nisam ja navalio na njeg', samo konstatujem ono sto je ocigledno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

besposlicari besposlicaresarajlija89 je napisao/la:Kakve su ovo zajebancije po forumu, neki Brazilci, neke Babaroge, joj sta radite.
Vidi sto ga brani.babaroga je napisao/la:Limuntos je napisao/la:e moj legenda, jesi zagorio k'o teflonka

toliko da trazis trebe preko foruma

haj' ba, ohani malo, sta s' navalio na njega k'o na grbavo drvo

moram maloRooney88 je napisao/la:Vidi sto ga brani.babaroga je napisao/la:Limuntos je napisao/la:e moj legenda, jesi zagorio k'o teflonka

iako znam da je babaroga musko, ovo dvoje ce se uzet' na krajuRooney88 je napisao/la:Vidi sto ga brani.babaroga je napisao/la:Limuntos je napisao/la:e moj legenda, jesi zagorio k'o teflonka

legendi je svakako svejedno
  legendi je svakako svejedno   

ali ocigledno je toliko zaslijepljen tobom da ignorise ove nase postove gdje se ti spominjes kao "mudonja"
  ali ocigledno je toliko zaslijepljen tobom da ignorise ove nase postove gdje se ti spominjes kao "mudonja"   

sto si uporan i naporan?Limuntos je napisao/la:'si siguran da sam ja decko ?

jest, raja je prema svakome insanu zenskog roda na forumuali ocigledno je toliko zaslijepljen tobom da ignorise ove nase postove gdje se ti spominjes kao "mudonja"

dzaba dusu grijesis na meni
 dzaba dusu grijesis na meni  

isto i onaj edmundo sa "velika kita"
   fake
  fake   

to google translate ima "velika ki*ta"Limuntos je napisao/la:ma znam ba da si musko

fake

tako je dok ne dokazes suprotno
Senaid L.F.C je napisao/la:to google translate ima "velika ki*ta"Limuntos je napisao/la:ma znam ba da si musko

fake

covjek sa engleskog prevodio na hrvatski preko google translate pa mu padezi nisu u reduLimuntos je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:to google translate ima "velika ki*ta"Limuntos je napisao/la:ma znam ba da si musko

fake

Ma jok druze, zezam malo Edmunda Crnu Guju!legenda reala je napisao/la:Pa FTV i RTRS prenose Benfica-Zenittanzla je napisao/la:Pa sta prenose veceras legendo?
edmundo ipak je to rimski naziv za Ustipraču.
U snimku na BHT1 ide Arsenal -Milan
Nisi zar i ti vamo iz Istočne Bosne
ma fake profil druze, haman si neko dijete pa ne mozes sam skontatSenaid L.F.C je napisao/la: covjek sa engleskog prevodio na hrvatski preko google translate pa mu padezi nisu u redu

valjda vidio od ovog babaroge kako se to radi
  valjda vidio od ovog babaroge kako se to radi  

bjer' biberu, ne seriHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin dosli iz skole pa spamaju

nisam znao da si stao uz legendu,jel radis po njegovom nalogu da mi shebes ugled na forumu tj.na temi kladionica .
   nisam znao da si stao uz legendu,jel radis po njegovom nalogu da mi shebes ugled na forumu tj.na temi kladionica .  
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 67 gostiju.