SretanBianconeri1988 je napisao/la:Raja, hvala na ovim čestitkama.![]()
![]()
Ako bude šta kome kad trebalo pomoć, slobodno se obratite.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi babarogo ,čitav dan pitam za tebe,reko da se nije šta naljutila 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
cijeli, bolanlegenda reala je napisao/la:Đesi babarogo ,čitav dan pitam za tebe,reko da se nije šta naljutila
ni'e zar da si pozelio nekoga da te zeza?
samo Saraj'vo!
- harebianconero
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Ovako je na mom jezikubabaroga je napisao/la:cijeli, bolanlegenda reala je napisao/la:Đesi babarogo ,čitav dan pitam za tebe,reko da se nije šta naljutila![]()
ni'e zar da si pozelio nekoga da te zeza?![]()
Ma poželio sam da koju progovorimo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ bian.
Sve najbolje
Sve najbolje
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nešta čestitaju @bianu pa da i ja.Sve najbolje
Sad mirecite šta je u pitanu rođendan ili nešta?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Eh,ko mi kažebabaroga je napisao/la:ne dangube svi k'o ti![]()
![]()
studiras, radis?
Ni jedno ni drugo ,ti ?
Primiti hoće ,zabiti teško ,ovaj StPauli poznat ko tvrda ekipa ,zabiju za 1:0 i pred kraj dovrše 2:0 nekoliko puta su me obarali pm3 svaki put 0:2 dobiju jbm im materhodža je napisao/la:Legendo, hoćel ga zabiti ovaj Minhen majku mu![]()
Holanđani 3+ ,slabo aaa
Ja samo onog Oss igram pm3 ostalo ništa
Lebrone oženio se
Auu vidi ga.Sretno i sve najbolje drago mi je zbog tebe i nedaj mladoj svoje vrijeme na forumu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Brato ne slušaj ga, poruka od mene ti je, kani se foruma, idi radi nešto korisnoLBJ MVP je napisao/la:Auu vidi ga.Sretno i sve najbolje drago mi je zbog tebe i nedaj mladoj svoje vrijeme na forumu
Čestitke
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mogu jedino izbit` meni ove pare iz dzepa!hodža je napisao/la:Legendo, hoćel ga zabiti ovaj Minhen majku mu![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ??babaroga je napisao/la:ja, to prvo![]()
![]()
hoce l' taj zarez kad doci sebi?![]()
Pa vidiš da sam ga stavio na četiri mjesta u prethodnom postu
Nema od njeg ništa ,vidiš da mu je sve uzela ,nije pet dana napisao postaLBJ MVP je napisao/la:Auu vidi ga.Sretno i sve najbolje drago mi je zbog tebe i nedaj mladoj svoje vrijeme na forumu
Sramota admine
Prodo se za Milku
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Rođendan mi je, kakva crna žendiba, gluho i daleko bilo.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jao kako vas Legenda lagano navuceeee

E ****Bianconeri1988 je napisao/la:Rođendan mi je, kakva crna žendiba, gluho i daleko bilo.![]()
Sretan, i da NEKA daje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sretno i to nađi sebi neku prijateljicu noći da proslaviš to nek te časti legenda on ih poznaje dosta 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.