LONG LIVE THE KING KENNY! YNWA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ja ne mogu da vjerujem da niko nije kontaktirao O'Neilla ranije, a pogotovo neki veliki klub, jer šta je lik radio u Celticu i Aston Villi to je bila fantazija ...SGLS je napisao/la:Ev Newcastle gubi od Sunderlanda koji igra nevjerovatno dobro odkako su dobili novog trenera !
Bimbirle, ja znam da si ti tu na temi samo onako, kada zgubimo, da provociraš itd. itd. Ali mi je jako drago da se mogu dopisivati sa takvim osobama da mi vrijeme što brže prođe na poslubimbrlica je napisao/la:Cuj poruka Rafoljupcima i postavio trofej CC. Sta sad, Rafoljupci trebaju postaviti trofej LP i reci evo poruka svim KD-oljupcima ?![]()
PS nisam jedan od "Rafoljubaca", vise bi volio da na mjesto trenera LFC-a dodje neki trener kao sto je Cappelo, Hiddink i sl.
Meni stvarno nije cilj da provociram ili nesto tako. Samo iznosim svoje misljenje. Ti meni konstantno iznosis neke podatke o proslosti KD-a (koja je impresivna), ali ono sto je bitno je sadasnjost. Odkad je dosao u LFC sredinom prosle sezone nije napravio nista spektakularno. Ako si imalo realan priznat ces da je prosjecne rezultate ostvario, a s tim koliko je novca ulozio moze se reci i ispodprosjecne. Iskreno mi reci jel mislis da Cappelo ili Hiddink ne bi napravili bolje rezultate u ovom periodu? Iskreno mi reci jel mislis da je KD napravi dobar posao u ova 2 prelazna roka ? Iskreno mi reci jel ti bitniji CC od plasmana u LP?Henderson je napisao/la:Bimbirle, ja znam da si ti tu na temi samo onako, kada zgubimo, da provociraš itd. itd. Ali mi je jako drago da se mogu dopisivati sa takvim osobama da mi vrijeme što brže prođe na poslubimbrlica je napisao/la:Cuj poruka Rafoljupcima i postavio trofej CC. Sta sad, Rafoljupci trebaju postaviti trofej LP i reci evo poruka svim KD-oljupcima ?![]()
PS nisam jedan od "Rafoljubaca", vise bi volio da na mjesto trenera LFC-a dodje neki trener kao sto je Cappelo, Hiddink i sl.![]()
Ti polijepi sve trofeje i Beniteza i Houlierra i Thompsona i Sounnesa a ja ću ti samo kopirati ovo:
A vital part of one of Liverpool's most successful periods in their history, he picked up seven league titles, three European Cups and five domestic cups during his time at the club - including the Double in his first season as player/manager in 1986. He also set a record for both appearances and goals for Scotland - 30 goals in 102 games - before taking up a managerial role with Liverpool in 1985.
Following the tragedy of the Heysel Stadium disaster, Dalglish brought Liverpool a league and FA Cup Double in his first year. He kept the club consistently high in the First Division and brought three league wins and two FA Cups from 1985-1991, but tragedy struck again as the Hillsborough disaster in April 1989 saw 96 fans crushed to death; it was an event that would have a profound effect on both the club and Dalglish himself.
Despite the fact that Liverpool were leading the league, Dalglish shocked the footballing world by resigning in February 1991, claiming he was keen to take a break from the game.
Ovo što ti je ogromnim slovima napisano, to je napomena tebi i svima laicima u svijetu fudbala, duplim nickovima, streamovcima, antikingovima, osnovcima, reedsima od 2005.godina, kada je Liverpool posljednji put bio prvi na tabeli i imao šansu da osvoji titulu a ujedno i da zapamte godinu kada je Liverpool posljednji put bio prvak
Upravo to sam htijeo napisati al preduhitrio si me al svakako dobra vijest za nashanniz je napisao/la:Cattermole i Sessegson propuštaju utakmicu s Liverpoolom zbog kartona.
Nebi rekao da je Sunderland bas realno-losija ekipa. Na prvi pogled bi rekao da je Newcastle bolja ekipa i sigruno je samo danas sam gledao prvo poluvrijeme tekme i u prvih 30min nisu imali udarca ka golu ( Newcastle ) totalno su ih razvalili sto se tice igre i svega stvarno su borbena ekipa i malo mi je zao sto su danas u 90minutu dobili gol al štaš takav je nogometBeyKopites je napisao/la:A opće-poznato je da mi protiv realno losijih ekipa od nas igramo katastrofalno
Nadam se pobjedi, sta bi drugo - al' mislim da ce biti tesko.
vjerovatno 2:1