Kako znaš?Ivica je napisao/la:Nujdza je skakao par godina sa dvije noge za poziv hrvatske, nije ga doceko naravno.Uglavnom Mujdza i bez dvije noge vise ce skociti u zrak od Kerle kojeg ti ni krivog ni duznog guras u repku.
Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
zasto menadzeri i vlasnici velikih klubova ne dovode nase igrace? hm, nemaju pojma, ko im yebe mater
cekaj, haman da stvarno nemaju pojma
liverpul je skrsio stotine i stotine miliona u ekipu, kupio onog kosijanera za 40-ak mil. i? - nista. nece se izboriti za mjesto koje vodi u neatraktivnu evropsku ligu.
jedinstvo i gradski iz mancestera - nista. ove prve drzi ferguson koji i od go.vana pravi pitu, a da imaju barem 5 vrhunskih igraca - nemaju. Bog sami zna koliko su para syebali. citi je jos gori. mislim da nema insana koji ce tacno odgovoriti koliko je igraca syebao onaj njihov ´strateg´ mancini.
u arsenalu je slicna situacija. spahic i mujdza su bolji od sve i jednog arsenalovog branica.
u mnogim klubovima vladaju slicne prilike.
e, za razliku od njih jedan magat koji, ruku na srce, nije neki menadzer dovede 3 bosanca(haso, miske i dzeko) i ima tri uboda - sve vrhunski igraci koji su se visestruko isplatili. hofenhajm vedu i salihovica, stutgart vedu, frajburg mujdzu, cesi oni par momaka od koji su neki proglasavani najboljima u ligi, italijani lulica koji dominira njihovom ligom, pa pjana itd. dakle, svi ti igraci su upalili i postali ponajbolji i nosioci igre u svojim timovima.
sad, umjesto da im prorade klikeri pa da pocnu dovoditi hude i napacene(
), oni i dalje po starom.
ali, sta ocekivati od jednog redknapa(il´ kako vec bi) koji, po vlastitom priznanju, ne umije pisati?!
dakle, ko ih yebe kad ne umiju

cekaj, haman da stvarno nemaju pojma

liverpul je skrsio stotine i stotine miliona u ekipu, kupio onog kosijanera za 40-ak mil. i? - nista. nece se izboriti za mjesto koje vodi u neatraktivnu evropsku ligu.
jedinstvo i gradski iz mancestera - nista. ove prve drzi ferguson koji i od go.vana pravi pitu, a da imaju barem 5 vrhunskih igraca - nemaju. Bog sami zna koliko su para syebali. citi je jos gori. mislim da nema insana koji ce tacno odgovoriti koliko je igraca syebao onaj njihov ´strateg´ mancini.
u arsenalu je slicna situacija. spahic i mujdza su bolji od sve i jednog arsenalovog branica.
e, za razliku od njih jedan magat koji, ruku na srce, nije neki menadzer dovede 3 bosanca(haso, miske i dzeko) i ima tri uboda - sve vrhunski igraci koji su se visestruko isplatili. hofenhajm vedu i salihovica, stutgart vedu, frajburg mujdzu, cesi oni par momaka od koji su neki proglasavani najboljima u ligi, italijani lulica koji dominira njihovom ligom, pa pjana itd. dakle, svi ti igraci su upalili i postali ponajbolji i nosioci igre u svojim timovima.
sad, umjesto da im prorade klikeri pa da pocnu dovoditi hude i napacene(

ali, sta ocekivati od jednog redknapa(il´ kako vec bi) koji, po vlastitom priznanju, ne umije pisati?!

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Tesko ti je to gradivo za pojedine hude i napacenesecer je napisao/la:zasto menadzeri i vlasnici velikih klubova ne dovode nase igrace? hm, nemaju pojma, ko im yebe mater![]()
cekaj, haman da stvarno nemaju pojma![]()
sad, umjesto da im prorade klikeri pa da pocnu dovoditi hude i napacene(), oni i dalje po starom.

Arsene bio u Parizu i uzivo gledao strpavanje u mali djep njegovih hudnih francuzcica na privremenom radu u Engleskoj od strane Mujdze.Jest da je cjelo vrijeme bio povrijedjen ali u sta je onaj gledao,pitaj ti boga.Mozda u Atkinsona.Jer mu fakat odbrana kao i u Goska Gabela

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bez obzira na sve i novi test mislim kako smo baksuzni i to ćemo izgubit imam takav osjećaj, trener ima je vrhunski stari lisac Trapattoni čovjek sve posloži gledala sam neki dan njihovu igru s Estonijom bez obzira na protivnika,oštri,brzi,duge lopte koje hrane napadače,vrhunska igra.Trebamo biti optimisti ali bojim se ,vidjet ćemo, ali mi trebamo puno stvari popravit u igri sa i bez lopte pogotovo koncentraciju!
Samo ću reć kao tim ostala sam iznenađena jer nisam ih pratila prije.
Ova tekma ce biti jako teska... stavise mnogo teza od one sa Brazilom, evo neki dan falio Lulic i Mujdza odma se predali na startu, nedo bog pa nam zafali par igraca vise...
Repki treba osvjezenje u vidu Visce, Cocalica, Kerle, prioritet su kao pojecanje za klf.
Repki treba osvjezenje u vidu Visce, Cocalica, Kerle, prioritet su kao pojecanje za klf.
ne bi se slozio. reci mi, koliko je od tih bosanac, sto nabroja, proizvod bih pl ? jedan ili nijedan, a gdje su skoro, grujic, berberovic, mesic, hrgovic, jelic, husejinovic....svi od reda dobili priliku u ligama petice isecer je napisao/la:zasto menadzeri i vlasnici velikih klubova ne dovode nase igrace? hm, nemaju pojma, ko im yebe mater![]()
cekaj, haman da stvarno nemaju pojma![]()
sad, umjesto da im prorade klikeri pa da pocnu dovoditi hude i napacene(), oni i dalje po starom.
sta su uradili? e to su proizvodi bih pl i zato menadzeri zaobilaze bih u sirokom luku. ne mozemo ignorisati cinjenicu da je bih igracima limit turski ili ruski prosjek, naprosto , nijedan igrac izgradjen u bih pl, nije napravio iskorak.
cak je dzeko otisao sa 19 g , pa kroz drugu, pa prvu cesku ligu postao igrac, to su cinjenice.
Sent from my Commodore 64
ne treba tu utakmi cu shvatati preozbiljno, ipak je prijateljska . irci ce , istina, biti spremniji, motiviraniji da se nametnu treneru za ep, s druge strane , pazice, i oni i mi , da ne neko nekog ne povrijedi itd. ono sto je vazno je da li ce doci do promijena u konceptu i igrackom kadru reprezentacije. jesi li gledala slovake protiv turaka, ljudi melju, bice pravo teskpo igrati.bambina je napisao/la:Bez obzira na sve i novi test mislim kako smo baksuzni i to ćemo izgubit imam takav osjećaj, trener ima je vrhunski stari lisac Trapattoni čovjek sve posloži gledala sam neki dan njihovu igru s Estonijom bez obzira na protivnika,oštri,brzi,duge lopte koje hrane napadače,vrhunska igra.Trebamo biti optimisti ali bojim se ,vidjet ćemo, ali mi trebamo puno stvari popravit u igri sa i bez lopte pogotovo koncentraciju!
Sent from my Commodore 64
Ovo će biti dobra utakmica, dvije vjerovatno ravnopravne reprezentacije. Ovdje se moramo dokazati.
druze, to je nebitno. sve su to bosanci, bez obzira jesu li rodjeni na tlu bosne i hercegovine, bez obzira gdje su stasali i trenirali.nihco je napisao/la:ne bi se slozio. reci mi, koliko je od tih bosanac, sto nabroja, proizvod bih pl ?
ja sam se samo osvrnuo na katastrofalno los skauting i katastrofalno losu transfer politiku pojedinih evropskih velikana. osim toga, nijedan od tih koje si nabrojao ne bi imao mjesta u ovoj ekipi koju vodi susic.
dalje, hvatas se za par propalih transfera i nedovoljno kvalitetne igrace istovremeno zaboravljajuci da smo u istom vremenskom periodu evropske klubove ´namirili´ sa isto toliko ili vise kvalitetnih igraca.
recimo da jedan brazil godisnje izveze vise igraca za koje ce se ispostaviti da su propali transferi nego sto ce bosna(ovdje racunam i na dijasporu) izvesti u narednih 100 godina, pa opet niko ne dovodi u pitanje brazilske igrace.
od ovih mladih igraca spomenuo bih stevanovica koji bi mogao napraviti istu ako ne i bolju karijeru od luliceve.
sto se tice ove naredne utakmice, vjerujem da cemo izvuci povoljan rezultat ali pod uslovom da odigramo kompletni.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Cincinnatus
- Kontakt:
Meni rezultat nije bitan u ovoj utakmici. Treba pozvati neke nove igrace.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
ne znam odakle pojedinci crpe argumente u pretjeranom velicanju nasih reprezentativaca.. mi u 10 najjacih evropskih liga imamo 5,6 igraca koji su standardni u svojim klubovima.. ostatak su rezerve ili povremeni starteri u prosjecnim klubovima prosjecnih evropskih liga, dijelom i ispodprosjecnih... kao novi igraci se pominju jednako tako prosjecni igraci...
i onda neko pocne konstruisat' teorije kako su evropski menadzeri ili priglupi ili namjerno zaobilaze nase igrace... PL BiH nije izbacila nijednog igraca koji je opstao u najjacih 10.tak liga evrope... ovo malo kvaliteta sto imamo odskolovali su drugi i mozemo biti sretni sto ih imamo (u svim selekcijama)... to je nasa realnost... izjave tipa mujdza i spahic su bolji od svakog arsenalovog branica u tom smislu ne treba ni komentarisat'...
i onda neko pocne konstruisat' teorije kako su evropski menadzeri ili priglupi ili namjerno zaobilaze nase igrace... PL BiH nije izbacila nijednog igraca koji je opstao u najjacih 10.tak liga evrope... ovo malo kvaliteta sto imamo odskolovali su drugi i mozemo biti sretni sto ih imamo (u svim selekcijama)... to je nasa realnost... izjave tipa mujdza i spahic su bolji od svakog arsenalovog branica u tom smislu ne treba ni komentarisat'...
ViscaIvica je napisao/la:Ova tekma ce biti jako teska... stavise mnogo teza od one sa Brazilom, evo neki dan falio Lulic i Mujdza odma se predali na startu, nedo bog pa nam zafali par igraca vise...

Cocalic

Kerla

A prioritetno osvjezenje treba na klupi!Ivica je napisao/la:Ova tekma ce biti jako teska... stavise mnogo teza od one sa Brazilom, evo neki dan falio Lulic i Mujdza odma se predali na startu, nedo bog pa nam zafali par igraca vise...
Jer cemo u protivnom imati repku koja ce ubrzo postati predmet ismijavanja!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Prvi taj na tvom avataru se nebi slozio.Za_raju je napisao/la:A prioritetno osvjezenje treba na klupi!Ivica je napisao/la:Ova tekma ce biti jako teska... stavise mnogo teza od one sa Brazilom, evo neki dan falio Lulic i Mujdza odma se predali na startu, nedo bog pa nam zafali par igraca vise...
Uostalom on je bio najveci pobornik da doticni gospon produzi ugovor

A da ne pricamo da Stangeu,Kuzeu,Francuzima(do sedamdeset i koje minute),Slovacima itd uoste nije bilo do smijeha.
Jedino ako vi kuhari ne okinete koju na brasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bojim se sta ce biti za samo pola godine ne do 2014-e , previse je ljudi u timu koji imaju bruku godina a prijateljske bacamo niti u sta ne isprobavamo svjezu krv!harishp je napisao/la:Prvi taj na tvom avataru se nebi slozio.Za_raju je napisao/la:A prioritetno osvjezenje treba na klupi!Ivica je napisao/la:Ova tekma ce biti jako teska... stavise mnogo teza od one sa Brazilom, evo neki dan falio Lulic i Mujdza odma se predali na startu, nedo bog pa nam zafali par igraca vise...
Uostalom on je bio najveci pobornik da doticni gospon produzi ugovor
A da ne pricamo da Stangeu,Kuzeu,Francuzima(do sedamdeset i koje minute),Slovacima itd uoste nije bilo do smijeha.
Jedino ako vi kuhari ne okinete koju na brasno.
Kasnije ce biti jao majko ko je ovaj kad ga moramo baciti u vatru a nikad u zivotu nije obukao reprezetativni dres u visem levelu !
Nesta nestima a to nije do igraca!

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Kad budemo posteni i pogledamo istini u oci,ta svjeza krv je u biti toliko razvodnjena da ni grof Drakula okusio nebi.
Nama dva igraca u koje polazemo sve nade igraju vruce hladno u sporovima i lalama.
Drugi jos malo pa ce poceti svercoovati chrvenim nebi li se osjecali k'o pravi Cesi.
Znaci do ne-kvaliteta je svjeze krvi i to je fakat.Mjenjati nesto sa necim sto je u biti slicno,u stvari nije nikakva zamjena,vec prelivanje iz supljeg u prazno.Itekako je do igraca.
Sad da Ivica Osim uzme repku,nas bi ga kao prvo mentalitet igraca opet u bajmok otjerao a isto tako mediji i satro navijaci dokrajcili.On je toga itekako svjestan.
Kad to pojedinci shvate,ako nista drugo i neuspjeh i uspjeh ce se lakse sazvakati.
Ivica je vec davnih dana tim i takvima objasnio sa rijecima''manite se corava posla''
Nama dva igraca u koje polazemo sve nade igraju vruce hladno u sporovima i lalama.
Drugi jos malo pa ce poceti svercoovati chrvenim nebi li se osjecali k'o pravi Cesi.
Znaci do ne-kvaliteta je svjeze krvi i to je fakat.Mjenjati nesto sa necim sto je u biti slicno,u stvari nije nikakva zamjena,vec prelivanje iz supljeg u prazno.Itekako je do igraca.
Sad da Ivica Osim uzme repku,nas bi ga kao prvo mentalitet igraca opet u bajmok otjerao a isto tako mediji i satro navijaci dokrajcili.On je toga itekako svjestan.
Kad to pojedinci shvate,ako nista drugo i neuspjeh i uspjeh ce se lakse sazvakati.
Ivica je vec davnih dana tim i takvima objasnio sa rijecima''manite se corava posla''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako je ova tekma protiv Brazila pokazala bilo sta, onda je to da moramo igrati sa dva napadaca ne vezano ko je protivnik. Po meni bi postvava 4-4-2 Begovic, Mujdza, Pandza, Spahic, Papac, Salihovic, Medunjanin, Pjanic, Lulic, Dzeko, Ibisevic bila optimalna pod uslovom da se ta formacija transofmise u 3-5-2 kada napadamo (tj Mujdza sa beka prelazi na krilo po desnoj strani a Papac na stopera).
- Cincinnatus
- Kontakt:
Daleko je utakmica ali malo atmosfere:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Vidim da su Irci vec poceli prodavati karte za ovu utakmicu.
http://www.ticketmaster.ie/browse?categ ... ft_content
Ja idem pa me zanima da li ide jos ko i da li ce biti neke organizacije u Dublinu?
http://www.ticketmaster.ie/browse?categ ... ft_content
Ja idem pa me zanima da li ide jos ko i da li ce biti neke organizacije u Dublinu?
Da čujem ide tko u Irsku ? znam da vize malo koče ?
Imal kakvih nadanja ,čujem ovi u dijadpori se spremaju na veliko ,šta prognozirate ??? Brzo će to još malo!
Imal kakvih nadanja ,čujem ovi u dijadpori se spremaju na veliko ,šta prognozirate ??? Brzo će to još malo!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.