Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 04 mar 2012, 01:57

Sretan 61. rođendan najboljem igraču Liverpoola svih vremena.

slika

LONG LIVE THE KING KENNY! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 mar 2012, 09:39

LONG LIVE KENNY DAGLISH
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 mar 2012, 09:43

ja pricam Suarez sebican... za Adama je on mala maca.
@rizzo nek oni hebu to ja cu radije nesto ruznije al da znam da me voli zbog onogo sto jesam a ne sto imam u novcaniku... sigurno je adam ovu privukao svojim besprijekornim izgledom...

7-8 mjesto i jeste za ovu ekipu ako pogledamo malo ko sve nama igra mene ovi redovni porazi ne cude... eto do kraja sezone ce biti interesantno pogledati kako cemo odigrati u FA kupu.
volim Dalglisha ali nikako ne mogu podrzati ovo sto se desava u klubu i nacin na koji klub vode novi vlasnici, DC i KK jer ovo nije ok.
Evo da uzmem ovog Adama kao primjer... imali smo na toj poziciji Meirelesa, Aquilanija pa i Colea po meni ni jedan od njih nije losiji igrac od Adama... znaci nepotrebno peglanje totalno... ja bi radije da je Raul ostao i Aquilani nego sto smo ovog škota dovodili... i tako u napadu isto prodaju Torresa dovedu 2 igraca koji isto tako ne znaju postici gol... ja bi iskreno sad potpisao da nam se torres vrati a da odu Suarez i Carroll... skoro svi igraci koji su otjerani iz kluba su dosta bolji nego zamjene koje su se dovele i sad kad citam da nikog nece na ljeto dovoditi nije mi zao jer dok su ovi ljudi u klubu i najbolje je da se nista ne radi... nek se oni nadaju cudu da ce Suarez i Adam skontati da je fudbal timski sport da treba nekad i dodati loptu, da ce Downingu i Hendersonu narasti MUDA, da ce Carroll prestati da se zahebaje, da ce Sterling ili Ibe izrasti u velike zvijezde jer ako se ne desi neko od nabrojanih cuda mi cemo ostati osrednji tim jos 20 godina.

sto se tice price o rafi ne bih nikog da vrijeđam al moje misljenje je da ste pomalo ograniceni jer ne vidite dalje od rafe.... kao da na svijetu postoji samo jos jedan trener nema nikakvih opcija kod vas, il je crno ili bijelo... sto se mene tice ja ga nikad ne bi vratio jer ne volim spance a rafa bi opet napravio spansku koloniju... manje vise je i svejedno ko je trener ako cemo gledati prethodnih par godina nije napravljen neki ozbiljan napredak, dalglish jeste dobro poceo al nakon sezonu i kusur ja nisam zadovoljan njegovim radom i ne vidim neku vedru buducnost za liverpool ako ovako nastavimo i dalje cemo biti samo osrednji.

i za kraj sretan rođendan kenny dalglishu uz zelje da narednih godina radi malo pametnije :D
You are someone else I am still right here

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 mar 2012, 09:55

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 70095.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Slažem se sa svim sto je King rekao !
Sretan rođendan KING KENNY !
YNWA
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 mar 2012, 10:52

Imali smo posla sa najboljim napadačem na svijetu. 3 greške odbrane su bile dovoljne da se 2 puta ugrozi gol Reine. Mene je Kelly dosta razočarao, izgleda da bolje igra kada ima Ashley Colea ili Evru ispred, a ne Gibbsa. :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 mar 2012, 11:15

Sretan rođendan Kingu i da još dugo ostane na klupi Liverpoola i donese još mnoštvo trofeja.
You'll never walk alone.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 mar 2012, 12:26

Sretan Rođendan King Kenny sa iskrenim zeljama da nesto promijenis u nacinu vodjenja ekipe :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 mar 2012, 14:13

Ev Newcastle gubi od Sunderlanda koji igra nevjerovatno dobro odkako su dobili novog trenera ! :D
Sljedeca utakmica je bas protiv njih i evo malo ih pratim i mogu pohvalti ovog Bentnera koji je 1 poluvrijeme odigrao fantastično i zabio gol (iz penala ) :D
Inče cijela ekipa igra odlično pogotove vezni red je fantastičan i jako borben tako da protiv njih ce biti jako tesko jos pogotovo na domaćem terenu su jako dobri, zadnjih 5 utakmica ( 3Pobjede( Norwich, Swansea, City ), 1Remija (Everton) i 1Poraz (Arsenal) uz gol razliku 8:3 znači jako dobar napad i dobra obrana ) et malo statistike :D
Sve us vemu biće teško ! :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 mar 2012, 14:24

A opće-poznato je da mi protiv realno losijih ekipa od nas igramo katastrofalno :D

Nadam se pobjedi, sta bi drugo - al' mislim da ce biti tesko.

vjerovatno 2:1 :roll:
-CaptainFantastic08-

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 mar 2012, 14:27

SGLS je napisao/la:Ev Newcastle gubi od Sunderlanda koji igra nevjerovatno dobro odkako su dobili novog trenera !
Ja ne mogu da vjerujem da niko nije kontaktirao O'Neilla ranije, a pogotovo neki veliki klub, jer šta je lik radio u Celticu i Aston Villi to je bila fantazija ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 mar 2012, 14:30

On je jedan od najpodcjenjenijih trenera, iako je zapravo strasno dobar trener.
Gdje god je radio od prosjecnih ekipa pravio je stvarno dobre ekipe...
Evo Sunderland sa ovakvim igrackim kadrom moze parirati i dosta kvalitetnijim timovima ;)

evo "kao" nekih novih vijesti :D

http://elcentrocampista.com/2012/03/bar ... ld-switch/" onclick="window.open(this.href);return false;
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 mar 2012, 14:40

Sretan rođendan najvećem igraču i najvećem treneru Liverpoola u historji.
slika

Poruka miševima kojih nije bilo ovdje da slave pobjedu na Wembleyu:
slika

Poruka svim Torresoljubcima:
slika

Poruka svim Rafoljubcima, šta nam je falilo 6 godina:
slika

Najbolji asistenti u našoj ekipi :o
slika

Zašto nema golova:
slika

P.S. Ove godine imam samo dvije želje, da Liverpool osvoji FA Cup i da Benitez postane trener Chelsija da se smijemo.
Žali samo 3 boda jučer, šta smo mogli danas imati sa porazom Arsenala, Chelsija i Newcastla i utakmicom manje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 mar 2012, 14:49

dobar post Hendersone.

E ja bi se volio malo igrati i da se dotaknemo teme " TOP 5 napadača koje bi voljeli vidjeti u LFC na ljeto"...
Naravno realni transferi, prava pojacanja za nas.Nemojte mi spominjati Ronalda i Messia ! :mrgreen:
-CaptainFantastic08-

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 04 mar 2012, 15:01

Cuj poruka Rafoljupcima i postavio trofej CC. Sta sad, Rafoljupci trebaju postaviti trofej LP i reci evo poruka svim KD-oljupcima ? :?

PS nisam jedan od "Rafoljubaca", vise bi volio da na mjesto trenera LFC-a dodje neki trener kao sto je Cappelo, Hiddink i sl. ;)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 04 mar 2012, 15:07

Cattermole i Sessegson propuštaju utakmicu s Liverpoolom zbog kartona.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 mar 2012, 15:12

bimbrlica je napisao/la:Cuj poruka Rafoljupcima i postavio trofej CC. Sta sad, Rafoljupci trebaju postaviti trofej LP i reci evo poruka svim KD-oljupcima ? :?

PS nisam jedan od "Rafoljubaca", vise bi volio da na mjesto trenera LFC-a dodje neki trener kao sto je Cappelo, Hiddink i sl. ;)
Bimbirle, ja znam da si ti tu na temi samo onako, kada zgubimo, da provociraš itd. itd. Ali mi je jako drago da se mogu dopisivati sa takvim osobama da mi vrijeme što brže prođe na poslu ;)
Ti polijepi sve trofeje i Beniteza i Houlierra i Thompsona i Sounnesa a ja ću ti samo kopirati ovo:

A vital part of one of Liverpool's most successful periods in their history, he picked up seven league titles, three European Cups and five domestic cups during his time at the club - including the Double in his first season as player/manager in 1986. He also set a record for both appearances and goals for Scotland - 30 goals in 102 games - before taking up a managerial role with Liverpool in 1985.
Following the tragedy of the Heysel Stadium disaster, Dalglish brought Liverpool a league and FA Cup Double in his first year. He kept the club consistently high in the First Division and brought three league wins and two FA Cups from 1985-1991, but tragedy struck again as the Hillsborough disaster in April 1989 saw 96 fans crushed to death; it was an event that would have a profound effect on both the club and Dalglish himself.
Despite the fact that Liverpool were leading the league, Dalglish shocked the footballing world by resigning in February 1991, claiming he was keen to take a break from the game.

Ovo što ti je ogromnim slovima napisano, to je napomena tebi i svima laicima u svijetu fudbala, duplim nickovima, streamovcima, antikingovima, osnovcima, reedsima od 2005.godina, kada je Liverpool posljednji put bio prvi na tabeli i imao šansu da osvoji titulu a ujedno i da zapamte godinu kada je Liverpool posljednji put bio prvak 8-)

Da dodam još samo ovo, da ne bude da Kinga pravim prosječnim trenerom.
Dalglish is only the third manager in the history of the game to lead two different clubs to league championships, Herbert Chapman (Arsenal and Huddersfield Town) and Brian Clough (Derby County and Nottingham Forest) being the others.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 04 mar 2012, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 04 mar 2012, 15:18

Henderson je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Cuj poruka Rafoljupcima i postavio trofej CC. Sta sad, Rafoljupci trebaju postaviti trofej LP i reci evo poruka svim KD-oljupcima ? :?

Bimbirle, ja znam da si ti tu na temi samo onako, kada zgubimo, da provociraš itd. itd. Ali mi je jako drago da se mogu dopisivati sa takvim osobama da mi vrijeme što brže prođe na poslu ;)
Ti polijepi sve trofeje i Beniteza i Houlierra i Thompsona i Sounnesa a ja ću ti samo kopirati ovo:

A vital part of one of Liverpool's most successful periods in their history, he picked up seven league titles, three European Cups and five domestic cups during his time at the club - including the Double in his first season as player/manager in 1986. He also set a record for both appearances and goals for Scotland - 30 goals in 102 games - before taking up a managerial role with Liverpool in 1985.
Following the tragedy of the Heysel Stadium disaster, Dalglish brought Liverpool a league and FA Cup Double in his first year. He kept the club consistently high in the First Division and brought three league wins and two FA Cups from 1985-1991, but tragedy struck again as the Hillsborough disaster in April 1989 saw 96 fans crushed to death; it was an event that would have a profound effect on both the club and Dalglish himself.
Despite the fact that Liverpool were leading the league, Dalglish shocked the footballing world by resigning in February 1991, claiming he was keen to take a break from the game.

Ovo što ti je ogromnim slovima napisano, to je napomena tebi i svima laicima u svijetu fudbala, duplim nickovima, streamovcima, antikingovima, osnovcima, reedsima od 2005.godina, kada je Liverpool posljednji put bio prvi na tabeli i imao šansu da osvoji titulu a ujedno i da zapamte godinu kada je Liverpool posljednji put bio prvak 8-)
Meni stvarno nije cilj da provociram ili nesto tako. Samo iznosim svoje misljenje. Ti meni konstantno iznosis neke podatke o proslosti KD-a (koja je impresivna), ali ono sto je bitno je sadasnjost. Odkad je dosao u LFC sredinom prosle sezone nije napravio nista spektakularno. Ako si imalo realan priznat ces da je prosjecne rezultate ostvario, a s tim koliko je novca ulozio moze se reci i ispodprosjecne. Iskreno mi reci jel mislis da Cappelo ili Hiddink ne bi napravili bolje rezultate u ovom periodu? Iskreno mi reci jel mislis da je KD napravi dobar posao u ova 2 prelazna roka ? Iskreno mi reci jel ti bitniji CC od plasmana u LP?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 mar 2012, 15:23

hanniz je napisao/la:Cattermole i Sessegson propuštaju utakmicu s Liverpoolom zbog kartona.
Upravo to sam htijeo napisati al preduhitrio si me al svakako dobra vijest za nas :D
Z Onilla pa samo riječi hvale stvarno je klasa trenera stvarno od nikakve ekipe napravi ne vrhunsku al svakako dobru pravu englesku ekipu :D ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 mar 2012, 15:27

Daglishova vizija fudbala se ne razlikuje od one koju je gajio prije 20-ak godina. Liverpool pod ovakvim Dalglishom nece napredovati. Klupska je legenda i to stoji, al' fudbal napreduje, takticki je to mnogo drugacije sada negoli je bilo prije, no kod njega nema nikakvih promjena. Da, on voli klub i sigurno svim srcem navija za Liverpool, no sigurno je da je on takticki ispod SAF-a, Wengera, Redknappa, Rafe, Mancinija. To je barem jasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 mar 2012, 15:28

BeyKopites je napisao/la:A opće-poznato je da mi protiv realno losijih ekipa od nas igramo katastrofalno :D

Nadam se pobjedi, sta bi drugo - al' mislim da ce biti tesko.

vjerovatno 2:1 :roll:
Nebi rekao da je Sunderland bas realno-losija ekipa. Na prvi pogled bi rekao da je Newcastle bolja ekipa i sigruno je samo danas sam gledao prvo poluvrijeme tekme i u prvih 30min nisu imali udarca ka golu ( Newcastle ) totalno su ih razvalili sto se tice igre i svega stvarno su borbena ekipa i malo mi je zao sto su danas u 90minutu dobili gol al štaš takav je nogomet ;)
Al svakako bice tvrda utakmica i sa malo golova jer u zadnjih 5 utakmica su primili kod kuce 3 gola al nadam se da cemo ponoviti onu partiju od prosle godine kad smo im dali 2 komada i vraticemo im za 1:1 u prvom kolu aktualne sezone :D ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Zlaja83 i 8 gostiju.