što znaci da ces i ti od iduce sezone biti pozvan u reprezentaciju.BIHfan je napisao/la:u Dzeke isti mobitel kao kod mene.....![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kahva, Kava, Kafa!
- Stone Island
- Kontakt:
I u mene je isti.Hoću li ja biti pozvan ?Žil Kretenie je napisao/la:što znaci da ces i ti od iduce sezone biti pozvan u reprezentaciju.BIHfan je napisao/la:u Dzeke isti mobitel kao kod mene.....![]()
![]()
Žil Kretenie je napisao/la:što znaci da ces i ti od iduce sezone biti pozvan u reprezentaciju.BIHfan je napisao/la:u Dzeke isti mobitel kao kod mene.....![]()
![]()
hvala Bogu.....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
cole-ch je napisao/la:Niti je Dzeko u krizi, a niti Wolsburg! Pitam se sta se pisalo na forumu kada je Wolsburg na startu imao dve uvodne pobede, verovatno su pojednici najavljivali odbranu titule i minimun polufinale Lige Prvaka?!![]()
Dva poraza od direktnih konkurenata i masa strucnjaka sa ss.ba vec proglasava vanredno stanje. Otkaz treneru je signal pocenoj krizi, Veh je jos tu, zato, u Wolsburgu nema ni "k" od krize.
Ne znam kako su odigrali protiv Hamburga, ali sa super pojacanim Bayernom drugo poluvreme nije bilo lose (bezbroj 100 % sansi ne iskoriscenih), da su kojim slucajem dali gol pri rezultatu 1:0, utakmica bi otisla u drugom smeru. Zabice Dzeko 2 komada Jermencima i mirna Bosna, pisacete ponovo kako nije u krizi, kako je najbolji na planeti (bolji od Mesija i Ibre skupa), kako je vec prosle polusezone prevazisao Bundes ligu....
Protiv HSV su odigrali ocajno, narocito odbrana. Da im nije bilo Benaglia primili bi jos onoliko. Veh me pravo nervira sto forsira Grafite-a koji je totalno van forme i koji svaki kontakt sa loptom user. . Dzeko je dobro cuvan, ima povremenih prodora ali dvije stvari me zabrinjavaju i pomalo nerviraju kod njega. Prva je totalna indolentnost u odbrambenim zadacima jer uopste ne pravi pritisak na zadnju liniju protivnika kao da konta "to nije moj posao". Druga je da dobar golgeter je onaj koji i kad je dobro cuvan nadje nacin za proboj do gola. Nemoze igrati na racun neupucenosti protivnika u njegove kvalitete te ih hvatati na iznenadjenja. Dokazao se, svi to vide i sad ga se ekstra cuvaju. Mora naci rjesenje za to.
Edit. Sad nesto kontam da mozda bas zato sto je Grafite van forme da ni Dzeko ne funkcionise najbolje. Poznato je da najbolje igra u tandemu i kad god je bio usamljen u napadu od toga nije bilo puno fajde. Nadam se da ce ga Ibisevic dodatno razigrati.
-
rajadojaja
- Kontakt:
J**+ mi se za Wolsburg,vec on neiskoristava 100% sanse.Valjda probije protiv armenije,aa i vedo koji je super spreman posle povrede...
Željoman je napisao/la:koji je mobitel Dzeki,koji god da je isti je moj![]()
![]()
![]()
pa vidi na slici....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cuva se Dzekson za Armenije i matice nam Turske
nema brige
nema brige
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
lol ?EnZo_85 je napisao/la:Ma ljudi kakav trener, da je Hidink na klupi ne bi im pomogao sa onakvim golmanom, pa ko je gledao zadnje dvije tekme jasno mu je zasto wolsburg ovako lahko prima golove i gubi, pa to je cirkus sta covjek radi, kazem sreca samo bayern je uspio jednu iskoristit, a nedo bog da je sve bio to debakl, kriv za prvi gol protiv bayerna, kriv protiv hamburga..Benalja hitno mjenjati dok jos ima vremena
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Željoman je napisao/la:gdje ima slika
ima na infu kad su se okupili reprezentativci.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mene ovaj Džeko fakat brine!!!!!!!Imam osjecaj da se uzasno ufurao,nestto je nervozan u zadnjih mjesec dana........Prvo tuca sa Zianijem,psovanje sudijama,konflikti sa igracima,i ovo zadnje danas kada ga je Ciro poslao van treninga zbog nervoze i psovanja.......pa se pitam di je onaj strai Jackson pravo mi nedostaje,al moze biti i da je do Ramazana,ma uostalom ko ce znati.............
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
De nemojte molim vas kudit nase igrace!!!!! Prvo Vedo sad i Dzeko. Pa ljudi nema se tu sta brinuti, kad krenu golovi, a abd krenuce u subotu, ponasanje ce biti drugacije!!!! Ne moze igrac uvijek biti miran i stalozen, mora se malo i kuraziti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma ne brine me djekina forma...zabit ce on po jedan u ove dvije tekme i BOG!!!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Dzekoo Ce nas swiju rastresti kad u armeniju 2-3 uvali
a onda cu ja ummjesto marjana DZeko dzeko Bosanski dijamantu haahahhaha 
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
nemojte mi na Dzexona 
pa ni Messi ne zabije svaku
pa ni Messi ne zabije svaku
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Tuca ko tuca, i Miske se udarao proslu sezonu, obicno koskanje.Minche je napisao/la:Mene ovaj Džeko fakat brine!!!!!!!Imam osjecaj da se uzasno ufurao,nestto je nervozan u zadnjih mjesec dana........Prvo tuca sa Zianijem,psovanje sudijama,konflikti sa igracima,i ovo zadnje danas kada ga je Ciro poslao van treninga zbog nervoze i psovanja.......pa se pitam di je onaj strai Jackson pravo mi nedostaje,al moze biti i da je do Ramazana,ma uostalom ko ce znati.............
Psovanje sudijama ili saigracima - to je radio i proslu sezonu.
Tako da mislim da nema potrebe napuhavati situaciju
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Ma može on psovat sudijama kad ga ništa nerazumiju.
Brine me njegova forma, al se nadam da će proradit protiv Armenije, a Turcima će uvaliti makar jedan, po svom starom običaju.
Brine me njegova forma, al se nadam da će proradit protiv Armenije, a Turcima će uvaliti makar jedan, po svom starom običaju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Što mu nisi reko: Dzeko imaš li BoBaa..?BIHfan je napisao/la:u Dzeke isti mobitel kao kod mene.....![]()
![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ne zaboravite..u dobrim ali i losim momentima..dzeko je najbolji i nije tacno da je izgubio nesto od prosle godine
ko ga je gledao protiv bayerna?
kroz 3 igraca
fazon je u tome sto wolfsburg tesko da moze ponoviti ono od prosle godine jer dok su se bayern i ostali "dogovarali" ko ce biti prvak wolfsi su ih presisali i sa onom zvjerkom od trenera znali kako sacuvativodstvo.
u bl dzeks je najjaca devetka, na svijetu medju pet
ko ga je gledao protiv bayerna?
kroz 3 igraca
fazon je u tome sto wolfsburg tesko da moze ponoviti ono od prosle godine jer dok su se bayern i ostali "dogovarali" ko ce biti prvak wolfsi su ih presisali i sa onom zvjerkom od trenera znali kako sacuvativodstvo.
u bl dzeks je najjaca devetka, na svijetu medju pet
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!