Pravilo je da se postavljaju lige petice, Juventus u zadnje vrijeme svoje utakmice igra subotom i zbog toga budu tu, ja sam u savezu, ali na trece kolo postavljam utakmice, tako ako neko sumnja da ja guram Juventus, ta prica pada u vodu
 .
 .Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
 .
 .Iskreno nije mi to bilo ni na pameti, nit vidim neku korist koju bi ti imao postavljanjem Juventusa, mislim nije da će ti udijeliti po 100 eura ako ih staviš, samo želim reći da nije fer da ih se toliko stavlja jer ima dosta klubova u Ligama petice koji igraju svoje utakmice subotom...juventus 0244 je napisao/la:@Bosco
Pravilo je da se postavljaju lige petice, Juventus u zadnje vrijeme svoje utakmice igra subotom i zbog toga budu tu, ja sam u savezu, ali na trece kolo postavljam utakmice, tako ako neko sumnja da ja guram Juventus, ta prica pada u vodu.
Ma nije hića, nego da opomenemjuventus 0244 je napisao/la:Uređeni su rezultati, ako primjetite greške, samo prijavite!
LjumanM95 još jednom pokazao o kakvom se pojačanju radi, od kako je stigao samo u ligi je upisao 7 golova, svaka čast majstore.
Dobro je sad smo u gornjem dijelu tabele, nakon lošeg starta i nekoliko kola sa igračem manje, ovo je odlično!
@pipita
Ispravljeno je, polako nije valjda tolika hića

, citao sam ja tvoj post kad si prvi put napisao, i mislio sam ti odmah odgovoriti, ali uvijek zaboravim, ali eto mislim da ti je sad jasnije zbog čega su bili često na repertoaru
, citao sam ja tvoj post kad si prvi put napisao, i mislio sam ti odmah odgovoriti, ali uvijek zaboravim, ali eto mislim da ti je sad jasnije zbog čega su bili često na repertoaru   
   .
.
Forma se mora drastično promijenit u drugom dijelu sezone ako mislimo o(p)stat u ligiCartman je napisao/la:Mi cemo stvarno ispast izgleda.

...
 ... 

Hvala.... samo mogu li da vidim gdje tabelu 3. Lige posto su mojim dolaskom i ovi moji proigrali i sigurno popravili polozaj na tabeli koji je sraman...defender je napisao/la:gool kola:
8. kolo - Tribalian (FK Formula) - Stuttgart - Freiburg 4:1 GOOL
9. kolo - Arogantni (La Vecchia Signora) - Freiburg-Schalke 04 2:1 GOOL
cestitamo!
evo ga:Arogantni je napisao/la:Hvala.... samo mogu li da vidim gdje tabelu 3. Lige posto su mojim dolaskom i ovi moji proigrali i sigurno popravili polozaj na tabeli koji je sraman...defender je napisao/la:gool kola:
8. kolo - Tribalian (FK Formula) - Stuttgart - Freiburg 4:1 GOOL
9. kolo - Arogantni (La Vecchia Signora) - Freiburg-Schalke 04 2:1 GOOL
cestitamo!

Ne daj te se majstori,nista jos nije gotovo.Cartman je napisao/la:Mi cemo stvarno ispast izgleda.

Brate pitanje je trenutka kad ces da proradisRooney88 je napisao/la:Formula se dize. Bravo @Trib, bravo Stefko, jedino ja hamal nikako gola...

Ukoliko bi on došao na neko takvo mjesto ja bi ozbiljno razmislio o napuštanju lige.Edin TM87 je napisao/la:Sta je ovo svi podnose ostavke
Mislim da je legenda stvoren za ove pozicije, covjek spava na forumu, al' voli zakinut

Prije ce Torres pororadit` nego ja.Tribalian je napisao/la:Brate pitanje je trenutka kad ces da proradisRooney88 je napisao/la:Formula se dize. Bravo @Trib, bravo Stefko, jedino ja hamal nikako gola...

Ja sam lepo rekao Sekretaru pre pocetka sezone da je doslo nasih 5 minutaRooney88 je napisao/la: Prije ce Torres pororadit` nego ja.
Mah idemo lagano, ima da krene. A vidi poziciju, dizemo se na tabeli.
 Jos jedna pobeda i eto nas u konkurenciji za ulazak u visi rang
  Jos jedna pobeda i eto nas u konkurenciji za ulazak u visi rang  
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.