Neka ga,neka ga,lud je skroz(pozitivno).Uvijek me nasmije.Nail for Real je napisao/la:Ma mijenja ih kao carapeTrasimaco je napisao/la:Sad sam to htio da pitam na jednoj drugoj temi, ali sam odustao. Mislim da je ovo 6. po redu.alan_kardec je napisao/la:@tatta koji ti je ovo profil po redu Boga ti,al` ono iskreno.Baš me zanima.![]()
![]()
![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: AC Milan
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Mali Maestro
- Kontakt:
Ova igra Milana ni na šta ne liči već izbacite onoga šetača Ronaldinha iz ekipe što prije nema veze čovjek.
Please
oj debila ti da kazes da ronaldinho nea pojma...aj magla odavde bgt...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Mali Maestro je napisao/la:Ova igra Milana ni na šta ne liči već izbacite onoga šetača Ronaldinha iz ekipe što prije nema veze čovjek.
nije da nema pojma nego je ispao iz forme
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- RuudVanGoal
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=LUkvwdfza0g - Ovog igraca mi je najvise zao sto je otisao iz Reala u Milan. Nadam se da ce puniti nasu mrezu i na San Siru i na Bernabeu 
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Leonardo: "Patov novi ugovor je zalog za budućnost"
Napadač Milana Alexandre Pato jučer je potpisao novi ugovor sa tim klubom, sa kojim je sada vezan do ljeta 2014. godine, a njegov zemljak i trener Leonardo kaže kako je taj ugovor znak dugoročne budućnosti ovog kluba.
"Pato je iznimno važan igrač za ovu momčad, još je uvijek jako mlad i pred njim je duga karijera. Obnavljanje ugovora je znak konstantnosti kluba i pokazatelj da gledamo u budućnost. Istina je da od njega puno očekujemo, ali i on se mora naviknuti na to da ima veliku odgovornost." rekao je Leonardo.
Brazilac je odlično ušao u ovu sezonu, postigavši dva gola u prvoj utakmici protiv Siene, ali u posljednje vrijeme je, kao i ostatak momčadi, igrao puno ispod očekivanja.
"Patova forma nije problem. Samo mu moramo pružiti bolje okolnosti da dokaže svoj talent. Imali smo nekih uspona i padova, ali ova momčad je u osnovi sjajna. Dobri rezultati će nam pomoći da napredujemo i uvjeren sam da će se to i dogoditi." dodao je Leonardo.
Napadač Milana Alexandre Pato jučer je potpisao novi ugovor sa tim klubom, sa kojim je sada vezan do ljeta 2014. godine, a njegov zemljak i trener Leonardo kaže kako je taj ugovor znak dugoročne budućnosti ovog kluba.
"Pato je iznimno važan igrač za ovu momčad, još je uvijek jako mlad i pred njim je duga karijera. Obnavljanje ugovora je znak konstantnosti kluba i pokazatelj da gledamo u budućnost. Istina je da od njega puno očekujemo, ali i on se mora naviknuti na to da ima veliku odgovornost." rekao je Leonardo.
Brazilac je odlično ušao u ovu sezonu, postigavši dva gola u prvoj utakmici protiv Siene, ali u posljednje vrijeme je, kao i ostatak momčadi, igrao puno ispod očekivanja.
"Patova forma nije problem. Samo mu moramo pružiti bolje okolnosti da dokaže svoj talent. Imali smo nekih uspona i padova, ali ova momčad je u osnovi sjajna. Dobri rezultati će nam pomoći da napredujemo i uvjeren sam da će se to i dogoditi." dodao je Leonardo.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- alan_kardec
- Kontakt:
Heh kaže "zalog za budućnost",a njemu ekipa malo mlađa od Biblije. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
0:0 sa Barijem...smjesan je ovaj Milan 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- RuudVanGoal
- Kontakt:
haha - zato i nema navijaca XDJameS je napisao/la:0:0 sa Barijem...smjesan je ovaj Milan
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Neka ga puste u Sampdoriu,tamo ce se vratiti u formu,dobro njimajos bolje buducem prvaku Italije Sampi !!!Mirza_Hordas je napisao/la:Mali Maestro je napisao/la:Ova igra Milana ni na šta ne liči već izbacite onoga šetača Ronaldinha iz ekipe što prije nema veze čovjek.
nije da nema pojma nego je ispao iz forme
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
Milan nikad nije bio gori... 
kuku njima protiv reala 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- RuudVanGoal
- Kontakt:
to sineCRNI_SA je napisao/la:kuku njima protiv reala
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
JameS je napisao/la:0:0 sa Barijem...smjesan je ovaj Milan
eh na niske grane su spali
hahahaha-...zurich....hahahahaha...zurich-....pa sta drugo reci...hahahaha...jadno jadno jadno
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
samo mogu reci "Vellahavle"....nemam rjeci van sam sebe izgubio sam apetit sve sam izgubio odo spavat...
Hahahahahahahaha. K'o da sam znao, pa sam ih izbjegao na kladionici. Sta bi ljudi moji?
Bruka i sramota
steta pa nema navijaca milana ovdje da ih podjebajemo
steta pa nema navijaca milana ovdje da ih podjebajemo
Veoma jednostavan odgovor. PIO/MIO vise nema srece i odmah gubi utakmice. Nisu dzaba kod Engleskih medija dobili nazvi macka s devet zivota, vise srece nego pameti.ribery je napisao/la:Hahahahahahahaha. K'o da sam znao, pa sam ih izbjegao na kladionici. Sta bi ljudi moji?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.