Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Realno Bosco i Liverpool nam je trebao uvaliti 5 golova, pa nije, tako to ide. Arsenal je proslih godina realno po partijama uvijek trebao osvajati ligu, medjutim mi imamo posjed, dominaciju, a drugi pobijede ili bod izvuku. Tako da sudija nas je zakinuo za dva gola, koliko su oni mogli dati to je druga stvar, oni nisu dali, da je sudija bio normalan sad bi Arsenal imao dobre sanse da prodje, iako to iz prve utakmice nisu zasluzili, ali ne prodje i ne pobijedi uvijek onaj koji zasluzi.
Celik!3,2,2.
Sudija je bio normalan. Žalosno je vadit se na sudiju u toj utakmici.
pesimistaBosco je napisao/la:Sudija je bio normalan. Žalosno je vadit se na sudiju u toj utakmici.
Vođa zna.
Nažalost i ja se ovaj put slažem sa @Boscom, a i Wengerom. Koliko god su bili drugi faktori slabi po nas, mi smo bili pogubni.
Al' to ne znači, da ne vjerujem kako će ovaj put biti drugačije.
Al' to ne znači, da ne vjerujem kako će ovaj put biti drugačije.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Pa i ja sutra mislim da možemo makar pobijedit, ali ne i da možemo proći. A u Milanu mi pola terena nismo dvaput prešli...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj mi smo bili pogubni razumijem to, igrali su slabo. Medjutim, jel mora Arsenal svaku utakmicu poceti sa 2 gola razlike, sa penalom protiv sebe , sa nedosudjenim crvenim kartonima??? Da je Arsenal odigrao dobro opet bi Milan dao ta dva gola, i to mi je debilno. United godinama zna lose odigrati a izvuku pozitivan rezultat, na kraju je rezultat jedino bitno, igra ce se manje ili vise zaboraviti, ostaju samo poneke utakmice.. Ja nista nisam rekao za poraz, on je sasvim zasluzen, i da je Milan iskoristio sve prilike bilo bi 10-0, ali je trebalo biti samo 2-0 jer su to bili jedini regularni golovi, samim tim Arsenal bi imao sansu(napisah Celik
) da prodje.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 06 mar 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Ovo kad sad vidim koliko vas je pogodilo s povredama u veznom redu, onda je to baš nevjerovatno i jedan ogroman peh. A inače očekujem da Arsenal sutra odigra jako dobru utakmicu, može do pobjede svakako, do prolaza jako teško jer veliki je zaostatak, kompaktan protivnik, ali čuda u fudbalu postoje i kao navijači Arsenala trebate vjerovat...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naravno, slažem se. Moglo je da bude 2-0, a ne 4-0. Svejedno se sa tim ne da relativizirati pobjeda. Neka nam 4 gola u mreži, makar kao kazna, ako ništa drugo.
A što se Uniteda tiče, oni su rijetko kad igrali lijep fudbal, al' oni nisu imali propusta u odbrani. Njihova odbrana je u skoro svakoj utakmici bivala beton čvrsta. Tako da je po meni pravednije tražiti razlog za neuspjeh u onom golu Boatenga i Robinha, nego Ibrinom i Robinhovom prvom.
Uostalom, niko ne garantuje, da oni ne bi dali još 2 gola, da su vodili 2-0 nakon 38 minuta (kao što jesu) ,a imali cijelo poluvrijeme pred sobom.
Mi smo bili slabi i to je realnost.
A što se Uniteda tiče, oni su rijetko kad igrali lijep fudbal, al' oni nisu imali propusta u odbrani. Njihova odbrana je u skoro svakoj utakmici bivala beton čvrsta. Tako da je po meni pravednije tražiti razlog za neuspjeh u onom golu Boatenga i Robinha, nego Ibrinom i Robinhovom prvom.
Uostalom, niko ne garantuje, da oni ne bi dali još 2 gola, da su vodili 2-0 nakon 38 minuta (kao što jesu) ,a imali cijelo poluvrijeme pred sobom.
Mi smo bili slabi i to je realnost.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Niko ne garantuje da ne bi dali, ali niko ne garantuje da bi dali. Ovo samo govorim sta bi bilo da je sudjenje uredu. Stvarno Arsenal ove godine ima slabije sudije, gomila bodova je propala. Sad ce neki reci da je igrao bolje, tacno, ali opet ti bodovi su trebali biti tu igrao bolje ili ne.
Celik!3,2,2.
dajte ba ljudi, sta se vadite na sudije, ljudi su nas raskovali i rastavili na proste faktore u 1. tekmi
bilo kakva pobjeda veceras i ja zadovoljan
Male su sanse iskreno, samo ih pobijedite i casno se oprostite, jer stvarno je tesko stici razliku od 4 gola prednosti.cala je napisao/la:dajte ba ljudi, sta se vadite na sudije, ljudi su nas raskovali i rastavili na proste faktore u 1. tekmi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moguci sastavi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu

Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Slazem se i ja dajem sansu veceras Topnicima nek pobijede kao sto sam i rekao, i da se casno oproste i sto ti kazes odbrane cast i Engleske i EPL.trxel je napisao/la:Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu![]()
Pa je,bas je cast u pitanju,sad o prolazu je smjesno pricat,ali 2-0 poluvrijeme,bilo bi svastaSIR je napisao/la:Slazem se i ja dajem sansu veceras Topnicima nek pobijede kao sto sam i rekao, i da se casno oproste i sto ti kazes odbrane cast i Engleske i EPL.trxel je napisao/la:Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu![]()
![]()
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ne znam ko će igrat radi tih povreda protiv Liverpoola al znam da ko god zaigra dat će sve od sebe da bar pobjedimo. Nadam se pobjedi ma kakva ona bila.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
To je to drug to sam i ja rekao u gore navedenom komentaru.Svu vam srecu zelim vcrs da pobijediteGunnerS je napisao/la:Ne znam ko će igrat radi tih povreda protiv Liverpoola al znam da ko god zaigra dat će sve od sebe da bar pobjedimo. Nadam se pobjedi ma kakva ona bila.
Ne kontam zašto ne prenose Arsenal - Milan, što je sve riješeno?!
Ni ja ma upravo radi toga sto je rijeseno nemoj se naci uvrijedjen pa zato i prenose ovu drugu zato sto je kod njih jos neizvjesno.othello je napisao/la:Ne kontam zašto ne prenose Arsenal - Milan, što je sve riješeno?!
nije to uvreda to je realnosSIR je napisao/la:Ni ja ma upravo radi toga sto je rijeseno nemoj se naci uvrijedjen pa zato i prenose ovu drugu zato sto je kod njih jos neizvjesno.othello je napisao/la:Ne kontam zašto ne prenose Arsenal - Milan, što je sve riješeno?!
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.