kako su samo smijesni ovi "navijaci" zeljeznicara,kada voda ne ide na njihov mlin javljaju se potezu teme o drugoj ligi,republici sumskoj,aj bojac,zvezda partizan,neki cak i prijete kao ovaj zadnji,sve same floskule sabloni davno prozvakani,jedan se cudi "na sta je zeljo spao da igra sa Borcem,Slavijom,i slicno",a cinjenice i slike same govore,govore da veliki zeljo nije mogao spremiti teren na vrijeme zaebavali su se iz uprave,ladili muda i nasli su par dana prije pocetka sezone cistiti teren,koji je katastrofalan prvo za goste koji dolaze siroki i borac i ciji igraci rizikuju povrede,a zatim i igraci samog zeljeznicara kojima ce put do pobjede biti znatno otezan bas zahvaljujuci azurnosti svoje uprave,dakle steta ide na vas klub.tribina vam se urusila.spominju se neke druge lige,neka "cvajta" ma spominjite koliko god zelite vjerujte da nikoga sramota nije sto je Borac igrao drugu ligu,cak naprotiv ponosni su SVI DO JEDNOG,jer su ta teska vremena bila i prosla a sad je Borac u situaciji da je u zadnje dve sezone osvojio dva trofeja,i to gle cuda,na vasoj grbavici.dalje,Borac je recimo u potpunosti renovirao stadion u zadnju packu sve je sredjeno,Borac pravi dvije tribine sjever i jug,jedna ce uskoro biti gotova,Borac ce natrivati i istocnu tribinu,Borac je dobio NOVI LED SEMAFOR OD 30 KVADRATA,Borac ima travnjak o kojem vi mozete samo sanjati jer je uprava bila azurna i pripremila se na vrijeme da moze ugostiti svoje protivnike,Borac pravi pomocne terene,Borac dovodi dobra pojacanja,plate u Borcu su jedne od najvisih a sigurno najredovnije,Borac je imao dva reprezentativca Avduku i Maletu od kojih je ovaj drugi cak dao gol za BiH,armija Borcevih navijaca je sve veca i veca svakim danom,vi pricajte sta hocete i pljujte.
mene ne zanima vase misljenje,niti bilo koga drugog.ali nemojte omalovazavati moj Borac jer moj Borac jeste Velikan,i nas ponos,Velikan koji iz dana u dan sve vise i vise i vise napreduje i to kod vas stvara ljubomoru i kompleks.shvatite to.
sredite stadion,docekajte Velikana,neka bolji pobjedi.