HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- florin cernat
- Kontakt:
Re: HKK Široki
eo ja bi nesto napisao ali opet je rizicno da ne dobijem ban ili nesto tako ali riskirat cu... iako nisam bas pratio bosnin prijelazni rok i igrace sto su dosli otisli u njih ja mislim da cemo ove szone u nlb ligi biti ispred njih jer zadrzali smo istog trenera najvaznije igrace i jos uz dva pojacanja bit cemo puno jacih od njih... valjda se nisu uvrijedili navijaci bosne pa da dobijem ban, to je moje misljenje...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
moje misljenje je da ce bosna biti ispred sirokog u nlb-u a borba za titulu neizvjesna, posebno sto se igra na tri dobijene..ukoliko igokea ne dovede neke super zvijezde u prvom dijelu sezone (jer po novim pravilima mogu samo dva igraca pred zavrsnicu) vjerujem da cemo opet gledati "el clasico"....
I feel devotion!!
- florin cernat
- Kontakt:
ne znam nasi igraci sto su ostali su sigurno dobri i kvalitetni igraci a jedan veliki plus je to sto se poznaju i vec su odigrali zajedno 15 ak utakmica... i trener vlasic koji ih je poslozio dobro ali eto vidit cemo nisam onaj tarot majstor 

Večeras jedna lagana trening utakmica (kod nas igralo 16 igrača) i pbjeda 15-ak razlike nad ekipom Čapljine , za prvu tekmu nije loše a u nedjelju i ponedjeljak stiže Podgorička Budućnost.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
sta bi onda rekli za BOSNINE pobjede nad slatinom (33) i politehnikom(26) razlike....ako je 16 protiv capljine dobrokksiroki je napisao/la:Večeras jedna lagana trening utakmica (kod nas igralo 16 igrača) i pbjeda 15-ak razlike nad ekipom Čapljine , za prvu tekmu nije loše a u nedjelju i ponedjeljak stiže Podgorička Budućnost.

+
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Slatina je velika ekipa tako da je to veliki uspjehMelo15 je napisao/la:sta bi onda rekli za BOSNINE pobjede nad slatinom (33) i politehnikom(26) razlike....ako je 16 protiv capljine dobrokksiroki je napisao/la:Večeras jedna lagana trening utakmica (kod nas igralo 16 igrača) i pbjeda 15-ak razlike nad ekipom Čapljine , za prvu tekmu nije loše a u nedjelju i ponedjeljak stiže Podgorička Budućnost.![]()
![]()
![]()
+

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- florin cernat
- Kontakt:
eto ako mogu zamiliti sve koju budu znali kad ima neka utakmica da napisu ovdje, hvala unaprijed!!!
Zar misliš da bi ja propustio svoje drugove ne informirati vezano za pripremne tekme a posebno tebeflorin cernat je napisao/la:eto ako mogu zamiliti sve koju budu znali kad ima neka utakmica da napisu ovdje, hvala unaprijed!!!

- florin cernat
- Kontakt:
eo vidis da si propustio
ja cujem nesto svira u dvorani kad tamo utakmica... aj bit ce ih jos 

Večeras odigrana pripremna utakmica (sutra u 18 i druga) protiv ekipe Budućnosti iz Podgorice , gosti su bili bolji i to rezultatom 73-71 . Iz ove utakmice se dalo vidjeti to da se Naletilić teško nosi sa ulogom prvog ( iako privremeno Mason dolazi prekosutra) playa ekipe , a drugo je to da je mali Ramljak bomba koja će ako bude u kontinuitetu mogao igrati ovako kao večeras odjeknuti i izvan regiona . Staroisjedioci su večeras izgledali dosta slabo (Grgat,Puljko,Siriščević) dok su mladi bili sjajni (što je po meni očekivano ovi nisu ni prekidali sa radom dok su ovi drugi teški maksimalno) .
-
- Kontakt:
jel bilo ljudi? jel uprava misli nekog dovest ako misli koga? regiona?????
je oko 100 ...misli se dovest...doći će netko...ako ne bude amer bit će netko drugi..brijeg široki je napisao/la:jel bilo ljudi? jel uprava misli nekog dovest ako misli koga? regiona?????
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Šta regiona, pa valjda regiona znači izvan NLB-a(regionalna liga).brijeg široki je napisao/la:jel bilo ljudi? jel uprava misli nekog dovest ako misli koga? regiona?????
-
- Kontakt:
prika ne govorimo mi region vec regija ako smo hrvati onda moramo govorit hrvatskim jezikom (ovaj dio sam ti cenzurisao jer pricas o stvarima koje nemaju veze sa sportom!) a kakav je bio planinic to me zanima 

ništa specijalno...brijeg široki je napisao/la:prika ne govorimo mi region vec regija ako smo hrvati onda moramo govorit hrvatskim jezikom (ovaj dio sam ti cenzurisao jer pricas o stvarima koje nemaju veze sa sportom!) a kakav je bio planinic to me zanima
kksiroki je napisao/la: Iz ove utakmice se dalo vidjeti to da se Naletilić teško nosi sa ulogom prvog playa ekipe , a drugo je to da je mali Ramljak bomba koja će ako bude u kontinuitetu mogao igrati ovako kao večeras odjeknuti i izvan regiona.
Pa ja ... 'nasi' vazda tesko a 'ne nasi' vazda bombe ... nije fer ...

Majke evo ti me ispravi ajde razguli .brijeg široki je napisao/la:prika ne govorimo mi region vec regija ako smo hrvati onda moramo govorit hrvatskim jezikom (ovaj dio sam ti cenzurisao jer pricas o stvarima koje nemaju veze sa sportom!) a kakav je bio planinic to me zanima
O čem ti možda o reprezentacijibandit je napisao/la:kksiroki je napisao/la: Iz ove utakmice se dalo vidjeti to da se Naletilić teško nosi sa ulogom prvog playa ekipe , a drugo je to da je mali Ramljak bomba koja će ako bude u kontinuitetu mogao igrati ovako kao večeras odjeknuti i izvan regiona.
Pa ja ... 'nasi' vazda tesko a 'ne nasi' vazda bombe ... nije fer ...

A pitao bi administraciju šta je brijeg široki toliko ružno napisao da ste ga odmah ispravili i jeli se ovako na bosninom podforumu reagira na svaku rječicu koja je izgovorena.
Večeras protiv Budućnosti odigrana još jedna tekma i večeras je pobjeda otišla na našu stranu i to 73-61 , ponovo odličan Ramljak s tim da su i starci večeras bili dobri na čelu sa Grgatom,Ružićem i Puljkom. Jedna dobra pripremna utakmica prije petka i turnira .
i Špralja 16 koševa..jako dobro odigrano večeras...bit će to dobro još kad dođe Mason...treba sad odigrat fino na turniru..kksiroki je napisao/la:Večeras protiv Budućnosti odigrana još jedna tekma i večeras je pobjeda otišla na našu stranu i to 73-61 , ponovo odličan Ramljak s tim da su i starci večeras bili dobri na čelu sa Grgatom,Ružićem i Puljkom. Jedna dobra pripremna utakmica prije petka i turnira .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.