Jesam,jesam.Nisi više sam na temi Ćiro Blažević.ZELJO DO GROBA je napisao/la:o Stone jesi se to i ti vratio....pozdrav drug...
Samo nekad nemam baš živaca da ulazim u raspravu jer svakakvih pacijenata se javlja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jesam,jesam.Nisi više sam na temi Ćiro Blažević.ZELJO DO GROBA je napisao/la:o Stone jesi se to i ti vratio....pozdrav drug...
a dobro je nek si se vratio...ja imo trajni ban, pa admin mi vratio profil...Stone Island je napisao/la:Jesam,jesam.Nisi više sam na temi Ćiro Blažević.ZELJO DO GROBA je napisao/la:o Stone jesi se to i ti vratio....pozdrav drug...
Samo nekad nemam baš živaca da ulazim u raspravu jer svakakvih pacijenata se javlja.
Imao i ja.Ali istekao,malo zaboravio na profil.Ali evo vratio se uglavnomZELJO DO GROBA je napisao/la:a dobro je nek si se vratio...ja imo trajni ban, pa admin mi vratio profil...Stone Island je napisao/la:Jesam,jesam.Nisi više sam na temi Ćiro Blažević.ZELJO DO GROBA je napisao/la:o Stone jesi se to i ti vratio....pozdrav drug...
otpisani se vracajuSINE je napisao/la:ovo je izgleda tema za one koji se vračaju na forum.![]()
![]()
samo nastavite
aj solna onog igraca standarda...pa nemogu da vjerujem...pa ovom noga ostala da visi jebote...ovo treba odma 5 utakmica neigranja, ma i vise...bayernovac je napisao/la:u nedljelju sam vidio šta je rivalstvo Anderleht-Standard Axel Vitsel-Marcin Wasilewski Strašno
ZELJO DO GROBA je napisao/la:aj solna onog igraca standarda...pa nemogu da vjerujem...pa ovom noga ostala da visi jebote...ovo treba odma 5 utakmica neigranja, ma i vise...bayernovac je napisao/la:u nedljelju sam vidio šta je rivalstvo Anderleht-Standard Axel Vitsel-Marcin Wasilewski Strašno
Witsel je u Zenici dobio dva žuta,a ne direktan crveni.steve-o je napisao/la:ovaj majmun witsel je dobio direktni crveni kad smo igrali protiv belgije u zenici, haj' sad pogodite razlog...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma malo je ovih 11 utakmica...sta nece igrati 2 mjeseca i to je to...sramota...za ovo odma treba dati jednu sezonu neigranja i vozdra...nema rasprave...
ja neznam kako ce on na onaj svijet...pa onno je brutalno...nemozes gledati, onom noga visi, a ovaj se jos ko nesto hoce da raspravlja...sramota...dozivotna suspenzija...Mirza_Hordas je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma malo je ovih 11 utakmica...sta nece igrati 2 mjeseca i to je to...sramota...za ovo odma treba dati jednu sezonu neigranja i vozdra...nema rasprave...
sramota kume, 11 utakmica![]()
![]()
treba mu takvu zabranu spucati da se nikad više ne vrati na teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.