haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
@vm22, jesi tu?
ajde ako mozes da kreiras sobu da odigram sa limuntosom
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
@reds, aj molim te napravi sobu da ja i ovaj @i love odigramo kolo...kod tebe ne laga nimalo...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
evo me...
neka te
ajd pravi sobu, ebote hitler vise 
edit: net mi je bio cijelo vrijeme perfektan, a sad kao da je malo usporio dok sam tebe cekao...ako bude lagalo, necemo igrat
edit: net mi je bio cijelo vrijeme perfektan, a sad kao da je malo usporio dok sam tebe cekao...ako bude lagalo, necemo igrat
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
dzon's room
ss.ba
edit: ulazi ...

ss.ba
edit: ulazi ...
evo me. jesi tu ?ILoveLFC je napisao/la:@vm22, jesi tu?
završio sam i 13. kolo:
reds 12 (čini mi se) - 5 anonimni
odigrao sam koliko-toliko dobru utakmicu, prve 2 minute sam se dobro držao
a onda je uslijedio spektakl
ako ništa, vjerujem da ću u drugom dijelu biti bolji nego do sad (uz neizbježne pripreme
)
čestitam @redsu i sretno dalje
odigrao sam koliko-toliko dobru utakmicu, prve 2 minute sam se dobro držao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
dzonvejn - limuntos 9:4
potvrdujem..sretno dalje...dzonvejn je napisao/la:dzonvejn - limuntos 9:4
unica, jesil tu ?
edit: sylar, vidim da si tu, ocemo li odigrat ?
i vise niko da nije stavljao sifru ss.ba...sad je neki kreten usao sa nickom "limuntos" i kaze " ja sam trebao igrat sa dzonom"
Limuntos je napisao/la:potvrdujem..sretno dalje...dzonvejn je napisao/la:dzonvejn - limuntos 9:4
unica, jesil tu ?
i vise niko da nije stavljao sifru ss.ba...sad je neki kreten usao sa nickom "limuntos" i kaze " ja sam trebao igrat sa dzonom"![]()
odsad pass na PP saljite..
jesil to ti bio, **** ti sjeme ?vm22 je napisao/la:Limuntos je napisao/la:potvrdujem..sretno dalje...dzonvejn je napisao/la:dzonvejn - limuntos 9:4
unica, jesil tu ?
i vise niko da nije stavljao sifru ss.ba...sad je neki kreten usao sa nickom "limuntos" i kaze " ja sam trebao igrat sa dzonom"![]()
odsad pass na PP saljite..
![]()
![]()
nisam svega mi, ne suj 
pardoniram ondavm22 je napisao/la:nisam svega mi, ne suj
legenda reala 0 - 15 vm22

Sretno u nastavku

Sretno u nastavku
legenda, hoćeš igrati ovu sa emirom ili da pišem 5:0 za njega?
- legenda reala
- Kontakt:
Odigraćemo,na neutralnom terenu,haj nekad danas 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jbg jaro,nisam bio tu.Limuntos je napisao/la:@reds, aj molim te napravi sobu da ja i ovaj @i love odigramo kolo...kod tebe ne laga nimalo...
Hvala,također.anonimni je napisao/la:završio sam i 13. kolo:
odigrao sam koliko-toliko dobru utakmicu, prve 2 minute sam se dobro držaoa onda je uslijedio spektakl
ako ništa, vjerujem da ću u drugom dijelu biti bolji nego do sad (uz neizbježne pripreme
)
FK Pjetlovi
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nema neutralnog,predajem ti ! znam da ti ovo znacilegenda reala je napisao/la:Odigraćemo,na neutralnom terenu,haj nekad danas
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
hoće li neko prijateljsku ?
upisah 5:0 za legendu.
Jel može neko izvan ligedzonvejn je napisao/la:hoće li neko prijateljsku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.