Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 06 mar 2012, 11:10

Ne znam ko će igrat radi tih povreda protiv Liverpoola al znam da ko god zaigra dat će sve od sebe da bar pobjedimo. Nadam se pobjedi ma kakva ona bila.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:12

GunnerS je napisao/la:Ne znam ko će igrat radi tih povreda protiv Liverpoola al znam da ko god zaigra dat će sve od sebe da bar pobjedimo. Nadam se pobjedi ma kakva ona bila.
To je to drug to sam i ja rekao u gore navedenom komentaru.Svu vam srecu zelim vcrs da pobijedite ;) :)

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 06 mar 2012, 13:26

Ne kontam zašto ne prenose Arsenal - Milan, što je sve riješeno?!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 13:30

othello je napisao/la:Ne kontam zašto ne prenose Arsenal - Milan, što je sve riješeno?!
Ni ja ma upravo radi toga sto je rijeseno nemoj se naci uvrijedjen pa zato i prenose ovu drugu zato sto je kod njih jos neizvjesno. ;)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 mar 2012, 13:37

SIR je napisao/la:
othello je napisao/la:Ne kontam zašto ne prenose Arsenal - Milan, što je sve riješeno?!
Ni ja ma upravo radi toga sto je rijeseno nemoj se naci uvrijedjen pa zato i prenose ovu drugu zato sto je kod njih jos neizvjesno. ;)
nije to uvreda to je realnos :mrgreen: a drugo je što se mi nadamo :mrgreen:
Vođa zna.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 mar 2012, 13:39

Djaba sve,ali bolja ce tekma biti Benfica-Zenit :lol: :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 13:42

trxel je napisao/la:Djaba sve,ali bolja ce tekma biti Benfica-Zenit :lol: :mrgreen:
Vala bas kolega. :lol:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 06 mar 2012, 13:45

Prva opcija kafana (iole ozbiljnija) ima digitalnu tv i moze se birat sta da se gleda a svako 'normalan' zna koja se tekma treba pratit ;) Druga opcija RTS1 mada nesto neznam u zadnje vrijeme dali ugase signal kad je LP i treca opcija livestream. Eto vam, nadam se da sam pomogao i eto pobijedite 3-2 ako vam nesto znaci ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 mar 2012, 13:45

trxel je napisao/la:Djaba sve,ali bolja ce tekma biti Benfica-Zenit :lol: :mrgreen:
to cemo jos da vidimo ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 13:52

Evolution87 je napisao/la:
to cemo jos da vidimo ;)
Malo sale drug nemoj sve ozbiljno shvacati ka srcu ;)
Znamo svi da ce biti bolja tekma izmedju vas i Milana. :)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 mar 2012, 13:53

to cemo jos da vidimo ;)
Pratimo Engleze,tu nema diskusije,jer onda smo svi normalni :arrow: :? :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 13:54

trxel je napisao/la:
to cemo jos da vidimo ;)
Pratimo Engleze,tu nema diskusije,jer onda smo svi normalni :arrow: :? :mrgreen:
Pa to mu ja sad govorim ali...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 mar 2012, 14:27

Dobra vijest je što Artete nema među povrijeđenim kao ni rosickog na arsenalovoj stranici. e sad da li je do update-a il šta več :S. Al ima diaby opet. znači da će igrat večeras ova 2 :?:
Vođa zna.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 06 mar 2012, 14:54

"Želimo nemoguće učiniti mogućim. To nam je cilj. Izgleda neostvarivo, ali moramo igrati s vjerom da možemo to učiniti. Nikada se ne zna u ovakvim utakmicama. Možda ću napraviti neke izmjene u timu i od početka krenuti potpuno ofanzivno da bi postigli pogodak. Nemamo šta da izgubimo. Ako budemo dobri kao protiv Spursa, ništa nije nemoguće. Imamo talentirane igrače u napadu", kazao je Wenger.

hehe, nema se sta izgubit kad je izgubljeno, jos obraz ostao

Ovaj Wenger se definitivno drogira, pa Barsa nebi imala sanse a kamoli... da dalje nepricam... :lol: :mrgreen:

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 15:26

munja je napisao/la:"Želimo nemoguće učiniti mogućim. To nam je cilj. Izgleda neostvarivo, ali moramo igrati s vjerom da možemo to učiniti. Nikada se ne zna u ovakvim utakmicama. Možda ću napraviti neke izmjene u timu i od početka krenuti potpuno ofanzivno da bi postigli pogodak. Nemamo šta da izgubimo. Ako budemo dobri kao protiv Spursa, ništa nije nemoguće. Imamo talentirane igrače u napadu", kazao je Wenger.

hehe, nema se sta izgubit kad je izgubljeno, jos obraz ostao

Ovaj Wenger se definitivno drogira, pa Barsa nebi imala sanse a kamoli... da dalje nepricam... :lol: :mrgreen:
Stvarno sta mu je na kavim je tabletama on. :? :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 mar 2012, 15:49

Ja sam mišljenja da ako Milan da gol za Arsenal je tek onda definitivno sve izgubljeno, a siguran sam da će Milan zabiti minimalno jedan gol sa Ibrom-Robinhom-El Shaarawyjem u napadu. Bit će tu prostora za Milan jer Arsenal ide na all in ... moja pretpostavka Arsenal 3:2 Milan
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 15:53

IlPrincipe je napisao/la:Ja sam mišljenja da ako Milan da gol za Arsenal je tek onda definitivno sve izgubljeno, a siguran sam da će Milan zabiti minimalno jedan gol sa Ibrom-Robinhom-El Shaarawyjem u napadu. Bit će tu prostora za Milan jer Arsenal ide na all in ... moja pretpostavka Arsenal 3:2 Milan
Ma samo da se casno oproste nista vise. ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 mar 2012, 16:56

slika
Arsenal midfielder Jack Wilshere has been snapped wearing a Liverpool goalkeeper shirt after the Gunners victory at Anfield on Sunday. The pic was taken in the Reds changing room and very nearly caught Thomas Vermaelen in an uncompromising situation as the defender got changed in the background!

Emmanuel Frimpong revealed the picture on his Twitter account (@Frimpong26AFC) last night, with an accompanying message saying:

“Am sorry Gunners But @JackWilshere let us all down wearing this to traning Today”

Wilshere (@JackWilshere) replied saying:

“Haha @T_Vermaelen05 has been exposed by @Frimpong26AFC

Before Vermaelen (@T_Vermaelen05) sent Frimpong a message saying:

“Enjoy ur last night on earth! See u tomorrow!”

The picture sparked rumours that Wilshere was a secret Liverpool fan. However, the 20-year-old later eased those fears, Tweeting that he was simply a fan of Anfield stopper Pepe Reina:

“And by the way….Gooners, don’t worry I am not a Liverpool fan I am a Pepe Reina fan! #Decent keeper!”

slika
The one player Wenger has been consistently linked with for two years now is Lille and Belgian winger Eden Hazard (****: Sky Sports). This guy is undoubtedly a top talent and many reading this will think we should be flexing our financial muscle and spending big to secure his signature.
I too would love to see Hazard listen to his relative Vermaelen (so I am told) or his friend Gervinho and come to the Emirates. There is no question he would fit seamlessly in to our style but I am a realist and happen to believe he will go to Real Madrid.
What I would like to see however is for Arsenal to make a move for Hazard’s new Belgian international team mate Dries Mertens. After a great 2010/11 season with FC Utrecht (13 goals, 17 assists), Mertens, at the age of 24, was snapped up by PSV and has since enhanced his reputation with 13 goals and 11 assists to his name in just 18 games this season. Mertens is responsible for about half of PSV’s league goals (sound familiar Robin?).
Taking into account the Dutch Cup and the Europa League, he has 16 goals plus 16 assists in 27 games this season! Mertens is currently playing as an attacking left winger, which is Gervinho’s position, but he is in fact right footed so could play on either flank or just behind the striker.
He is diminutive at only 5 ft 7 but exceptionally quick and with a lethal finish and accurate final ball. Last year, with 20 assists in all competitions, only five players in the whole of Europe had made more goals for teammates than Mertens. Ozil and Messi were placed first and second respectively, if you’re interested.
If we accept that the standard of the Dutch and French top flights are similar, it might be interesting to compare the current form of our two Belgian maestros for PSV and Lille respectively.
Games:
Hazard: 30
Mertens: 27
Goals:
Hazard: 9
Mertens: 16
Assists:
Hazard: 6
Mertens: 16

There is little doubt that Mertens has out-performed Hazard in terms of goals and assists this season. Of course now that Mertens has proven that he can perform for a top club in Holland, other top clubs will no doubt become interested. PSV will be reluctant sellers as they only bought him 6 months ago, but i’m not sure they would be able to turn down a large bid from a Champions League team.
I would love to see this mercurial talent arrive in North London. He could be bought for far less than Hazard and has the potential to improve further. He’s only 24, three years older and more experienced than Hazard and would be ready to hit the ground running.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 06 mar 2012, 18:27

Pa normalno je da cemo krenuti ofanzivno, mi "ganjamo" rezultat i u velikom smo zaostatku. Moramo sve pokusati jer u nogometu nista nije nemoguce. Istina da smo izgubili 4-0 u prvoj utakmici, ali to ne znaci da sada trebamo odigrati ovu utakmicu samo radi formalnosti. Idemo hrabro, pa sta bude.

GO GUNNERS

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 mar 2012, 18:31

Dries Mertens! 8-)

Čovjek ima takav dribling, takvu brzinu i takvu kontrolu lopte, da jednostavno uživaš kad ga gledaš. Nevjerovatan je, al' stvarno. I stvarno, stvarno ja ne znam kako on do sada nije otišao u neki veći klub. Kakav talenat bože dragi. :shock:

Volio bih ga vidjeti u Arsenalu više od Hazarda...Ma šta više, Hazardu bi platio (da imam :mrgreen: ) kad bi znao da je Dries Wengerova druga opcija. :mrgreen:

Ima 24 godine, taman da provede svoje najbolje godine u Arsenalu, za vrijeme jednog ugovora. Onda i neće imati nekog izbora nakon 4 godine. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.