FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 05 mar 2012, 17:07

harry_90 je napisao/la:Gledaj ovog Demica,dabogda nogu izvrnuo na prvom mecu :evil:
Fkr.87 je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:došlo je vrijeme da sloboda konačno bude poražena od strane bordo tima na tušnju. ekipa koja nije prošla adekvatne pripreme nema šta da traži protiv fizički nadmoćnijeg, i spremnijeg protivnika iz glavnog grada.
Umrijet ce te u nadi :lol: :lol:
Zaobidji ga samo ;)
Zasto bi? Obozavam ove provokatore :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 mar 2012, 17:09

Sada ce mali milion novi korisnika da bude, HZ Zivinice i slicni , koji su se registrovali na forum samo zbog ove utakmice. Uskoro sljedi invazija, a poslije zalba svima kako ih je Sloboda dobila i kako smo mi mesari.
Sloboda je moja nacija

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2012, 17:19

Danas nije bilo treninga na Tusnju, boga pitaj sta ce sutra bit ili veceras.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 mar 2012, 17:23

Ubi me ova neizvjesnost u vezi Vojvodica,koji smo mi baksuzi u pm :x

@fukara87

Danas sam ja vidio Kasapa u gradu i odmah mi je bilo cudno,al ajd kontao sam da nije bio jutarnji,kad eto ti kazes da nije bilo nikako treninga ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2012, 17:27

harry_90 je napisao/la:Gledaj ovog Demica,dabogda nogu izvrnuo na prvom mecu :evil:
Fkr.87 je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:došlo je vrijeme da sloboda konačno bude poražena od strane bordo tima na tušnju. ekipa koja nije prošla adekvatne pripreme nema šta da traži protiv fizički nadmoćnijeg, i spremnijeg protivnika iz glavnog grada.
Umrijet ce te u nadi :lol: :lol:
Zaobidji ga samo ;)

ma imaju ljudi pravo dati svoje misljenje ebiga ...pa sta ako misli da ce nas pobjediti?...pa hajde ba gori ste vi ako uopste provokatore citirate i pisete.... harri care kakva je razlika izmejdu ovog ili onog navijaca olimpika sto nam zeli srecu da pobjedimo?...pa i on je mozda je i on provokator i ja njih stavljam u istu kesu...drugo to kad dodju novi nickovi i pisu tako nesto, ali stani ba ljudi se nadjau pobjedi i to je to...vi morate prestati da ih citate i da ih komentarisete , ako zelite sacuvati zivce...meni se neda ni citat, a ni raspravljat putem ovog foruma i ne interesuje me je li neko samo provokator ili misli ozbiljno...tako brate i vi malo povucite tu rucnu i neobaziritese na nikoga , jer svi ste sebi zacrtali u glavi da su provokatori, svako ko misli da ce nas dobit...istina vecina jesu, ali kazem prestanite ih citati i obracati im se ...nemojte sad na mene se ljutiti sto ovako kazem, ali me nervira vise to kad ih citirate i kad im se obracate... zajebite ih ba vise isfurajte ih zar ne mozete vise da svatite da vam je to jedini nacin kako bi takve skinuli sa qurca?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 05 mar 2012, 18:02

nisam ja nikakav provokator, samo zaključujem na osnovu vaše forme i previranja u i oko ekipe, da je bordo tim bliži pobjedi. dakle ja sam provokator ako kažem da će sloboda izgubiti? jel to ne smije sarajevo pobijediti? nemojte da bude kompleksaši kao što imate običaj kad vam doleze ekipe iz sarajeva.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2012, 18:21

pacovi_tu_ima je napisao/la:nisam ja nikakav provokator, samo zaključujem na osnovu vaše forme i previranja u i oko ekipe, da je bordo tim bliži pobjedi. dakle ja sam provokator ako kažem da će sloboda izgubiti? jel to ne smije sarajevo pobijediti? nemojte da bude kompleksaši kao što imate običaj kad vam doleze ekipe iz sarajeva.
Ok ako pobijedite i stvarno budete bolji ja cu vam od srca cestitat, a do tad se cujemo posle utakmice ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 mar 2012, 19:24

pacovi_tu_ima je napisao/la:nisam ja nikakav provokator, samo zaključujem na osnovu vaše forme i previranja u i oko ekipe, da je bordo tim bliži pobjedi. dakle ja sam provokator ako kažem da će sloboda izgubiti? jel to ne smije sarajevo pobijediti? nemojte da bude kompleksaši kao što imate običaj kad vam doleze ekipe iz sarajeva.
Brate, svake godine kod njih neka previranja, odlasci, nisu prošli pripreme, nema plata ... pa nas opet svake godine gore mlatnu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 mar 2012, 23:34

Kao sto se i ocekivalo tresla se gora rodio se mis :

Davud Zahirovic: "Kada bude Vojvodic odlazio iz Slobode oticemo zajedno, mi smo povezani pupcanom vrpcom cak imamo i slicna imena." Vojvoda vodi protiv Sarajeva Slobodu.
Sloboda je moja nacija

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 mar 2012, 23:57

Sunderland je napisao/la:Kao sto se i ocekivalo tresla se gora rodio se mis :

Davud Zahirovic: "Kada bude Vojvodic odlazio iz Slobode oticemo zajedno, mi smo povezani pupcanom vrpcom cak imamo i slicna imena." Vojvoda vodi protiv Sarajeva Slobodu.
Dobra vijest za nas :D gdje si ovo nasao ??

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 mar 2012, 23:59

harry_90 je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Kao sto se i ocekivalo tresla se gora rodio se mis :

Dobra vijest za nas :D gdje si ovo nasao ??

Znas gdje ja nadjem, sta :lol: Samo nisam stigao da napisem saznao sam danas , odnosno nisam pri netu bio .
Sloboda je moja nacija

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 00:03

Dobro je,vec sam se zabrinuo sto nema nikakvih informacija :D hvala ti punoo na ovoj informaciji,hebo Demica bitno je da Vojvoda ostaje..

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2012, 00:32

:lol: :lol: :lol: ....znaci.....najjaci post u zadnjoj godini...kakav gigant :lol: :lol: :mrgreen:
javljaj se i pisi ovdje sto vise i sto cesce..molim te :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 06 mar 2012, 10:20

- Istina je da sam dugo razmišljao o ostavci. Kap koja je prelila čašu bila je odlazak Riada Demića u mostarski Velež, te neke druge stvari koje nemaju veze sa fudbalom o kojim ne želim govoriti u javnosti. Moram reći samo jednu stvar, na klupi Slobode sam ostao isključivo radi mojih igrača i navijača. Bilo bi kukavički od mene da sam ih ostavio na cjedilu pet dana prije prvenstva i derbi susreta sa Sarajevom. Ljubav Darka Vojvodića prema igračima i klubu je velika, nisam Slobodu ostavljao ni kao igrač, a neću sada ni kao trener, iako sam finansijski imao puno bolje ponude-rekao je u ekskluzivnom razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Darko Vojvodić.
Eto javio se Vojvoda.Ostace trener.Dobra vijest prije susreta sa Sarajevom i pocetak Lige =).
Da mi je samo znati koje su to stvari koje nemaju veze sa fudbalom. :roll: Onda nebi trebalo biti do igraca ili do plate ako to vec tako kaze.
Vazno je da ce ostati trener.Ovih dana se trebaju jos dobro pripremiti za Sarajevo.Bio bih zadovoljan ako igramo nerijeseno,ali pobijeda bih bila extra :D

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 10:22

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:
- Istina je da sam dugo razmišljao o ostavci. Kap koja je prelila čašu bila je odlazak Riada Demića u mostarski Velež, te neke druge stvari koje nemaju veze sa fudbalom o kojim ne želim govoriti u javnosti. Moram reći samo jednu stvar, na klupi Slobode sam ostao isključivo radi mojih igrača i navijača. Bilo bi kukavički od mene da sam ih ostavio na cjedilu pet dana prije prvenstva i derbi susreta sa Sarajevom. Ljubav Darka Vojvodića prema igračima i klubu je velika, nisam Slobodu ostavljao ni kao igrač, a neću sada ni kao trener, iako sam finansijski imao puno bolje ponude-rekao je u ekskluzivnom razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Darko Vojvodić.
Eto javio se Vojvoda.Ostace trener.Dobra vijest prije susreta sa Sarajevom i pocetak Lige =).
Da mi je samo znati koje su to stvari koje nemaju veze sa fudbalom. :roll: Onda nebi trebalo biti do igraca ili do plate ako to vec tako kaze.
Vazno je da ce ostati trener.Ovih dana se trebaju jos dobro pripremiti za Sarajevo.Bio bih zadovoljan ako igramo nerijeseno,ali pobijeda bih bila extra :D
Eto super sad vam je ostao trener :). Ja samo zelim dobru fer i korektnu utakmicu sa obadvije strane, pa bolji nek pobjedi brate mili. ;)

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:18

Nakon što je u ponedjeljak izignorisao novinare iz nekoliko tuzlanskih redakcija, Darko Vojvodić je napokon progovorio. Oglasio se preko vidiportala.ba i rekao kako neće podnijeti ostavku, jer bi to bilo kukavički čin samo pet dana prije prvenstva.

Navodno na razmišljanje o ostavci nagnala ga je iznenadna odluka o odlasku Riada Demića u Velež, te neki drugi momenti koje Vojvodić ne bi iznosio u javnost. U Tuzli se posljednjih dana svašta priča, ali tako je to u Slobodi koja je nesumnjivo najneroganizovaniji klub u BiH.

Sloboda se bori za opstanak i ukoliko se sve struje ne ujedine teško da će Tuzlaci i dogodine igrati u Premijer ligi BiH. Ključna utakmica je sa Sarajevom, koje je tgradicionalno nezgodan gost. Poslije subote mnoge stvari će biti jasnije. :) :)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 mar 2012, 11:32

SIR je napisao/la:Nakon što je u ponedjeljak izignorisao novinare iz nekoliko tuzlanskih redakcija, Darko Vojvodić je napokon progovorio. Oglasio se preko vidiportala.ba i rekao kako neće podnijeti ostavku, jer bi to bilo kukavički čin samo pet dana prije prvenstva.

Navodno na razmišljanje o ostavci nagnala ga je iznenadna odluka o odlasku Riada Demića u Velež, te neki drugi momenti koje Vojvodić ne bi iznosio u javnost. U Tuzli se posljednjih dana svašta priča, ali tako je to u Slobodi koja je nesumnjivo najneroganizovaniji klub u BiH.

Sloboda se bori za opstanak i ukoliko se sve struje ne ujedine teško da će Tuzlaci i dogodine igrati u Premijer ligi BiH. Ključna utakmica je sa Sarajevom, koje je tgradicionalno nezgodan gost. Poslije subote mnoge stvari će biti jasnije. :) :)
Ne znam zbog cega kopiras tekst sa Sc,Sportba , kao oni znaju da je Sloboda najneorganizovaniji klub i da cemo tesko igrati dogodine Premijer Ligu, znaci izgubimo od Sarajeva i ispadamo, nigdje veze stvarnoo

Drago mi je sto je Vojvoda ostao.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:36

fukara87 je napisao/la:
SIR je napisao/la:Nakon što je u ponedjeljak izignorisao novinare iz nekoliko tuzlanskih redakcija, Darko Vojvodić je napokon progovorio. Oglasio se preko vidiportala.ba i rekao kako neće podnijeti ostavku, jer bi to bilo kukavički čin samo pet dana prije prvenstva.

Ne znam zbog cega kopiras tekst sa Sc,Sportba , kao oni znaju da je Sloboda najneorganizovaniji klub i da cemo tesko igrati dogodine Premijer Ligu, znaci izgubimo od Sarajeva i ispadamo, nigdje veze stvarnoo

Pa reko nako da vidite svi ali haj necu vise :D
Ma igracete dogodine nemoj tako odmah si Pesimista drug , ko nebi volio da igrate ja bi prvi htio.. Sad od nas hoceteli izgubiti to sve zavisi od vas i vasih igraca na terenu. ;) pozz.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:38

fukara87 je napisao/la:

Pa reko nako da vidite svi ali haj necu vise :D
Ma igracete dogodine nemoj tako odmah si Pesimista drug , ko nebi volio da igrate ja bi prvi htio.. Sad od nas hoceteli izgubiti to sve zavisi od vas i vasih igraca na terenu. ;) pozz.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 06 mar 2012, 11:40

fukara87 je napisao/la:Danas nije bilo treninga na Tusnju, boga pitaj sta ce sutra bit ili veceras.
Slobodan dan su imali jučer ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.