New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
56-51
Solidna druga četvrtina. Barona i Lina ebu turnoveri, previše se rizikuje u pasovima. Treba loptu smiriti i mirno graditi napad. Odbrana je veoma dobra samo treba štititi skok...
Melo - 12 poena
STAT - 10 poena, 5 skokova
Chandler - 6 poena, 6 skokova
Solidna druga četvrtina. Barona i Lina ebu turnoveri, previše se rizikuje u pasovima. Treba loptu smiriti i mirno graditi napad. Odbrana je veoma dobra samo treba štititi skok...
Melo - 12 poena
STAT - 10 poena, 5 skokova
Chandler - 6 poena, 6 skokova
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kelti kriminalno brane skok, vec dosta second shot poena od Knicksa a nije da su poznati po tome, a Knicksi igraju puno lakse kad se Melo krece bez lopte... Melo bi trebao da igra kao u Denveru, sa dosta kretanja bez lopte, probijanjem do kosa, a ne samo izolacije oko lakta, kao vecinom ove sezone...Lin (2 asistencije, 4 to) uzima malo suteva jer se odbrane koncentrisu na njega i ne daju mu da probija kao ranije, sada ga recimo Boston brani usmjeravanjem u stranu, gde je prakticno bezopasan. A on nije "silovatelj", pa ce dodati loptu u toj situaciji.
i sto je zanimljivo kod Novaka ove sezone je da 81% svih suteva je za trojke
i sto je zanimljivo kod Novaka ove sezone je da 81% svih suteva je za trojke
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
80-72 za Celticse
Katastrofa od treće četvrtine, Celticsi su vodili i +15, ali zadnjih 2 minute smo napravili seriju od 7-0. Idemo odigrati čevrtnu četvrtinu onako kako obično i odigramo. GO KNICKS!
Katastrofa od treće četvrtine, Celticsi su vodili i +15, ali zadnjih 2 minute smo napravili seriju od 7-0. Idemo odigrati čevrtnu četvrtinu onako kako obično i odigramo. GO KNICKS!
103-103
Produžetak, odličan comeback u zadnjoj četvrtini, imali smo čak i 3 poena prednosti, ali Pierce je pogodio tricu, te je Melo fulio za pobjedu, ali nema veze, idemo po pobjedu u produžetku! GO KNICKS!
Produžetak, odličan comeback u zadnjoj četvrtini, imali smo čak i 3 poena prednosti, ali Pierce je pogodio tricu, te je Melo fulio za pobjedu, ali nema veze, idemo po pobjedu u produžetku! GO KNICKS!
šteta za poraz... melo je trebao pogoditi **** šut za pobjedu, ali šta je tu je...
Fuj, J*** ti, zasto izvadi Novaka, nema vanjskog suta nikako, sve su gurali pod koš a vidjelo se da KG dominira u reketu. Zao mi je, stvarno sam mislio da ce pobijediti :/
ebiga, jedva čekam da d'antoni ode na kraju sezone... biće bolje...Bavarac7 je napisao/la:Fuj, **** ti, zasto izvadi Novaka, nema vanjskog suta nikako, sve su gurali pod koš a vidjelo se da KG dominira u reketu. Zao mi je, stvarno sam mislio da ce pobijediti :/
Ne znam vise ni sta da kazem na njegovu ovu taktiku :/
Neka dodje Phil ili neko drugi, neka pokuša, jer D'antoni upropasti ekipu, super ekipa, bojim se da se ne raspadne.
Neka dodje Phil ili neko drugi, neka pokuša, jer D'antoni upropasti ekipu, super ekipa, bojim se da se ne raspadne.
Ovaj New York je totalno neuigran,ali se bore ko lavovi i veceras zamalo dobise.Ova ekipa ima itekako potencijala i sljedece sezone kad odrade pripreme kako treba bice u vrhu istoka.Kad malo uigraju te akcije malo Amarea ugurat u reket,malo da Melo nadje svoju igru itd.Klupa jako medju boljim u ligi.Lijepo je vidjet da se vraca jedna velika fransiza u vrh
i ja se bojim da se ova ekipa ne raspadne jer je ovo najbolja u zadnjih 10 godina sigurno. molim Boga da dođe Phil...Bavarac7 je napisao/la:Ne znam vise ni sta da kazem na njegovu ovu taktiku :/
Sve sam nokte izgrickao, ne znam hocu li ih imati dovoljno poslije utakmice sa Dallasom, da nas ne bi razguzili. Ali ipak imam u vidu to da smo snazniji u front courtu protiv Dallasa, pa bi njih trebali da pobijedimo.
Ta neuigranost je 'krivica' neiskustva i lose procjene trenera, nazalost. Klupa je eksplodirala prije par mečeva, kad su pokazali kako se igra odbrana, medju najboljim odbranama igraju, a ta klupa sluzi za napad. :r Cudno, zar ne?dema je napisao/la:Ovaj New York je totalno neuigran,ali se bore ko lavovi i veceras zamalo dobise.Ova ekipa ima itekako potencijala i sljedece sezone kad odrade pripreme kako treba bice u vrhu istoka.Kad malo uigraju te akcije malo Amarea ugurat u reket,malo da Melo nadje svoju igru itd.Klupa jako medju boljim u ligi.Lijepo je vidjet da se vraca jedna velika fransiza u vrh
Amare previse uzima ovih suteva izvan reketa, sto nije radio prije u Pheonixu gdje ga je lijepo hranio Nash, ali ovdje se mora vise potruditi jer Nash je vise pretendirao da doda loptu nego da je osuta, sto nije situacija kod Lina, njemu je najcesce u viziru obruc i ćao. Ne shvati me pogresno, svidja mi se Lin, ali jednostavno mora da se jos uvijek uigra CIJELA ekipa Knicksa da bi se moglo ciljati na vrh, a to oni svakako mogu
pa to i kazem,nije bilo ljetnog kampa a u zadnje 2 sezone su doveli skoro sve igrace,treba taj kamp odradit i onda ce se vidjet koliko je do treneraBavarac7 je napisao/la:Ta neuigranost je 'krivica' neiskustva i lose procjene trenera, nazalost. Klupa je eksplodirala prije par mečeva, kad su pokazali kako se igra odbrana, medju najboljim odbranama igraju, a ta klupa sluzi za napad. :r Cudno, zar ne?dema je napisao/la:Ovaj New York je totalno neuigran,ali se bore ko lavovi i veceras zamalo dobise.Ova ekipa ima itekako potencijala i sljedece sezone kad odrade pripreme kako treba bice u vrhu istoka.Kad malo uigraju te akcije malo Amarea ugurat u reket,malo da Melo nadje svoju igru itd.Klupa jako medju boljim u ligi.Lijepo je vidjet da se vraca jedna velika fransiza u vrh
Amare previse uzima ovih suteva izvan reketa, sto nije radio prije u Pheonixu gdje ga je lijepo hranio Nash, ali ovdje se mora vise potruditi jer Nash je vise pretendirao da doda loptu nego da je osuta, sto nije situacija kod Lina, njemu je najcesce u viziru obruc i ćao. Ne shvati me pogresno, svidja mi se Lin, ali jednostavno mora da se jos uvijek uigra CIJELA ekipa Knicksa da bi se moglo ciljati na vrh, a to oni svakako mogu
- SheldonCooper
- Kontakt:
Šteta za Knickse! Nije loša utakmica bila, standardne boljke Knicksa + mali nedostatak sreće i poraz.
Ja sam sve više za dovođenje novog trenera ukoliko Knicksi žele napraviti dobar rezultat iduće sezone (konferencijsko finale). Ekipa ima kvalitet,spoj mladosti i iskustva. Fali joj uigranosti + netko tko će reć "Stani na loptu,polako", "Amare igraj bliže košu", "Odbrana"

Ja sam sve više za dovođenje novog trenera ukoliko Knicksi žele napraviti dobar rezultat iduće sezone (konferencijsko finale). Ekipa ima kvalitet,spoj mladosti i iskustva. Fali joj uigranosti + netko tko će reć "Stani na loptu,polako", "Amare igraj bliže košu", "Odbrana"
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Nažalost, uvijek je tako kod njih. :/SheldonCooper je napisao/la:Šteta za Knickse! Nije loša utakmica bila, standardne boljke Knicksa + mali nedostatak sreće i poraz.
Ja sam sve više za dovođenje novog trenera ukoliko Knicksi žele napraviti dobar rezultat iduće sezone (konferencijsko finale). Ekipa ima kvalitet,spoj mladosti i iskustva. Fali joj uigranosti + netko tko će reć "Stani na loptu,polako", "Amare igraj bliže košu", "Odbrana"![]()
![]()
Mislim da smo dugo ovog D'antonija trpili, drag mi je trener, ali je počeo preseravati, Lin ga iščupa da ne leti iz New Yorka, a on opet po istom, hem ga ne uvrsti u prvih pet, nego stavi Barona. Nisam protiv Barona, stovise volim ga, lijepo, strpljivo igra, ali suocimo se on jos uvijek nije spreman da zapocne utakmicu. Njegov doprinos ce se najvise osjetiti u Playoffu.
Mislim da bi JR i Baron, uz naravno dodatak Novaka, Jeffriesa, Shumperta i Harrelsona (koji je jos uvijek povrijedjen
Go Knicks!
Ja kad vidim STATa da šuta dugu dvojku čim primi loptu odmah mi se želudac okrene. I sam zna da mu je oslabio šut zbog koljena i nogu zbog propuštanja ljetnog kampa i povreda... Ne razumijem čemu forsiranje, ali hajde... Nadati se da će biti bolje sutra protiv Dallasa.
Slazem se, istom se nadam.Carlo je napisao/la:Ja kad vidim STATa da šuta dugu dvojku čim primi loptu odmah mi se želudac okrene. I sam zna da mu je oslabio šut zbog koljena i nogu zbog propuštanja ljetnog kampa i povreda... Ne razumijem čemu forsiranje, ali hajde... Nadati se da će biti bolje sutra protiv Dallasa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U zadnjoj godini u Phoenixu je bio jedan od najboljih krilnih centara sa poludistance. Sa obzirom na to sta mu se sve izdesavalo, cisto sumnjam da mu sut zakazuje zbog koljena ili bilo kojeg drugog fizickog problema.
Šta mislite ko će biti glavni scorer za večeras protiv Dallasa?
Bavarac7 je napisao/la:Šta mislite ko će biti glavni scorer za večeras protiv Dallasa?
Melo
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 7 gostiju.