Forza Inter !
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zar nema nekakva teme predvidjenja za ove vase rasprave ?
Forza Inter !
Forza Inter !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Davno sam pisao da je Milan jedini ozbiljan kandidat za titulu a Juve,Inter,Napoli su ipak drugi šešir.Najbolje od svega je što su u Juventusu pomislili da imaju bolji tim od rossonera.
Napoli ne može jednako dobro igrati na dva fronta pa stoga i slabiji rezultati u ligi.Inter je druga priča, oronuo kako igrački tako i finansijski pa i nije čudo što ga šamaraju Novara,Lecce,Catania itd.
Napoli ne može jednako dobro igrati na dva fronta pa stoga i slabiji rezultati u ligi.Inter je druga priča, oronuo kako igrački tako i finansijski pa i nije čudo što ga šamaraju Novara,Lecce,Catania itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisam vidio niti jednu izjavu ni ovdje na forumu ni od celnika Juventusa gdje se spominje da Juve ima jaci tim od Milana stovise stalno se pominje Milan kao glavni favorit za titulu dok je jos Juve bio u bodovnoj prednosti.Saurman je napisao/la:Davno sam pisao da je Milan jedini ozbiljan kandidat za titulu a Juve,Inter,Napoli su ipak drugi šešir.Najbolje od svega je što su u Juventusu pomislili da imaju bolji tim od rossonera.![]()
Napoli ne može jednako dobro igrati na dva fronta pa stoga i slabiji rezultati u ligi.Inter je druga priča, oronuo kako igrači tako i finansijski pa i nije čudo što ga šamaraju Novara,Lecce,Catania itd.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima, ali BANconeri vole svuda da prosipaju svoje umotvorine. Po principu "i negativna reklama je ipak reklama".Yuto je napisao/la:Zar nema nekakva teme predvidjenja za ove vase rasprave ?![]()
![]()
![]()
Forza Inter !
Nego, oce li Juan sutra igrati ili ne? Da vidimo i tog igraca, kad su ga toliko hvalili po FIFu, da sam pomislio da se radi combu Lucia i Puyola.
Očigledno da si prespavao određen period na forumu.Glupost je napisao/la:Nisam vidio niti jednu izjavu ni ovdje na forumu ni od celnika Juventusa gdje se spominje da Juve ima jaci tim od Milana stovise stalno se pominje Milan kao glavni favorit za titulu dok je jos Juve bio u bodovnoj prednosti.Saurman je napisao/la:Davno sam pisao da je Milan jedini ozbiljan kandidat za titulu a Juve,Inter,Napoli su ipak drugi šešir.Najbolje od svega je što su u Juventusu pomislili da imaju bolji tim od rossonera.![]()
Napoli ne može jednako dobro igrati na dva fronta pa stoga i slabiji rezultati u ligi.Inter je druga priča, oronuo kako igrači tako i finansijski pa i nije čudo što ga šamaraju Novara,Lecce,Catania itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima i toga, ali Napoli je gomilu bodova prosuo kad se LS nije ni igrala. Radi se o tome da Napoliju fali kvalitet da bi igrao protiv zatvorenih ekipa. Mnogo je lakse iskontrirati Inter ili Milan (pa i Chelsea ili Bayern u Evropi), nego iscupati 3 boda Cataniji na uzarenom Massiminu. A to mu dodje ne kao paradoks, vec kao pravilo.Saurman je napisao/la:Davno sam pisao da je Milan jedini ozbiljan kandidat za titulu a Juve,Inter,Napoli su ipak drugi šešir.Najbolje od svega je što su u Juventusu pomislili da imaju bolji tim od rossonera.![]()
Bolje ovdje pisat i ako su oni bili za onu temu.MaGiCa je napisao/la:Ima, ali BANconeri vole svuda da prosipaju svoje umotvorine. Po principu "i negativna reklama je ipak reklama".Yuto je napisao/la:Zar nema nekakva teme predvidjenja za ove vase rasprave ?![]()
![]()
![]()
Forza Inter !
Nego, oce li Juan sutra igrati ili ne? Da vidimo i tog igraca, kad su ga toliko hvalili po FIFu, da sam pomislio da se radi combu Lucia i Puyola.
Sto se tice Juana ako mi vjerujes ne znam ni jel pozvan. Evo me sad doso kuci,jbg lijepo vrijeme pa se malo iskoristilo za uzivanja.
Sto se tice Juana kao igraca njega sam gledo na U-20 Sp-u i mene je odusevio. Cak i prije nego se doveo u vezu sa Interom volio sam ga vidjet u Nerazzurima. Al dok je Tinki tu cisto sumnjam da ce sjest i na klupu...
Mislim da ce biti fin igracic, al nista od njega do iduce sezone i nekog normalnog trenera.
P.S. Tek sam se neki dan tamo rego (FiF) al mi se ne da pisat...
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 04 mar 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Mozda i jesam, ali svakako Juve ne moze imati jacu ekipu od Milana jer su tamo igraci za klasu bolji od ovih par u Juventusu sto igraju u prvih 11. Sjecam se kada si ti to pisao cini mi se ono vrijeme kada je Juve najbolje igrao opet kakva su predvidanja bila na pocetku sezone ovo je dobro.Saurman je napisao/la:Očigledno da si prespavao određen period na forumu.Glupost je napisao/la:Nisam vidio niti jednu izjavu ni ovdje na forumu ni od celnika Juventusa gdje se spominje da Juve ima jaci tim od Milana stovise stalno se pominje Milan kao glavni favorit za titulu dok je jos Juve bio u bodovnoj prednosti.Saurman je napisao/la:Davno sam pisao da je Milan jedini ozbiljan kandidat za titulu a Juve,Inter,Napoli su ipak drugi šešir.Najbolje od svega je što su u Juventusu pomislili da imaju bolji tim od rossonera.![]()
Inter ako sutra ne dobije ne znam sta se moze ocekivati do kraja sezone, sreca je sto im igraju direktni konkurenti za ta mjesta koja vode u evropu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
@yuto:ja kolko znam pozvan je,kaze Ranieri da se dobro trenira pa ga stavio u sastav,,al ne vjerujem da ce igrat,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ima još dosta da se igra...
It ain't over 'till the Lady sings
It ain't over 'till the Lady sings
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Evil Genius II
ramiral je napisao/la:Ima još dosta da se igra...
It ain't over 'till the FAT Lady sings
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Koji cigan frajer
psZamparini - Tapkaroš...
Karte za Milanove navijače su koštale 40 evra (za gostovanje Lazia će biti 9 evra)
U istoriji Serie A, niko ko je u šampionatu odigrao više od 10 utakmica nerešeno, nije osvojio "scudetto". Juventus ih ima već 12, u 25 odigranih mečeva...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
pa ekipi koja ima najmanje poraza i uz to najvise odigranih nerijeseno je sudjen Kup Italije

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sjećam se ove sezone intera. Ovosezonski Juve me je nekoliko puta potsjetio na taj inter. Svaka druga utakmica remi. Posebno se sjećam tekme protiv Parme, gubi inter 3:1 završi 3:3, onda i protiv Juventusa je gubio 0:2 i završi 2:2. Mislim da je te sezone inter dobio Juve u Torinu te sezone kad je zabio onaj Cesar iz slobodnjaka. Nisam siguran da se zove Cesar, znam da je nosio broj 9.
Kad se sjetim tadašnjih utakmica tačno me neka nostalgija povuče, ovo danas je sve čisti biznis.
Sjetio sam se, Julio Cruz je zabio.
Kad se sjetim tadašnjih utakmica tačno me neka nostalgija povuče, ovo danas je sve čisti biznis.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
ja ne znam je li tad ono Adriano dao iz slobodnog,ja skacem,trcim po kaficu kad ono sudija ponovi,,"nisam" psovao,a-a 
Cruz... nikad lošiji Inter, u jednom derbiju, ni kriv ni dužan odnese bodove... to je ono kad su se ''boli'' glavama Mihajlović i Ibra.Bianconeri1988 je napisao/la:Sjećam se ove sezone intera. Ovosezonski Juve me je nekoliko puta potsjetio na taj inter. Svaka druga utakmica remi. Posebno se sjećam tekme protiv Parme, gubi inter 3:1 završi 3:3, onda i protiv Juventusa je gubio 0:2 i završi 2:2. Mislim da je te sezone inter dobio Juve u Torinu te sezone kad je zabio onaj Cesar iz slobodnjaka. Nisam siguran da se zove Cesar, znam da je nosio broj 9.![]()
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
ma zamparini cigan klasični. opće je poznato da mrzi milan i da nema dobre odnose sa gallianijem. jedan od rijetkih. zato je pravo čudo što je dao nocerina za 500 hiljada. valjda debil nije vidio da momak itekako više vrijedi pa mu sad krivo. koliko je samo taj čovjek trenera promijenio u palermu, komedijaIlPrincipe je napisao/la:Koji cigan frajer![]()
psZamparini - Tapkaroš...
Karte za Milanove navijače su koštale 40 evra (za gostovanje Lazia će biti 9 evra)U istoriji Serie A, niko ko je u šampionatu odigrao više od 10 utakmica nerešeno, nije osvojio "scudetto". Juventus ih ima već 12, u 25 odigranih mečeva...
jednom je izjavio ako se ne varam za pastora kaže može bilo gdje samo ne u milan
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To je bilo 2006. Tad smo vas dobili 1:2.adointer je napisao/la:ja ne znam je li tad ono Adriano dao iz slobodnog,ja skacem,trcim po kaficu kad ono sudija ponovi,,"nisam" psovao,a-a
Cruz je zabio 2005. Utakmica se igrala u srijedu. U drugom Toldo branio moguće i nemoguće.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
koje kriv Adrianu kad ne poznaje sva pravila u fudbalu, gdje visoko podignuta ruka sudije znaci indirektan udarac a on se pravi Englez pa direktno puca, jos mu Gigi pokazuje dva prsta, Brazilci vole po svom pa i kad je protiv pravilaadointer je napisao/la:ja ne znam je li tad ono Adriano dao iz slobodnog,ja skacem,trcim po kaficu kad ono sudija ponovi,,"nisam" psovao,a-a
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.