pa zar nisi cuo da se legenda negdje dokop'o love ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakve se on love dokopao,jedino ako nije od koga hapio ?Limuntos je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
pa zar nisi cuo da se legenda negdje dokop'o love ?i kaze, da ih investiram na pravo mjesto dok nisu otisle
![]()
i et, leglo je par andrica ispod stola...msm, ja to nisam htio u pocetku, ja tebe postujem, al para vrti gdje burgija nece
![]()
![]()
Šta ti misliš ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal onog harebianconeria aka PeXa da razbacimo haxa ?
ma njemu je svejedan spol, samo nek ima bar jedna rupa i to je toharry_90 je napisao/la: @Limuntos
Mozda je legenda homitj
Limuntos je napisao/la:cuj haxa poslije ponoci![]()
![]()
e moj legenda
![]()
ako hoces, mogu ti ja skontat neku seljanku iz moje mahale, ima ih na izvoz, pa nek ide u gorazde i nek se ne vraca ovamo
![]()
al divi harry, sto nam se usutio kako je ova @pride objavila da je babaroga otisla s foruma![]()
![]()
a bas sam imao dobar filing za njih dvoje
![]()
![]()
ma gdje ces i pomislit da je legenda jos nevinharry_90 je napisao/la:Bas sam to limune htjeo da napisem kako se usuti legenda kako rekose da je babaroga banovana,a tamam sam se ponadao za legendu da je nasao neku sebi,kontao sam da ce umocit i napokon izgubit nevinost kad nistahajd sad ce opet neko napraviti zenski nick i legenda ce da zavodi po forumu
jel zove i tebe haxa iza ponoci da igrate haxa ??
de reci koliko ti je andrica stavio u djep,da znam za koliko si se prodao ovom masonu
A za ženidbu ćemo skoknuti do TuzleLimuntos je napisao/la:
e moj legendo, tako sam ja doveo kuci jednu iz gorazda, konto je zenit, al vidio sam da dobro kuha, pa sam je zaposlio ko sluzavku, a za zenidbu cu naci neku van tvoje mahale![]()
Prvi put kad sam otišo u Tuzlu reko sam ako se kad budem ženio idem u Tuzluharry_90 je napisao/la:
Sta ces mi legendo koji djavo u Tuzli,pomislice ko kraj tebe da sam homitj.. ako oces tuzlanske izvali kes pa ces moci pricati,a ko zna mozda i jebnes sta