SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

legenda reala
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2012, 17:18

Edin TM87 je napisao/la:Sta je ovo svi podnose ostavke :lol:

Mislim da je legenda stvoren za ove pozicije, covjek spava na forumu, al' voli zakinut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oj Edo šta si dopustio Štefkovi bolidi ,ispred tebe na tabeli :lol: :lol: ubi se :P
Još malo će te i Šabanova Signora prestići :lol: :lol:

Ja da sam tu ,sve bi bilo na vrijeme i i tabele i strijelci i postavljanje parova itd. i označavanje postignutih golova ,samo bi me zezalo zaključavanje u 12:00 :lol: :lol:

Ali ne bi se kandidovo ,da neki zbog mene napuštaju ligu ,nisam ja takav :mrgreen:

Iako je Bosco rođen za toga,on je poznat po mutnim radnjama ,kad je s tobom štelo ulazak u cvajtu :lol: :lol:

Iako ja da se pitam ,tebe bi postavio ;)

Čuo sam da si radio i neke namještaljke u haxu,želim raport :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 mar 2012, 17:21

ja sam za edu da udje u savez ili bosco
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 mar 2012, 17:39

legenda reala je napisao/la:
Oj Edo šta si dopustio Štefkovi bolidi ,ispred tebe na tabeli :lol: :lol: ubi se :P
Taman sam mislio da te podrzim u kandidaturi ,ukoliko bude potrebno za Savez SS.BA lige,ali posle ovoga necu ;) Toliko od Stefkovih bolida ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2012, 17:47

Tribalian je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Taman sam mislio da te podrzim u kandidaturi ,ukoliko bude potrebno za Savez SS.BA lige,ali posle ovoga necu ;) Toliko od Stefkovih bolida ;)
Pa nisam ja ,mislio ništa loše o bolidima (nadimak kluba).
Nego podjebajem Eda,kad je napusto Formulu bila je priča ,kako mu ne valja ekipa ,nemaju pojma itd.On sam igra :P
Nova ekipa ,Formula ispred njega :lol: ,izgleda da je bilo do njega :P

A za kandidaturu,nisam se ni kandidovo ,nisam siguran da li ću imati u budućnosti ovoliko vremena,a ne bi ni prošo tako da :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 04 mar 2012, 17:47

Šta koji ku*ac ?
Prvo ode sekretar, pa defender. Šteta stvarno za ovu ligu. :(

PS. plus otišo i AVB danas :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 mar 2012, 17:49

Dobro @ Legendo,ajde ubedio si me :mrgreen: Podrzacu te :mrgreen: znam da jedva cekas funkciju jer si na forumu od 0-24 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A realno nema veze sto je Edo otisao ,ipak je @ Rooney bolji igrac 8-)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 04 mar 2012, 17:50

Ma Juventus 0244 zasluzuje ovo mjesto sekretara, a eto Legenda neka udje umjesto defendera...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2012, 17:51

Velika steta za ovu ligu sto defender i sekretar odose :( . Nadam se da cete pronaci dostojne zamjene, i da klupskog kolegu Juventus0244 za sekretara ! :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 mar 2012, 17:56

Arogantni je napisao/la:Ma Juventus 0244 zasluzuje ovo mjesto sekretara, a eto Legenda neka udje umjesto defendera...
Nema šanse da Legenda uđe bilo gdje, Backspace napušta takmičenje ako se to desi. Mnogo je razloga za to, između ostalog njegova nepismenost, neozbiljnost, vrijeđanje, prijetnje, vrijeđanje, omalovažavanje drugih ... Dovoljno od mene.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2012, 17:57

Tribalian je napisao/la:Dobro @ Legendo,ajde ubedio si me :mrgreen: Podrzacu te :mrgreen: znam da jedva cekas funkciju jer si na forumu od 0-24 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A realno nema veze sto je Edo otisao ,ipak je @ Rooney bolji igrac 8-)
Nema te šta ubjeđivati.
Nisam ba 0-24 nego 17-23 ili 19:00-02:00
Danom slabo,jutrom pogotovo,prije 12 nikad ne uđem :lol:

Za Savez ,možda bi se i kandidovo,ali mislim da više neću ni ja imati ovoliko slobodnog vremena ,tako da ne želim da se upuštam u nešto ,ako ću morati napustiti za 2-3 mjeseca ;)

A ni admin me ne bi izabro,iako smo mi dobri jarani :mrgreen: ,opet bi on mene preskočio :mrgreen: tako da ;)

Šta se javljaju ovi amateri iz trajte,preciznije ovi Mafijaši :mrgreen:
Ja predlažem Eda,oni se mene ufatili ja ljudi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 04 mar 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 mar 2012, 17:59

Ako je zelja nadleznih da ovaj podforum ostane ovako kvalitetan, onda je @Deyo covjek koji treba dobiti kartu za ulazak u klub odabranih. Momak stvarno radi dosta toga, sto se vidi po kreiranju trofeja i svega ostalog vezanog za ligu. Ulazak nekih nominovanih (pa makar i u sali) u savez bi znacio pretvaranje ove lige u nevidjenu sprdnju. ;)
Takodjer, nadam se da ce novi clanovi saveza biti i rigorozniji od sadasnjih te da ce kojekakve gluposti odmah sasjeci. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2012, 18:00

.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 mar 2012, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 mar 2012, 18:01

Svi smo saglasni da jednu od one dve funkcije moze da obavlja @ Monolog 8-) :mrgreen:

@ Legendo dzabe ti moja podrska ,kad te ostali ne podrzavaju :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2012, 18:02

deyo je najbolje rješenje ,sekretar mu je i nudio odmah mjesto,ali čovjek je rekao da nema vremena ,i do njega je imao je ponudu.Sad da li će razmisliti vidjećmo ;)

EDA ZA PREDSJEDNIKA :mrgreen:

Trib
opasno sam se zamjerio sa ovim Mafija Unitedom :lol:
Ma kakav Monolog ,dođe pijan i zakine me za gol,ubio bi ga :mrgreen: :lol:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 mar 2012, 18:05

Monolog je napisao/la:Ako je zelja nadleznih da ovaj podforum ostane ovako kvalitetan, onda je @Deyo covjek koji treba dobiti kartu za ulazak u klub odabranih. Momak stvarno radi dosta toga, sto se vidi po kreiranju trofeja i svega ostalog vezanog za ligu. Ulazak nekih nominovanih (pa makar i u sali) u savez bi znacio pretvaranje ove lige u nevidjenu sprdnju. ;)
Takodjer, nadam se da ce novi clanovi saveza biti i rigorozniji od sadasnjih te da ce kojekakve gluposti odmah sasjeci. 8-)
Potpisujem.

A sekretar bi trebao da bude moj saigrač iz Ljute Krajine @juventus 0244. Momak je vrijedan i ozbiljan, a to treba ovoj ligi.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2012, 18:10

Sta cu ja u PES6 Ligi onda, oduzet ce te mi Juventusa0244, mog partnera iz saveza :mrgreen: :mrgreen:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 04 mar 2012, 18:18

Goalgetter je napisao/la:Sta cu ja u PES6 Ligi onda, oduzet ce te mi Juventusa0244, mog partnera iz saveza :mrgreen: :mrgreen:

Ja bas sad kontam da ti uletis umjesto Defendera,ipak dobro vodis taj PES6 :mrgreen: projekat

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 mar 2012, 18:25

Ja sam za deyu odma govorio da ima mjesta u savezu no..Nema vremena kaze i to je to.Trenutno je adminu predlozena zamjena za defendera jer i on nema vremena vise ovo raditi.Momak je radio odlican posao dok je bio u mogucnosti i ja mu cestitam i zahvaljujem u ime cijele lige.Do daljnjeg juventus je preuzeo na sebe ogroman teret uredjenje komplet lige i treba mu se zahvaliti a ako nekad nesto malo kasni strpite se zavrsit ce to on.Sto se mene tice jos sam tu al i dalje sa nedostatkom vremena da sta pomognem.Ima par kombinacija kako ce sve ovo zavrsiti pa cak i da ja tu ostanem al bi malo radio a kada imam vise slobodnoga vremena preuzeo bi obaveze ostali clanova saveza.Dakle nista jos nije zavrseno i uskoro ce novi sastav saveza biti objelodanjen.Do tada pomozimo svi juventusu da obavlja svoj posao.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2012, 18:50

Na nadležnim je da odluče, tko će biti moje kolege u savezu u narednom periodu, ja se nadam da će sekretar sa nama ostati još, ako ništa kao pomoć u nekim situacijama, jer ova lige bez njega ne bi bila ista, to je svima jasno. Također i defender je napisao da će biti na usluzi i kasnije kad ne bude mogao biti tu, ako nekad zatreba stručna :mrgreen: pomoć možemo računati na njega.

Dalje ja predlazem Goalgettera pa ako on prihvata neka bude u krugu kandidata za mjesto u savezu, a radimo zajedno i ovo drugu ligu na ovom forumu, uspješno dugo vremena, mislim da bi on to mogao stizati. Ja se samo nadam da ću dobiti ozbiljne forumaše kao kolege u savezu, jer ne bi bilo fino da nam se ponovo neki slučaj kao u prošlosti :roll: . I kao što Monolog napisa da se od lige pravi sprdnja.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 mar 2012, 18:51

@ Sekretaru,samo da znas,da me tvoj odlazak iskreno pogodio,savez sa tobom i bez tebe nije isti,ali ozbiljno :) Dobar si forumas i jos bolji sagovornik po pitanju proslih vremena. :)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.