Bas si se na vakat javioharebianconero je napisao/la:Tu sam.HZ_ilidzaa je napisao/la:harebianconeri , imal te , pripremio sam ti avatar , da bacim haxa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bas si se na vakat javioharebianconero je napisao/la:Tu sam.HZ_ilidzaa je napisao/la:harebianconeri , imal te , pripremio sam ti avatar , da bacim haxa
Bolje ikad nego nikad.HZ_ilidzaa je napisao/la:Bas si se na vakat javioharebianconero je napisao/la:Tu sam.HZ_ilidzaa je napisao/la:harebianconeri , imal te , pripremio sam ti avatar , da bacim haxa
Lopov ! Igramo prvu do 5 na 5 min dobijem ga , kad sljedecu me dobije 3 min do 3 kaze 1-0 za njega... Da mi je pik'o prvu pobjedu ja bi sad njemu trazio avatar. Lopov ! 3-2 u pobjedama zavrsilo. Lopov , lopina !harebianconero je napisao/la:Ako neko ima kakav dobar avatar preporuči, da ''dadnem'' hz_ilidzaa
Ništa drugo samo produži mandat ovog avatara što trenutno fura.harebianconero je napisao/la:Ako neko ima kakav dobar avatar preporuči, da ''dadnem'' hz_ilidzaa
spielführer_21 je napisao/la:Šta bi sa temom Precijenjene stvari?
Pa sam si rekao da je warm up.HZ_ilidzaa je napisao/la:Lopov ! Igramo prvu do 5 na 5 min dobijem ga , kad sljedecu me dobije 3 min do 3 kaze 1-0 za njega... Da mi je pik'o prvu pobjedu ja bi sad njemu trazio avatar. Lopov ! 3-2 u pobjedama zavrsilo. Lopov , lopina !harebianconero je napisao/la:Ako neko ima kakav dobar avatar preporuči, da ''dadnem'' hz_ilidzaa
Lady Gagaharebianconero je napisao/la:Ako neko ima kakav dobar avatar preporuči, da ''dadnem'' hz_ilidzaa
Limuntos je napisao/la:ljudi, guzite l' sta ??
Limuntos je napisao/la:ljudi, guzite l' sta ??
nemoj takva pitanja postavljati, sad imamo i ženskih osoba na temiLimuntos je napisao/la:ljudi, guzite l' sta ??