[youtube][/youtube]
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
fixed.IlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120306154
nakon pata još jedan dr*adžija
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balotelli: "In Europa tifo Milan, Ibra merita la Champions"
"In Champions tifo Milan, mi piacerebbe molto vedere Ibrahimovic sollevare quella Coppa, se la meriterebbe. In Inghilterra non c'è uno forte come Ibra".
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- muha milanez
- Kontakt:
Spomenu neko da rts tv prenosi veceras Arsena-Milan..dobro je to samo da ovi iz kablovske nece zatamnit sliku
bice opet patnja sa linkovima vjerovatno,bar kod mene..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- harebianconero
- Kontakt:
PAAAF http://sportsport.ba/blabla/maxi-lopez- ... erom/76086" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
rojadirecta.me ima brdo linkova naci ces neki da valja ako zacrni ekran.muha milanez je napisao/la:Spomenu neko da rts tv prenosi veceras Arsena-Milan..dobro je to samo da ovi iz kablovske nece zatamnit sliku![]()
![]()
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Izgleda da sam bio u pravu za formaciju. Vidjecemo kolko ce Emanuelson moci dati preko te lijeve strane s obzirom da je bio povrijedjen (mozda igra pod inekcijama), samo se bojim da nece biti tamo propuha jer i Mesbah voli otici naprijed. Iz tog razloga bi volio vise Antu iako je debil 
Ma Milan je u četvrtfinale prošao u prvom poluvremenu na utakmici u Milanu još, večeras Arsenal igra samo za to da makar malo osvjetla obraz i časno se oprosti od LŠ.
20:45h Arsenal -Milan(na 3 kanala) http://****.cc.cc/p/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false; (takođe na )http://****.cc.cc/p/sport-uzivo2.html i http://****.cc.cc/p/sport-uzivo3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Probabili Formazioni sa gazzette

Allegri ha sciolto l’ultimo dubbio che riguardava la difesa: alla sinistra di Thiago Silva giocherà Djamel Mesbah; Luca Antonini, infatti, non garantisce quella corsa necessaria per tamponare lo scontato pressing dei Gunners. Formazione quindi completata; un mix di follia ed equilibrio: il tridente contro chi farà la partita con l’obiettivo del “comeback”, della rimonta.
IL FARAONE ALL'EMIRATES — Con Abbiati fra i pali, la difesa rossonera punta su Abate, Mexes, Thiago Silva e, appunto, l’algerino con la vocazione del tornante che sganciandosi dal reparto deve fornire palloni agli attaccanti. Poi il centrocampo, con il totem Van Bommel in mezzo e due uomini di reparto come Emanuelson e Nocerino, fondamentali in copertura quanto in fase di rilancio della manovra. Poi il tridente. Sarà, inevitabilmente, la serata di Stephan El Shaarawy, al suo esordio dal primo minuto in Champions League. Il Faraone, che si è portato dietro mamma e papà, è atteso alla grande prova con un tifoso d’eccezione: il presidente Silvio Berlusconi che lo adora.

Allegri ha sciolto l’ultimo dubbio che riguardava la difesa: alla sinistra di Thiago Silva giocherà Djamel Mesbah; Luca Antonini, infatti, non garantisce quella corsa necessaria per tamponare lo scontato pressing dei Gunners. Formazione quindi completata; un mix di follia ed equilibrio: il tridente contro chi farà la partita con l’obiettivo del “comeback”, della rimonta.
IL FARAONE ALL'EMIRATES — Con Abbiati fra i pali, la difesa rossonera punta su Abate, Mexes, Thiago Silva e, appunto, l’algerino con la vocazione del tornante che sganciandosi dal reparto deve fornire palloni agli attaccanti. Poi il centrocampo, con il totem Van Bommel in mezzo e due uomini di reparto come Emanuelson e Nocerino, fondamentali in copertura quanto in fase di rilancio della manovra. Poi il tridente. Sarà, inevitabilmente, la serata di Stephan El Shaarawy, al suo esordio dal primo minuto in Champions League. Il Faraone, che si è portato dietro mamma e papà, è atteso alla grande prova con un tifoso d’eccezione: il presidente Silvio Berlusconi che lo adora.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valjda Gibbs, a ne Giggs...
Gazzetta - amaterismo per voi da 1896
Gazzetta - amaterismo per voi da 1896
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pre svega, srećan rođendan Boatengu (rodio se u Berlinu, 6. marta 1987. godine).
Rossoneri su odseli u luksuznom "Landmark London Hotelu" (5 zvezdica, naravno), koji se nalazi u elegantnom kvartu Londona, Marylebone-u.
36 puta je Milan igrao protiv engleskih timova. Bilans: 12-12-12.
18-ogodišnji Ganz je saznao da sa ekipom putuje u London samo 6 sati pre poletanja aviona. Večeras će najverovatnije biti na klupi (4-ti put sa prvim timom, a već je u Minsku imao debi u L.Š.), jer je Allegri odlučio da igra sa tri napadača, pa je neophodno da među rezernim fudbalerima ima i jednog špic igrača.
Robinho: "Arsenal neće uspeti da napravi podvig".
Wenger: "Primećujem mnogo skepticizma oko nas, ali mi verujemo u preokret i pokazaćemo to na terenu".
Samo dva italijanska tima, uspela su da pobede Arsenal u Londonu: Fiorentina 1999. i Inter 2003. (obe utakmice u prvoj fazi takmičenja L.Š.-a).
Tri puta u istoriji evropskih fudbalskih kupova neki tim je uspeo da napravi preokret posle poraza sa 4 gola razlike u prvoj utakmici. Poslednji put Real Madrid protiv Borussije M. u kupu UEFA (sezona 1985-86).
Arsenal je na svom terenu izgubio samo jedan od poslednjih 42 mečeva u Ligi Šampiona. Impresivno, ali večeras im neće biti dovoljno samo da nastave taj niz...
Iako njen "Patak" neće igrati, Barbara Berlusconi će biti večeras na "Emirates Stadiumu".
Abbiati: "Treba da igramo mirno, da držimo loptu u svom posedu i da im brzo damo jedan gol..."
Mario Balotelli kaže da u Ligi Šampiona navija za Ibru i Milan.
By: Ulični Muzičar
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ako je prosudjivati po statistici klubova koju sam upravo procito, za ocekivati je 3+ golova
Koliko vidim, Milan ce izaci u haman najjacem sastavu, tako da sam sad ubjedjen da Arsenal nema nikakve sanse
Koliko vidim, Milan ce izaci u haman najjacem sastavu, tako da sam sad ubjedjen da Arsenal nema nikakve sanse
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

macane
- muha milanez
- Kontakt:
ee pacenika od covjeka.. haahha

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
izgleda ko zena,majku je.bo 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ovo je staro godinama jos dok je u barci igrao ovo je obajvljeno nzm kako do sad niste znali za to.... 
- Titova-Juga
- Kontakt:
A u p.m... odmah ga primismo
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
joj Abatea
izvinjavam se, al fakat sam se posteno ismijo covjeku
izvinjavam se, al fakat sam se posteno ismijo covjeku
Call the coroner!
E jbg , sad me strah i u prolazak dalje . 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.