu u prosloj utakmici. Ako bi Bologna dobila hladno utakmicu, dobio bi je i Chievo danas. Sudijske greske su neminovnost, al reci da bi Juventus bio daleko ispred Milana sa igracima tipa Giacherinija, Estigariba, Bonnucia a da na klupi sjede Krasic, Elia i ADP je smjesno!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 00:52

Perugia je u sezoni '78/'79 završila sezonu bez poraza i nije uzela Scudetto, ako nam je neka utjeha nećemo biti jedina ekipa koja to nije uspjela. :mrgreen:

Gledam ove izjave navijača, svi se okomili na Vučinića i upravu su, večeras je bio najlošiji, izgubio je loptu i iz te akcije smo primili gol.

Svidjela mi se izjava jednog starijeg navijača koji je rekao kako je bolje da ne osvojimo Scudetto u prvoj godini već bi se onda uzdigili i sa ovakvim kadrom umislili da smo ekipa, bolje je da stojimo čvrsto na zemlji.

Dobro je što se ovo dešava jer se u ovim utakmicama vidi da nam fali kvalitet koji MORA doći na ljeto.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 mar 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 00:53

Kad se realno pogleda "sezona bez poraza" ima jacinu samo ako se ne pogledaju rezultati. Danas sam napisao s kojim timovima smo remizirali i kada se realno pogleda, toliki kikssevi se ne mogu sebi dozvoliti. Juve ove sezone ima tu snagu i igru bez poraza, ali nema ono nesto vise sto je potrebno za rutinsko rjesavanje utakmica. Nemamo vise situacija u kojima mozemo reci 100% pobjedjujemo. Mene je samo strah da ovi kiksevi ne postanu realno stanje, ako to vec nisu... Nijedna ekipa ne smije unaprijed upisivati bodove, al' ko je nama uzima bodove... Nije vise ni bunker glavni krivac, koliko je ta bezidejna igra u posljednje vrijeme. Nadam se da ce se nesto promjeniti, ali evo sad vidimo koliko nam npr. Pepe znaci, a budimo realni uopste nije kakav igrac.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 00:53

ahmad_tz je napisao/la:

Razumijem ja tebe. Ne znam zasto si ti uopste spominjao Milan na prvom mjestu i to na temi Juventus. Kao drugo sudija ne moze sve da vidi i zato nisu dobili kartone, a kazna je dosla poslije sto je i logicno. Kad su sudije vidjele na poluvremenu sta se desilo normalno da su to morali kompezirati. Remi je bio najrealniji bio on 1:1 ili 2:2. To sto vi nemate igraca tipa Boatenga tj. imate al sjede na klupi i na tribinama to je Conteov problem. Taj klaun je izdominirao Arsenal i danas podjelio asistencija, promjesao vam odbranu u prosloj utakmici. Ako bi Bologna dobila hladno utakmicu, dobio bi je i Chievo danas. Sudijske greske su neminovnost, al reci da bi Juventus bio daleko ispred Milana sa igracima tipa Giacherinija, Estigariba, Bonnucia a da na klupi sjede Krasic, Elia i ADP je smjesno!
neka hvala , eto vama WC Robinho, nek vama prazne golove fula , malo mi je frustracija Bonuccia pa mi jos taj Brazilac treba da ide na zivce sa klaunskim driblanjem koje nekad prodje pa eto kao treba svrsavat na to :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 00:54

Pa i bio bi daleko, sa tim istim koje si nabrojao,ali da nije kiksao protiv smiješnih ekipa kao večeras,dakle sami smo manje više sebi krivi.

Ovdje su polemike nastale samo iz razloga što su nas počeli prozivati,nazivati imenima,da je Juve poguran,kupio meč i sl,znači Juve je kriv jer je sudija griješio i griješi na sve strane,ne bi bilo problema,ali forum je otišao u neku stvar od tada.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 00:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Perugia je u sezoni '78/'79 završila sezonu bez poraza i nije uzela Scudetto, ako nam je neka utjeha nećemo biti jedina ekipa koja to nije uspjela. :mrgreen:

Gledam ove izjave navijača, svi se okomili na Vučinića i upravu su, večeras je bio najlošiji, izgubio je loptu i iz te akcije smo primili gol.

Svidjela mi se izjava jednog starijeg navijača koji je rekao kako je bolje da ne osvojimo Scudetto u prvoj godini već bi se onda uzdigili i sa ovakvim kadrom umislili da smo ekipa, bolje je da stojimo čvrsto na zemlji.

Dobro je što se ovo dešava jer se u ovim utakmicama vidi da nam fali kvalitet koji MORA doći na ljeto.
ima taj pravo, skoro nesto kontam da je dobro sto smo ispadali iz LP i Europa Lige, jer zamisli da smo prosli, dan danas bi imali na klupi Ferraru ili Del Neria i onaj klocevski sastav i cekali samo kad cemo da grohnemo na 7 mjesto opet i onda sve ponovo.Ovako smo taj preiod rjesili i sad imamo zdrave osnove.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 mar 2012, 00:56

neka ga neka, donio je scudetto prosle sezone zajedno sa Ibrom.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 00:57

Mene boli sto imamo kvalitet na klupi a ne koristimo ga. Da nemamo ovako dobre alternative, Giancerinija bi zakivao u zvijezde, ALI imamo bolje igrace od njega, ali ne igraju.
Ale Del Piero aleee

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 mar 2012, 00:59

Oxygen je napisao/la:Pa i bio bi daleko, sa tim istim koje si nabrojao,ali da nije kiksao protiv smiješnih ekipa kao večeras,dakle sami smo manje više sebi krivi.

Ovdje su polemike nastale samo iz razloga što su nas počeli prozivati,nazivati imenima,da je Juve poguran,kupio meč i sl,znači Juve je kriv jer je sudija griješio i griješi na sve strane,ne bi bilo problema,ali forum je otišao u neku stvar od tada.

Pa kiksao je. Isto sad da ja kazem: Milan bi bio daleko ispred Juventusa da nije izgubio od Intera, Napolia, Lazia, Juventusa, da nije remizirao sa ...

Sudijske greske se svima desavaju, uvjek ih ima. Al reci da bi Juventus imao daleko vise bodova ... Eto sudije su uzele 10 bodova.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 01:00

A i @Juventina nas samo gleda,nikakav komentar da da,nikakve riječi utjehe da kaže. :mrgreen:
Kaže Conte: "Bili smo umorni". :cry:

@ahmad - Juventus nema poraza,a pola tih utakmica je imao pobjedu u džepu,pri tome baš protiv loših ekipa,sa tog stanovišta gledam kako smo jeftino gubili bodove.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2012, 01:02

Jel ovo ovako loš prevod ili je Konte na drogama :lol: :mrgreen:
"Večeras smo igrali u 4-3-3 sistemu koji smo koristili i protiv Milana u posljednjih nekoliko minuta. Mogli smo i trebali smo pobjediti večeras, tako da je ovaj remi ostavio gorak ukus u našim ustima."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 01:02

Žao mi Contea nekako, svi se okomili na njega jadnika. :mrgreen: :lol:

Ovaj rezultat može imati kontra efekat pa da ekipa poludi i zabijemo Bologni 3 komada, doduše ja ovo govorim nakon svakog remija protiv slabijeg tima, a nikako da proradati taj inat i da nekog nabijemo. :mrgreen:
ahmad_tz je napisao/la:neka ga neka, donio je scudetto prosle sezone zajedno sa Ibrom.
Donio bih i ja Scudetto kad mi sudije ne bi svirale igranje rukom. Na ovakav način:

[youtube][/youtube]
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 01:02

Kazem ja Conteu da je imao igraca koji mu nisu bili umorni. Caceresa kad je vec mislio ubacivati je trebao odma ubaciti umjesto Barze. Ostavio bi mjesto za Delpa i Marronea/Eliu. Mrzim kad neko ne zna da prizna svoju gresku!
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 01:03

Oxygen je napisao/la:Pa i bio bi daleko, sa tim istim koje si nabrojao,ali da nije kiksao protiv smiješnih ekipa kao večeras,dakle sami smo manje više sebi krivi.

pa otkad sam na ovom forumu nas nazivaju raznim imenima, cim nesto krenes pisat sto im se ne svidja odmah eto takvih naziva.Od tad sam ja rekao, jbes forumsku solidarnost, neku finocu idemo na isti nivo.Davno je to bilo jos dok smo dovodili Diega i slicno.Jbes zajebanciju, cim nesto suprotno zeljama njihovim napises, ili se pozalis odmah "lopovi, trolovi, ovo ono" e ko ih jbe.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 01:05

Nas par što smo dugo ovdje najbolje znamo kako je. :mrgreen:

Čim je Juve loš, svi su oni fini, dobri, ovo-ono, daju savjete šta treba šta ne treba, čim Juve zaigra odjednom lopovski klub, sudije ga guraju itd. Licemjerstvo na nivou.

I kad im neko nešto kaže žale se kako mi imamo moderatora kojeg su oni izabrali isto kao i mi.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 01:06

Bianconeri1988 je napisao/la:Žao mi Contea nekako, svi se okomili na njega jadnika. :mrgreen: :lol:

Ovaj rezultat može imati kontra efekat pa da ekipa poludi i zabijemo Bologni 3 komada, doduše ja ovo govorim nakon svakog remija protiv slabijeg tima, a nikako da proradati taj inat i da nekog nabijemo. :mrgreen:
ahmad_tz je napisao/la:neka ga neka, donio je scudetto prosle sezone zajedno sa Ibrom.
Donio bih i ja Scudetto kad mi sudije ne bi svirale igranje rukom. Na ovakav način:

[youtube][/youtube]
al ovakve klipove i golove neces vidjet na italijanskim stanicama da se vrte i neces vidjet da cijela Italija uzvikuje "lopovi" i slicno, to se samo nama desava vec godinama, i onda ce cude kad neko poludi i jbe im majku svima redom.
dobro su rekli, amici di nessuno
jbo te dan, Napoli drzi mafija, utakmice stele i uzimaju pare i oni nisu lopovi, mi smo lopovi cim nam neki gol sudija pokloni jer pogrijesi.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []