konjicanin01 je napisao/la:buraz takav epitet mozes prikaciti sebi i takvim kao sto si ti,jer najvece zlo upravo je stvaranje negativne atmosfere u i oko kluba,sto se reflektira na sramnu posjetu kava je bila na zadnjim utakmicama koje je velez igrao,ok svjestan sam ja da ovi igraci koji su dosli nisu vrh,ali ako prodju kvalitetne pripreme nema sumnje da mogu dati kvalitet vise velezovoj igri,velezova nekadasnja skola je unistena 1993,jer doziviti to da cak mladje kategorije fk KLIS,klub iz buturovic polja pokraj konjica,nadigraju velezove nade,onda moras biti svjestan gdjese nalazi Velezova skola,nazalost bez adekvatne infrasatrukture,i kvalitetni trenera bolje se nemoze ni ocekivat,takodje nema ni kvantiteta,zato mislim da bi bilo pametno da ljudi iz veleza vrse skauting makar po klubovima iz hercegovine ,ko zna mozda ponovo ,ispliva neki Salihamidzic,Halilhodzic....kimbo je napisao/la:@karaiskakis
KAko imas zivaca majke ti vise , masirati se sa ovim tipovia ovdje. Stipu ih oni imaju da placu najvise u roku dva mjeseca najduze. Ljudi bez jasnog stava i sa nekom opstom demagogijom i pozitivom. Uvijek im je sve dobro a sto nije dobro to je njima od boga dano i samo tako moze biti i nikako drugacije. Zato drug, stipu ih neka palamude jedno mjesec dana sve do prvih ozbiljnijih utakmica ... a do tada pusti ih da uzivaju u mjehuricu koji se ovih dana kreira ...
Slazem se sa tobom.Svi znamo kako je Velezova infrastruktura unistena i sigurno da je tesko u ovakvim uslovima raditi,ali to treba mjenjati. Kvalitetan rad omladinske skole je bilo nesto sto je krasilo Velez 70 godina.A gdje smo sada znamo.Unistena infrastruktura ce biti izgovor do 2040 ili...
Koliko su vazni uspjesi te djece Klubu,toliko treba biti i cilj roditeljima da svoju djecu drze dalje od ulice i droge.
Zar je tesko organizovti "Mahale",zar je tesko vrsiti skauting talentovane djece iz drugih krajeva,pa cak ponuditi i neku stipendiju (jeftinije nego dovodjenje gotovih igraca).Ne postojanje dugorocnog plana i nedovoljna komunikacija sa navijacima su po meni, nase najvece greske.Zar je moguce da je nekom u Upravi svejedno ako na tekmu dodje 300 navijaca.Za mene je to kao da smo tu utakmicu izgubili,koji god rezultat bio.
Ima,naravno, i pomaka naprijed,ali cim napravimo 2 koraka naprijed uslijedi i 1 nazad.
O postovima nekih pojedinaca ne bih puno pisao, muka mi je.Pozdrav Rodjenima,ma gdje bili.