Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
bale bi navodno ipak trebao nastupiti danas...
dzonvejn je napisao/la:bale bi navodno ipak trebao nastupiti danas...
Sto vas to cudi? Pa rekao je Harry jucer da bi najvjerovatnije trebao biti spreman. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
Tottenhamu danas ne mogu pomoći ni tri Balea. 
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Upravo tako moj kolegaThunderstruck je napisao/la:Tottenhamu danas ne mogu pomoći ni tri Balea.
Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Sandro, Modric; Adebayor, Saha.
slab sastav, ako izvuku "nulu" biti će odlično.
Nepise vam se dobro pijetlovidzonvejn je napisao/la:Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Sandro, Modric; Adebayor, Saha.
Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ma sta mi kazes..tevezito je napisao/la:Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
Spursi jesu imali inicijativu,ali previse im fale neki igrace,gube na sredini jer modric igra vise krilnog igraca,da je bale tu,Jones bi poludio,ali opet sa druge strane Ekotto nema nekog posla jer ne igra valencia..
Nema ga ni Jones zasto?? jer neigra BaleNarin je napisao/la:Ma sta mi kazes..tevezito je napisao/la:Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
Spursi jesu imali inicijativu,ali previse im fale neki igrace,gube na sredini jer modric igra vise krilnog igraca,da je bale tu,Jones bi poludio,ali opet sa druge strane Ekotto nema nekog posla jer ne igra valencia..
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Sta gube na sredini gledas li ti utakmicu.Svaka cast na vodstvu ali United nije zasluzio da vodi po prikazanom u prvom poluvremenu.Narin je napisao/la:Ma sta mi kazes..tevezito je napisao/la:Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Bruka i sramota, otjerao bih pola ekipe, Sandro i Livermol eno vam **** i igrajte tamo...
Govorim gube na sredini (ne govorim da je united bolji na sredini,nego fali im ta kreativnost koju modric ima,zadnji pas) JER modric igra krilnog igraca,sta mislis da li bi spursi bili bolji da im je modric igrao veznog ili krlinog?tevezito je napisao/la:Sta gube na sredini gledas li ti utakmicu.Svaka cast na vodstvu ali United nije zasluzio da vodi po prikazanom u prvom poluvremenu.Narin je napisao/la:Ma sta mi kazes..tevezito je napisao/la:Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
Sve u svemu,zasluzeno je MU pobijedio.
Ocekivao sam dosta bolji Tottenham cak i bez Balea i Parkera. Ipak kraj kaze drugacije i United odnosi laksu od ocekivane pobjede. Imali ste posjed u prvom dijelu ali bez nekih konkretnih situacija pred golom Uniteda izuzev one sanse Adebayora kada je De Gea lijepo odbranio. Drugi dio i nekoliko neopreznosti vas je kostalo. Na kraju Defoe samo ublazio poraz.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- M. Scofield
- Kontakt:
i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
Audere est Facere
Prošle godine Tottenham je odlično parirao jačim ekipama, ali su zato prosipali bodove gdje se nitko ne bi nadao. Ove sezone je potpuno suprotno. Prošle godine protiv Arsenala 3:3 i 3:2, United 0:0 i 0:2, City 0:0 i 0:1, Chelsea 1:1 i 1:2, Liverpool 2:1 i 2:0. I što su gubili bilo je u gostima i to minimalnom razlikom.M. Scofield je napisao/la:i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
- Arsenalisation
- Kontakt:
M. Scofield je napisao/la:i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
Ne zbog gramatike...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Sinoc ipak smo mi imali vise srece na terenudzonvejn je napisao/la:Prošle godine Tottenham je odlično parirao jačim ekipama, ali su zato prosipali bodove gdje se nitko ne bi nadao. Ove sezone je potpuno suprotno. Prošle godine protiv Arsenala 3:3 i 3:2, United 0:0 i 0:2, City 0:0 i 0:1, Chelsea 1:1 i 1:2, Liverpool 2:1 i 2:0. I što su gubili bilo je u gostima i to minimalnom razlikom.M. Scofield je napisao/la:i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
- M. Scofield
- Kontakt:
hvala lektoreArsenalisation je napisao/la:M. Scofield je napisao/la:i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.![]()
![]()
![]()
Ne zbog gramatike...
Audere est Facere
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Tottenham bi trebao bez problema proći u 1/4 finale FA cupa večeras.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.