hahahahah strašan jeSenaid L.F.C je napisao/la:e moj ilidza gdje ces biebera na avatar

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahahah strašan jeSenaid L.F.C je napisao/la:e moj ilidza gdje ces biebera na avatar

Komsija BAA , kakva je ona crna BAA sa zadnje slike.
  Komsija BAA , kakva je ona crna BAA sa zadnje slike.Je li ovo ona Rialda iz Butmira?HZ_ilidzaa je napisao/la:Što, bas je sladak

Jes, od havera mi cura , meni je nabacivali ja nisam nesto htioBianconeri1988 je napisao/la:Je li ovo ona Rialda iz Butmira?HZ_ilidzaa je napisao/la:Što, bas je sladak

preswadak jeHZ_ilidzaa je napisao/la:Što, bas je sladak

jašta , med medeniSenaid L.F.C je napisao/la:preswadak jeHZ_ilidzaa je napisao/la:Što, bas je sladak

Bianconeri1988 je napisao/la:Što mene to pitaš? Ja sam hetero, nisam metro.

Znam ja Abu Shery odavno, ali mi je postala gadljiva kad sam vidio kako saljeva alkohol u organizam jedne večeri u Premiumu.
Ona se prc-prc samo tako.
 Otkud je ti znas... Jaran mi se usrecio sa njom (i jos 2-3
 Otkud je ti znas... Jaran mi se usrecio sa njom (i jos 2-3 

Jedna od njenih najboljih drugarica je moja komšinica.HZ_ilidzaa je napisao/la:Otkud je ti znas... Jaran mi se usrecio sa njom (i jos 2-3

HZ-ovac pa kad ćeš bolan šta normalno naći
 HZ-ovac pa kad ćeš bolan šta normalno naći   

La Vechia dobila ,moro je Juve kiksati

Snalazim se nekako, sutra mi rođendan, a Stara Dama kiksala sinoć, pa sam razočaran.legenda reala je napisao/la:Joj ovih kvazizavodnikaHZ-ovac pa kad ćeš bolan šta normalno naći

Joj onog Juventusa sinoć

admine jesi živvvvvvvv

sta je tospielführer_21 je napisao/la:Vas dvojica sigurno nemate facebook, ni msn, pa ste osuđeni da se dopisujete preko ovog foruma. Je li tako?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.