NK Vitez
Re: NK Vitez
aj bolan kombinovani ili prva postava pobjeda je pobjeda,kao da je nama prva postava igrala 

- L' Imperator
- Kontakt:
nije. nadam se da ce u ligi biti dobar. 

Nk Vitez 2-0 HNK Sloga Uskoplje
Strijelci:Armin Imamovic i Goran Kusljic

- slogauskoplje
- Kontakt:
zadovoljan samnkvitez je napisao/la:Nk Vitez 2-0 HNK Sloga Uskoplje

Sloga Uskoplje
nisam samo sam cuo rezultat i stavio
jesi ti gledao?

- slogauskoplje
- Kontakt:
nisam, daleko se igralonkvitez je napisao/la:nisam samo sam cuo rezultat i staviojesi ti gledao?

Sloga Uskoplje
- L' Imperator
- Kontakt:
Proradio tandem iz Rudarankvitez je napisao/la:Nk Vitez 2-0 HNK Sloga Uskoplje

#samoRudar #zauvijek
L' Imperator je napisao/la:Proradio tandem iz Rudarankvitez je napisao/la:Nk Vitez 2-0 HNK Sloga Uskoplje
Daj Boze da i u ligi budu ovako...

Delegiranje sudaca sad obavlja čovjek iz Viteza , ne znam ime.
Nadam se da ovo znaci ulazak u PL! 

Subota 10.3 u 14:30 ,Gradski stadion Vitez, 16.kolo Prve lige Fbih
Nk Vitez - Nk Orasje
Travnjak u odlicnom stanju,Ćutuk najavljuje napadacku igru od pocetka utakmice i pobjedu nad Orasjem!
Nk Vitez - Nk Orasje
Travnjak u odlicnom stanju,Ćutuk najavljuje napadacku igru od pocetka utakmice i pobjedu nad Orasjem!

Ljubitelji nogometa u Vitezu s nestrpljenjem očekuju nastavak nogometne karavane Prve lige F BiH. Vitežani su prije prvenstvene stanke napravili nevjerojatnu seriju, 8 utakmica bez poraza, a u posljednjih 7 susreta, koliko je na čelu stručnog stožera Mario Ćutuk, osvojili 17 bodova od mogućih 21.
U vikendu koji je pred nama napokon započinje proljetni dio nogometnog prvenstva Prve lige F BiH.
Nogometaši Viteza u derbiju ovoga kola, u subotu, 10. ožujka, dočekuju sastav Orašja.
Orašje je u prvom kolu, usprkos boljoj igri Vitežana, s(p)retno svladalo naše nogometaše rezultatom 1:0. Nogometaši Viteza bi subotnjom pobjedom prestigli goste iz Orašja, koji se trenutno nalaze na 4. mjestu i imaju dva boda više u odnosu na Vitez.
Vjerujemo kako će ovo biti i više nego dovoljno da tribine Gradskog stadiona u Vitezu budu ispunjene u subotu, kada se igra ova utakmica, s početkom u 14,30 sati.
Cijena ulaznice je 3 KM, a iz Uprave NK „Vitez" su uputili poziv domaćoj publici da dođu na utakmicu i sportski podrže nogometaše Viteza u pohodu na novu pobjedu i probijanje ka vrhu prvenstvene ljestvice.
U vikendu koji je pred nama napokon započinje proljetni dio nogometnog prvenstva Prve lige F BiH.
Nogometaši Viteza u derbiju ovoga kola, u subotu, 10. ožujka, dočekuju sastav Orašja.
Orašje je u prvom kolu, usprkos boljoj igri Vitežana, s(p)retno svladalo naše nogometaše rezultatom 1:0. Nogometaši Viteza bi subotnjom pobjedom prestigli goste iz Orašja, koji se trenutno nalaze na 4. mjestu i imaju dva boda više u odnosu na Vitez.
Vjerujemo kako će ovo biti i više nego dovoljno da tribine Gradskog stadiona u Vitezu budu ispunjene u subotu, kada se igra ova utakmica, s početkom u 14,30 sati.
Cijena ulaznice je 3 KM, a iz Uprave NK „Vitez" su uputili poziv domaćoj publici da dođu na utakmicu i sportski podrže nogometaše Viteza u pohodu na novu pobjedu i probijanje ka vrhu prvenstvene ljestvice.
- vidovitadjemila
Puno srece komsijama u borbi za Premijer ligu....Siguran sam da ce te uspjeti... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
hvala ,nadam se da cemo uspjeti.
naravno i vama puno srece da izborite ostanak u PL! 

- vidovitadjemila
A onda iduce sezone El Clasiconkvitez je napisao/la:hvala ,nadam se da cemo uspjeti.naravno i vama puno srece da izborite ostanak u PL!

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Tezak vam je raspored dosta,al nadam se da cete uspjeti!
hahaah el clasico SBK-a

Nk Vitez 5-1 HNK Orasje
Strijelci:Ivan Livaja(2),Stjepan Badrov(1),Goran Kusljic(1),Goran Lovrinovic(1)
Cestitke komsijenkvitez je napisao/la:Nk Vitez 5-1 HNK Orasje

Nema vise :P
cestitke,ocekivao sam pobjedu viteza al ne i ovakav džumbus 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
hvala komsija
hvala 
a prvo poluvrijeme dali gol iz penala,nasim se nije dalo i jbg.drugo poluvrijeme se ocepilo i moglo je biti i vise golova u mrezi orasja

a prvo poluvrijeme dali gol iz penala,nasim se nije dalo i jbg.drugo poluvrijeme se ocepilo i moglo je biti i vise golova u mrezi orasja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.