Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje

Opaaa ,a sve se nemaBB BiH je napisao/la:Konacno![]()
ulaznica za BiH - Turska je u mojim rukama![]()
![]()
nime_tm87 je napisao/la:Opaaa ,a sve se nemaBB BiH je napisao/la:Konacno![]()
ulaznica za BiH - Turska je u mojim rukama![]()
![]()
![]()
![]()
da se odreci tih 25 KM
BB BiH
I ja mislim da ce Marjan biti komentator... Nesto se usutkalo oko citave situacije, sa hayata nista ne komentarisu... Ako bude prenosio, ja cu biti dozivotni pretplatnik Hayat-ajocker123 je napisao/la:u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje![]()
VOLIM TE BOSNO
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Žil Kretenie
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
marjan najboljikokakolas je napisao/la:I ja mislim da ce Marjan biti komentator... Nesto se usutkalo oko citave situacije, sa hayata nista ne komentarisu... Ako bude prenosio, ja cu biti dozivotni pretplatnik Hayat-ajocker123 je napisao/la:u subotu ce se oboriti rekord gledanosti hayat tv-a,još da marjan komentariše ali ja mislim da će on to sigurno raditi barem zbog raje![]()
![]()
![]()
VOLIM TE BOSNO
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Jarane ja sinoc sanjao 4:0 za nas... Nisam normalan vise... ko mutavel-fighter je napisao/la:Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- miralem444
- Kontakt:
vjerum mi i ja sam sinoc sanju tu tekmu..allaha mi dragog....sanjo sam k mi dobili 2:1..dzeko i muratovic...kokakolas je napisao/la:Jarane ja sinoc sanjao 4:0 za nas... Nisam normalan vise... ko mutavel-fighter je napisao/la:Ljudi, ja više nemogu čekati. U mislima su mi stalno naši momci i pobjeda protiv Armenije i Turske. Neznam kako ću izdržati još ovo dana.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Znaci nisam samo ja puk'o

0 1 100%

- miralem444
- Kontakt:
etp brate nisis sam...nikad do sada u svom zivotu nisam bio uz nervozan pred utakmicu reprezeentacije...jos ova 4 dana sto su ostala za mene su ko 4 godine.kokakolas je napisao/la:Znaci nisam samo ja puk'o![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- fahrenheit
- Kontakt:
jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
samo se nadam da do toga nece doci, te da ce nasi zmajevi imati dovoljno srece da prodju naprijed...
samo se nadam da do toga nece doci, te da ce nasi zmajevi imati dovoljno srece da prodju naprijed...
"Like a krme in Teheran."
fahrenheit je napisao/la:jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
On je meni vec za to kriv netreba mi poraz dabi to rekao.Ciro d e r p eeeeeeeeeeee
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
jojj ja evo neke turske spice jedem ja njih standardno a sad se mislim da nejce mi (nama nedaj boze) naskoditi
nadam se da nejce biti tako i da cemo abd tursku razbiti jedva cekam kao sto su neki spominjali jojj jos 4 dana
P.S : ode sad nase spice malo
nadam se da nejce biti tako i da cemo abd tursku razbiti jedva cekam kao sto su neki spominjali jojj jos 4 dana
P.S : ode sad nase spice malo
e ovako,vidoviti Džemil je malo pogledao u svoje viljuške i kaže da ce biti 3-0 za nas protiv Armenije (0-2 na poluvremenu).
Kaže,nema nikakve brige ni straha...dok Džeko i Vedo igraju bice vazda golova....peta viljuška pokazuje 2 gola Ibiševića,a treca pokazuje jedan gol Džeke uz asistenciju Salihovića.
Kaže,nema nikakve brige ni straha...dok Džeko i Vedo igraju bice vazda golova....peta viljuška pokazuje 2 gola Ibiševića,a treca pokazuje jedan gol Džeke uz asistenciju Salihovića.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- fahrenheit
- Kontakt:
to sam mislio na ove koji trenutno imaju ćiru za "trenera svih trenera"123456 je napisao/la:fahrenheit je napisao/la:jao ne daj Boze da sad kiksamo ove dvije utakmice, kakav je nas narod sve ovo dobro sto se je dogadjalo u reprezentaciji zadnje vrijeme ce se u sekundi zaboraviti...onda ce kriviti sve od reda...naravno Ćiro ce biti prvi na redu, zbog slabe taktike, prodavanja igraca, stavljanjem/ nestavljanjem Begovica na gol..zatim na red dolaze igraci koji se nisu iskazali, kao nisu se trudili, nisu kvalitet za repku blabla...
On je meni vec za to kriv netreba mi poraz dabi to rekao.Ciro d e r p eeeeeeeeeeee
"Like a krme in Teheran."
A dok su u Genku ta dvojica bila medzu najboljima nije smetalo havelez_mostar je napisao/la:Ma,pusti ciru majmuna...nek' je njemu Ibricic spreman,i Pandza,za ostalo normala!omerbavarac je napisao/la:Sve mu ide po planu, niko nije povrijedjen. Sta bali, sto ne kaze za Stilica da je povrijedjen, da mu da malo podrske, a ne ovako!!!!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.