Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imal neka stranica da mogu slat SMS besplatno BHtelecom, a da se ne moram regat? 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mozes sa stranice bh telecom poslat mjesecno 12 ili 25 SMS samo se logiras na njihovu stranici i ukacas username i passnime_tm87 je napisao/la:Imal neka stranica da mogu slat SMS besplatno BHtelecom, a da se ne moram regat?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
sretno za 2 se uvijek može naučit samo malo motivacije i volje 

- legenda reala
- Kontakt:
TiCautinho je napisao/la:Ko će sad u skolu,*****a fizika i matematika ...c c c,kec zagarantovan u obadva predmeta![]()
![]()

Haj bogati šta se sikiraš,ko je vidio hajra od škole

I ja sam imo kečeve iz oba predmeta

Ooooooooooooooooooooooooooooooo babarogoooooooooooo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:TiCautinho je napisao/la:Ko će sad u skolu,*****a fizika i matematika ...c c c,kec zagarantovan u obadva predmeta![]()
![]()
![]()
![]()
Haj bogati šta se sikiraš,ko je vidio hajra od škole![]()
I ja sam imo kečeve iz oba predmeta![]()
Ooooooooooooooooooooooooooooooo babarogoooooooooooo
i ti im'o iz oba?

samo Saraj'vo!
'bem ti njemacki
Jel' ima iko da zna njemcki,da mi prevede jedan tekst,molim vas

- legenda reala
- Kontakt:
Što jesi to i ti imalababaroga je napisao/la:
i ti im'o iz oba?![]()

alacious
Guten tag

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
je l' sta tesko? za koji uzrast?alacious je napisao/la:'bem ti njemacki![]()
![]()

@legendo, sta mislis

samo Saraj'vo!
babaroga je napisao/la:je l' sta tesko? za koji uzrast?alacious je napisao/la:'bem ti njemacki![]()
![]()
@legendo, sta mislis![]()
Drugi gimnazije,tekst o frankfurtu

Ich haiße Alacious

ja jedino to znam,a ucim njemacki evo sedma mi godina

- legenda reala
- Kontakt:
Jel to znaš i Njemačkibabaroga je napisao/la:
je l' sta tesko? za koji uzrast?
@legendo, sta mislis![]()

Mislim da si matematiku imala dvicu,a fiziku tricu

Učio sam i ja francuski deset godina i znam glagole avoir i etre to je bilo dovoljno za dvice

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 mar 2012, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Legendo, izvoli prepisat' onaj tiket tamo

Ich weiß nicht
ako ni'e sta tesko, mozda bih i znala
@legendo, zar si sumnj'o u mene?

ako ni'e sta tesko, mozda bih i znala

samo Saraj'vo!
- legenda reala
- Kontakt:
Nemam ništa na računu ,a i ne kladim se ,evo treći danmandraX je napisao/la:Legendo, izvoli prepisat' onaj tiket tamo![]()

Kad sam ja to sumnjao u tebebabaroga je napisao/la:

Pozdrav svima,rodom sam iz Zavidovića,a trenutno nastanjen u Vasko da Gami,jedini živi bosanac koji živi u ovoj brazilskoj državi. Volim kao što i sam nik kaže Edmunda i živim za Edmunda imam njegovih 6 dresova ,na tri fale imena. Navijam za Vasko da GAMU i nisam oženjen. Volim sport i sve vezano za sport, dugo nisam uopšte znao da postoji ovaj sportsport,ali guglajući o utakmici protiv Brazilea ja našo ovo i hoću pričat s vama o sportu.
Vamo svi prate samo futbol i ja isto tako i odbojku pomalo BraZil velika država puno ljudi puno fudbaleri,a nas bosanac malo i moj prijatelj Oskar i Huan Cesar navijali za Bosnia u duel sa Brasilom,a jedna naša prijatelji Alma navijala za Brasila. Dobro igrao Ibiševič ono nea nako u Vasko posle Edmundo kad je u penziju otišo,on je legenda živa imam i dvije slika sa njime.
Vamo svi prate samo futbol i ja isto tako i odbojku pomalo BraZil velika država puno ljudi puno fudbaleri,a nas bosanac malo i moj prijatelj Oskar i Huan Cesar navijali za Bosnia u duel sa Brasilom,a jedna naša prijatelji Alma navijala za Brasila. Dobro igrao Ibiševič ono nea nako u Vasko posle Edmundo kad je u penziju otišo,on je legenda živa imam i dvije slika sa njime.
Dobro dos'o u nasu malu zajednicu. Nek si rekao da nisi ozenjen, ima ovdje solidnih udavaca na forumu, ko zna, mozda se rodi neka velika ljubav. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- legenda reala
- Kontakt:
Što ,ja nikad nisam sumnjao u tebebabaroga je napisao/la:ma ne bih ja bas tako rekla![]()

Čak sam te jedini podržavao ovdje

Pa kud baš u Brazil

Kake su Brazilke

ima žena u Brasil,dosta ženi dosta su crni znaš. Malo su neuredni i nose dekoltea malih. Naše bosanke su dosta uredne prema njih, oni se laka žena i stvarno teška se oženit vamo. Znaš u Vasco ti imaš dosta melezinjki uglavnom su lijepo ali ne ko kod nas gdje imaš i zgodnii i lijepo. Ja nisam bio u Zavidovići više od deset godina i jedva čekam, čuo ja da je tam baš se promjenio život, oni mnogo veće nego prije.
I reko sam fino svojim prijateljima iz Brasila oni se šalili sa mnom da se ženio ja s njih,ja reko neću,oću se ženit al samo u Bosnu i samo s bosnu žensku.
I reko sam fino svojim prijateljima iz Brasila oni se šalili sa mnom da se ženio ja s njih,ja reko neću,oću se ženit al samo u Bosnu i samo s bosnu žensku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.