Mi već jesmo IME,druga je stvar to što ti ne vidiš ili ne želiš da vidiš...nihco je napisao/la:pazi , ti i ja , kao navijaci, imamo puno pravo reci "ko te j.ebe, ne moras igrati", ali ljudi kojima je posao da rade u reprezentaciji, nemaju. oni moraju uciniti sve, moliti, obigravati, putovati... ne bi li pridobili igraca, cinjenica je da to, do sada, nisuradili, nego su jedva cekali da uvale domace pulene. mi prvo moramo da postanemo ime , na mapi fudbala, pa da onda ocekujemo da svi zele za nas igrati.Edo_77 je napisao/la:nihco je napisao/la:problem je sto se mi postavljamo kao fudbalska ,i svaka druga , sila, a to nismo, cak sta vise, nema nas nigdje. ako zelimo da sebi privucemo djecake koji su rodjeni, odrasli, naucili igrati, u drugim drzavama, a iste im nude karijeru, moracemo puno bolje i vise od prepotentnog , pseudopatriotskog razmisljanja "hos, nes, ne moras ". =rijetko ko ce pristati na taj nacin.
e sad' svako ima pravo na svoje misljenje ali oni koji su p[laceni da rade taj posao,. morali bi se vise potruditi , jer mi, u situacij9i u kojoj smo, moramo biti duplo lukaviji.
Potpuno razumijem tvoje misljenje i poentu, ALI moram da kazem da iako si takvog razmisljanja koje ja i razumijem, nemogu da razumijem da se uvijek stavljas na stranu igraca to jest onih koji igraju za druge drzave....
Ima slucajeva gdje se moglo bolje reagirati,naravno, ali kao i sve na ovom forumu svi (vecina)forumasi sve pokusavaju da gledaju kroz crno bijelu perspektivu i zato si uvijek na strani igraca, mada se moze reci da vecina njih je mogla igrati i za BIH da su imali malo vise volje....
Razumijem one od prije pet,deset i više godina,koji su bježali od dresa BiH...
a ove sada,fakat ne razumijem...ne žele igrati za svoju domovinu sa jednim Dzekom,Pjanicem itd.
Samo ovaj...ti si opasan igrač,da znaš da te držim na distanci i da nemam povjerenje u tebe kao istinskog patriotu.