Pa nije to tajna on je to rekao milion puta da su mu najdraži igrači sa ovih prostora.Schlager je napisao/la:covjek je potkovan znanjem,mada mislim da malo pretjeruje sa nekim emocijama i izljevima ljubavi,mislim da to nije iskreno,citao sam njegovu biografiju pa covjek minimalno ima uopste veze sa BiH,i sto neko rece,kad bi dobio angazman vjerovatno bi istim zarom navijao i za Hrvatsku,Srbiju...isto tako sam siguran da Baho moze samo za Bih navijati...ali,kao sto rekoh to je samo moje misljenje
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
ma slazem se,gotivi on Bosnu i bosanske igrace,samo kazem da mi je ono iz Genka djelovalo pretjerano...
Da ti vidis njega kad je prenosio Cvajtu, liga prvaka je nula za Cvajtu kad je on prenosi.Schlager je napisao/la:ma slazem se,gotivi on Bosnu i bosanske igrace,samo kazem da mi je ono iz Genka djelovalo pretjerano...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
ono meni nije pretjerano...ja mislim da je to od srca i onako da se pravi da sve to radi ja mislim da je nemoguce...al znao je od neke bezze tekme napravit zanimljivu da je to neopisivoSchlager je napisao/la:ma slazem se,gotivi on Bosnu i bosanske igrace,samo kazem da mi je ono iz Genka djelovalo pretjerano...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Marjan je najbolji komentator na Balkanu...a ovi iz hayata sto su ljubomorni to nije njegov problem covjek je bolji od njih i nije nista pretjerano u njegovom komentiranju vec je svaka rijec na mjestu...
NEDAJ SE MARJANE!!!
Zadnja izmjena: soss, dana/u 01 sep 2009, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
ma ja što neko reče.... reko auuuuuuuuuuuuuu vidi cvajte sa sportklubu što je dobra liga ....a on ode i nekako mi bezveze ...ne znam....možda je do mene
Valjda se čovjek unese rekao bi finale LP a ono Arminia i Achen igraju
Valjda se čovjek unese rekao bi finale LP a ono Arminia i Achen igraju
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- el-fighter
- Kontakt:
Ovi komentatori sa BHT-a su skroz loši, a takođe ni komentatori sa ostalih TV- stanica nisu za poželjet. Marjan je pokazao da je pravi komentator i da su emocije neizostavan dio njihovog posla. On je najbolji komentator kojeg sam ikada slušao.
Baha takođe nije loš i mnogo mi nedostaju oni njegovi ludi uzvici: I ove noći evo ludila, jeli to moguće....
Zamolio bih sve komentatore iz BiH da se malo unesu u utakmicu koju prenose i da malo žešće izražavaju svoje komentare.
DOKLE ĆE TE NAS TJERATI DA GLEDAMO UTAKMICE BEZ TONA
Baha takođe nije loš i mnogo mi nedostaju oni njegovi ludi uzvici: I ove noći evo ludila, jeli to moguće....
Zamolio bih sve komentatore iz BiH da se malo unesu u utakmicu koju prenose i da malo žešće izražavaju svoje komentare.
DOKLE ĆE TE NAS TJERATI DA GLEDAMO UTAKMICE BEZ TONA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svi koji na neki način žele izraziti svoje nezadovoljstvo zbog nepravde koja je učinjena prema najboljem komentatoru Marijanu Mijajloviću neka se pridruzže grupi na Facebook-u:Podrška MARJANU MIJAJLOVIĆU - Vratimo najboljeg komentatora na male ekrane
Dok je Baho bio na Bht-u i gostujuce utakmice nase repke smo gledali na drazvnoj Tv.....Ode Baho ode sve u pm......jos malo pa ce nam repku prenosit Tv Vogosca..VRATI SE BAHO....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
E sad da je nas narod pametan.Pa da bojkotira Hayat i te uhljupe.
Sto se mene tice radze cu otici na cc5 Kinesku televiziju i slusati Bruce Leea kao komentatora
nego ove Tefte,Hefte darije 
Sto se mene tice radze cu otici na cc5 Kinesku televiziju i slusati Bruce Leea kao komentatora
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa ovo nije humano za 2 dana 18.000 članova,naravno od mene jedan višesoss je napisao/la:Svi koji na neki način žele izraziti svoje nezadovoljstvo zbog nepravde koja je učinjena prema najboljem komentatoru Marijanu Mijajloviću neka se pridruzže grupi na Facebook-u:Podrška MARJANU MIJAJLOVIĆU - Vratimo najboljeg komentatora na male ekrane
Ma brate dragi ,ja sam kod kuce gledao i kad umro nisam...Emocije covjeka ponesu,u onakvoj situaciji i okruzenju navijaca tesko da covjek moze biti ravnodusan ...Ko voli Bosnu tad zaista nije mogao ostati smiren...Ko je gledA HTV i oni su takodje tipa Marjana...Shvatimo da smo i mi na nogama kad pada gol i da covjeku "MOZDA " u snimci djeluje pretjerano euforicno...Genghis je napisao/la:Da ti vidis njega kad je prenosio Cvajtu, liga prvaka je nula za Cvajtu kad je on prenosi.Schlager je napisao/la:ma slazem se,gotivi on Bosnu i bosanske igrace,samo kazem da mi je ono iz Genka djelovalo pretjerano...
@ahmic - Marijan = Kralj.
Ne pricaj ba bezveze, drag mi je i baha, ali ne moze se porediti po znanju sa Marjanom. Samo iz postovanja prema Bahi necu ti sad vaditi citate i njegove izvale.bot je napisao/la:kakav marijan nije do koljena bahi
a ovaj schlager je upravu
vjestacka ljubav marijana
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zehro je napisao/la:Dok je Baho bio na Bht-u i gostujuce utakmice nase repke smo gledali na drazvnoj Tv.....Ode Baho ode sve u pm......jos malo pa ce nam repku prenosit Tv Vogosca..VRATI SE BAHO....
tačno, uvijek se znalo na kojem je programu reprezentacija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Marjan Mijajlović: Podrška mi mnogo znači
Dugo ili zapravo nikada se jedan sportski komentator u BiH nije smatrao tolikom zvjezdom kakva je Marjan Mijajlović.
Svojim entuzijazmom, patritozimom, ljubavlju prema rođenoj domovini zadivio je narod u Bosni i Hercegovini. Nebrojeno puta je pokazao i dokazao koliko voli zemlju u kojoj je rođen.
Gledaoci se sjećaju njegovih komentara na begoradskom sport klubu, poput onih u kojima Sejada Salihovića poredi sa slikarom Rembrantom a njegovu igru opsisuje kao crtanje slavnog umjetnika. Raduj se Bosno što imaš Vedada Ibiševića još je jedna rečenica sjajnog komentatora kojom je osvojio srca većine Bosanca i Hercegovaca.
Početkom ove godine, Mijajlović dolazi na tv kuću Hayat, gdje počinje prenositi špansku primeru kada također pokazao da je trenutno No.1 komentator u regiji.
Vrhunac se desio 28. marta ove godine kada je Bosna i Hercegovina u Genku savladala Belgiju sa 2-4 a Marjan je svojim komentarima upotpunio spektakl. Džeko Dijamantu, Bosna Vodi, Ćiro travnički viteže i još mnogo komentara koji će ući u anale bh sportskog novinarstva rekao je Marjan tog 28. marta.
Nakon utakmica sa Belgijom, naša reprezentacija čvrsto drži drugo mjesto u grupi sa dobrim šasnama za plasman u baraž za svjetsko prvenstvo. Navijači u Bosni i Hercegovini jedva čekaju nastavak kvalifikacija, koliko zbog reprezentacije toliko zbog Marjanovih komentara.
Međutim, proteklih nekoliko dana, bh javnost je šokirana saznavši za informaciju da Marjan Mijajlović neće prenositi utakmicu sa Armenijom. Naime, Marjan je raskinuo saradnju sa Hayatom zbog toga što se nekome iz tv kuće nije dopao ili pak što su pojedine kolege ljubomorne na njega.
Zanimljivu izjavu je Marjan dao nedavno kada je kazao da je sa svima u dobrim odnosima na Hayatu osim kolega u sportskoj redakciji. Govori li vam ovo nešto?
Ni gledaoci Hayata, navijači Bosne i Hercegovine ali i obični stanovnici naše zemlje nisu ostali nijemi pa je na popularnom web portalu facebook osnovana grupa pod nazivom, podrška Marjanu Mijajloviću, vratimo najboljeg komentatora na male ekrane, koja u trenutku pisanja ovog teksta broji nevjerovatnih 18.579 članova a iz sata u sat broj članova se sve više povećava što je dovoljan pokazatelj koliko Marjana cijene i poštuju u Bosni i Hercegovini.
Većina članova grupe odgovornim za Marjanov odlazak smatra direktora ove tv kuće, Elvira Švrakića i urednika sportske redakcije Seida Teftederiju....
Marjan Mijajlović se trenutno kako kaže nalazi kod svoje kuće u Sarajevu a za Sportin,.ba dao je kratak komentar o svemu što se dešava proteklih nekoliko dana.
Prije svega zahvalan sam svima koji su uz mene, podrška mi mnogo znači, hvala vam mnogo, volim vas sve. Sa Hayatom sam prekinuo saradnju, a mogu vam reći da već analiziram nove ponude. Pred nama su važne utakmice reprezentacije koje mogu biti ključne za naš plasman u baraž. Budimo ponovo svi reprezentacija Bosne i Hercegovine i podržimo naše momke ka putu u Južnoj Africi, rekao je Marjan Mijajlović za naš portal.
Nismo željeli da predstojeći susreti naše reprezentacije proteknu bez Marjana pa smo mu ponudili da bude gost komentator našeg portala na što je Marjan naravno pristao. Nakon pobjede u Armeniji, da, pobjede jer drugačije ne želimo razmišljati, Marjan će pisati kolumnu za Sportin pred utakmicu sa Turskom.
Nadamo se da će ova vijest obradovati naše čitatelje a isto tako se nadamo da će Marjan ubrzo pronaći angažman na nekoj tv kući gdje će imati priliku da prenosi reprezentaciju Bosne i Hercegovine kao u Genku 28. marta 2008. godine.
Dugo ili zapravo nikada se jedan sportski komentator u BiH nije smatrao tolikom zvjezdom kakva je Marjan Mijajlović.
Svojim entuzijazmom, patritozimom, ljubavlju prema rođenoj domovini zadivio je narod u Bosni i Hercegovini. Nebrojeno puta je pokazao i dokazao koliko voli zemlju u kojoj je rođen.
Gledaoci se sjećaju njegovih komentara na begoradskom sport klubu, poput onih u kojima Sejada Salihovića poredi sa slikarom Rembrantom a njegovu igru opsisuje kao crtanje slavnog umjetnika. Raduj se Bosno što imaš Vedada Ibiševića još je jedna rečenica sjajnog komentatora kojom je osvojio srca većine Bosanca i Hercegovaca.
Početkom ove godine, Mijajlović dolazi na tv kuću Hayat, gdje počinje prenositi špansku primeru kada također pokazao da je trenutno No.1 komentator u regiji.
Vrhunac se desio 28. marta ove godine kada je Bosna i Hercegovina u Genku savladala Belgiju sa 2-4 a Marjan je svojim komentarima upotpunio spektakl. Džeko Dijamantu, Bosna Vodi, Ćiro travnički viteže i još mnogo komentara koji će ući u anale bh sportskog novinarstva rekao je Marjan tog 28. marta.
Nakon utakmica sa Belgijom, naša reprezentacija čvrsto drži drugo mjesto u grupi sa dobrim šasnama za plasman u baraž za svjetsko prvenstvo. Navijači u Bosni i Hercegovini jedva čekaju nastavak kvalifikacija, koliko zbog reprezentacije toliko zbog Marjanovih komentara.
Međutim, proteklih nekoliko dana, bh javnost je šokirana saznavši za informaciju da Marjan Mijajlović neće prenositi utakmicu sa Armenijom. Naime, Marjan je raskinuo saradnju sa Hayatom zbog toga što se nekome iz tv kuće nije dopao ili pak što su pojedine kolege ljubomorne na njega.
Zanimljivu izjavu je Marjan dao nedavno kada je kazao da je sa svima u dobrim odnosima na Hayatu osim kolega u sportskoj redakciji. Govori li vam ovo nešto?
Ni gledaoci Hayata, navijači Bosne i Hercegovine ali i obični stanovnici naše zemlje nisu ostali nijemi pa je na popularnom web portalu facebook osnovana grupa pod nazivom, podrška Marjanu Mijajloviću, vratimo najboljeg komentatora na male ekrane, koja u trenutku pisanja ovog teksta broji nevjerovatnih 18.579 članova a iz sata u sat broj članova se sve više povećava što je dovoljan pokazatelj koliko Marjana cijene i poštuju u Bosni i Hercegovini.
Većina članova grupe odgovornim za Marjanov odlazak smatra direktora ove tv kuće, Elvira Švrakića i urednika sportske redakcije Seida Teftederiju....
Marjan Mijajlović se trenutno kako kaže nalazi kod svoje kuće u Sarajevu a za Sportin,.ba dao je kratak komentar o svemu što se dešava proteklih nekoliko dana.
Prije svega zahvalan sam svima koji su uz mene, podrška mi mnogo znači, hvala vam mnogo, volim vas sve. Sa Hayatom sam prekinuo saradnju, a mogu vam reći da već analiziram nove ponude. Pred nama su važne utakmice reprezentacije koje mogu biti ključne za naš plasman u baraž. Budimo ponovo svi reprezentacija Bosne i Hercegovine i podržimo naše momke ka putu u Južnoj Africi, rekao je Marjan Mijajlović za naš portal.
Nismo željeli da predstojeći susreti naše reprezentacije proteknu bez Marjana pa smo mu ponudili da bude gost komentator našeg portala na što je Marjan naravno pristao. Nakon pobjede u Armeniji, da, pobjede jer drugačije ne želimo razmišljati, Marjan će pisati kolumnu za Sportin pred utakmicu sa Turskom.
Nadamo se da će ova vijest obradovati naše čitatelje a isto tako se nadamo da će Marjan ubrzo pronaći angažman na nekoj tv kući gdje će imati priliku da prenosi reprezentaciju Bosne i Hercegovine kao u Genku 28. marta 2008. godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
meni se svidja onaj komentator sa Sport Kluba, neznam kako se zove, al vecinom on komentarise fudbal...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jel mislis na srpski SK ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:meni se svidja onaj komentator sa Sport Kluba, neznam kako se zove, al vecinom on komentarise fudbal...
Onda bi mogai biti "Nemanja Vidic" - mislim tako ga ja zovem jer uvijek "punog glasa" izgovara Vidica, a inace je dobar komentator, nego eto to mi ostalo simpaticno.
A nije los ni "srpski teniser" - to je onaj sto komentarise, ocigledno, tenis.
na fejsu vec 24 OOO onih koji podrzavaju Marjana ..nevjerovatno , za nepuna 3 dana
ajmo svi zovite prijatelje ko ima profil na fejsu ..kazu u Hayatu opsadno stanje ...
ajmo svi zovite prijatelje ko ima profil na fejsu ..kazu u Hayatu opsadno stanje ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ne znam kako je Marjan bio placen na Hayatu,vjerovatno ponizno..Mozda je i bolje da se odrekne njih ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.