FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://vidiportal.ba/sport/futbal/9795- ... pe-slobode" onclick="window.open(this.href);return false; 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Vjerovatno ode zbog Demica koji ga je prevario
Ovo nije moguce da se dogadja jbt

Ovo nije moguce da se dogadja jbt

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma seru ba, vidis da nam pokusavaju pokvarit atmosferu .Kapellen je napisao/la:http://vidiportal.ba/sport/futbal/9795- ... pe-slobode
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zao mi je mislio sam da cemo vas poraziti kad budete u najjacem sastavu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Sarajlijica dragi, pa kada smo 10 puta bili gori nego sada niste nas uspjeli dobiti, a mislite da sada hocete. 

Sloboda je moja nacija
Ajd ne seri matereti, opet necete dobit bodove, kako god okrenes , djaba se nadateSarajlijc@ je napisao/la:Zao mi je mislio sam da cemo vas poraziti kad budete u najjacem sastavu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Haj pasha razligu..Sarajlijc@ je napisao/la:Zao mi je mislio sam da cemo vas poraziti kad budete u najjacem sastavu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidjet cemo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pustite sandzakliju na mirufukara87 je napisao/la:Ajd ne seri matereti, opet necete dobit bodove, kako god okrenes , djaba se nadateSarajlijc@ je napisao/la:Zao mi je mislio sam da cemo vas poraziti kad budete u najjacem sastavu

Vjerujem da ce Vojvodic ostati,ne bih on nama mogao ovo uraditi pred sami start proljetnog dijela,kad znamo u kakvoj se situaciji nalazimo.
Hebo muhu koja ide na ono g.ovno a takav si tiSarajlijc@ je napisao/la:Vidjet cemo![]()

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Vojvodic napusta klub jer ga je izradio Demic i ne moze da se pomiri stim, ne zna se jos sta je rekao presjedniku Zahirovicu.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
De ba sta vam je ne ide lik nigdje ... opusteno ba.SaLL/ihovic je napisao/la:Vojvodic napusta klub jer ga je izradio Demic i ne moze da se pomiri stim, ne zna se jos sta je rekao presjedniku Zahirovicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad Zahirovic moze dovesti Villasa Boasa
Ma kakvi ostaje Vojvodic sigurno,barem ja tako mislim !

Ma kakvi ostaje Vojvodic sigurno,barem ja tako mislim !
-
- Kontakt:
jbt šta uradiše od onakvog kluba, kakve ste i kakve talente imate a oni ih odbacuju, bolje ispasti iz lige ali igrati sa svojom djecom koja će za 2-3 godine vratiti uloženo i više od toga nego dovodite istrošene Hadžiće i ove Demiće i sl
- slani grad
- Kontakt:
meni bolesno neozbiljno zvuci da Vojvodic sad pali iz kluba zbog nekakvog Demica
...mislim...wtf
....jel ga to mata il cavani izradio pa je nepremostiva prepreka
...ako on ode....ima tu nekih drugih stvari ...kakav crni Demic 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
dragi moji tuzlaci
mislim da tek sad dolazi na povrsinu vasa nesposobnost uprave i problemi koji postoje u istoj.
riad demic je cekao pare od vase uprave a nije ih dobio a posto je danas zadnji dan prelaznog roka dosao je u velez.
ja sam kivan na njega i **** cu mu mamu svaku tekmu jer je ispao necovjek prema nama a i vama.
za mene on ne postoji igramo s igracem manje.
al stvar u tome sto vam vojvoda ide je nesposobnost uprave.....
drzite se dragi moji tuzlaci zelim vam sve najbolje....dragi ste mi
pozdrav iz mostara
mislim da tek sad dolazi na povrsinu vasa nesposobnost uprave i problemi koji postoje u istoj.
riad demic je cekao pare od vase uprave a nije ih dobio a posto je danas zadnji dan prelaznog roka dosao je u velez.
ja sam kivan na njega i **** cu mu mamu svaku tekmu jer je ispao necovjek prema nama a i vama.
za mene on ne postoji igramo s igracem manje.
al stvar u tome sto vam vojvoda ide je nesposobnost uprave.....
drzite se dragi moji tuzlaci zelim vam sve najbolje....dragi ste mi
pozdrav iz mostara
ma ovo je sve ovaj vidoviti portal zakuho, ako ovo ne bude istina treba im sve kompjutere polupat
Stvarno bez potrebe se digla prasina oko ovog igraca DEMICA , nije on meni nikakav igrac, on uopste ne zasluzuje da igra nit u VELEZU ni u SLOBODi, jer je nekorektno od strane tog igraca da napusta klub u zadnjih nekoliko sati prijelaznog roka, ja mu zelim da se nikad ne naigra u Velezu.
Ma pustite ljudi neka je otišao momak.Da je bio igračina pa valjda bi igrao u Veležu ili prošo te silne probe gdje je sve bio.Nas je prihvatio zbog toga što nije imao gdje i sad "zalizani "kao ga zove, jer je prije par dana Darko izjavio da je neosporan talenat ,i time mu dogao cijenu,a meni vala ništa posebno.VOJVODA_KRALJU raspitaj se za našu djecu, kojima on nije ni do koljena i budi miran.Vidjet ćeš da će naš klub za kratko vrijeme pare za njih uzeti,a ti zajedno sa njima na tronu biti.
Ja cu da kezem da mi je donekle zao sto vam ode taj igrac mislim vraca se opet u Velez. Ali sad je najveci problem ako vam Vojvoda ode onda ce vam biti veselofukara87 je napisao/la:Stvarno bez potrebe se digla prasina oko ovog igraca DEMICA , nije on meni nikakav igrac, on uopste ne zasluzuje da igra nit u VELEZU ni u SLOBODi, jer je nekorektno od strane tog igraca da napusta klub u zadnjih nekoliko sati prijelaznog roka, ja mu zelim da se nikad ne naigra u Velezu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.