Moze se reci kada se pogleda stanje na drugim stadionima gdje postoji uvijek sansa od urusavanjaCincinnatus je napisao/la:hahahaha BP Camp NouElegant je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moze se reci kada se pogleda stanje na drugim stadionima gdje postoji uvijek sansa od urusavanjaCincinnatus je napisao/la:hahahaha BP Camp NouElegant je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Moze se reci kada se pogleda stanje na drugim stadionima gdje postoji uvijek sansa od urusavanjaCincinnatus je napisao/la:hahahaha BP Camp NouElegant je napisao/la:
Sad mozete iznajmiti stadion Lijanovicima kao polje za svinjearzaminjo je napisao/la:![]()
Uuuuuuu ovdje nekakva j.bena poplava bila mjesec danaHZ_ilidzaa je napisao/la:Sad mozete iznajmiti stadion Lijanovicima kao polje za svinjearzaminjo je napisao/la:![]()
Sta je ovo jbt
Teren nema sanse da se oporavi do pocetka, znal ko kakva je situacija na Kosevu sa terenom ?
Ma samo prijedlog al mi nije jasno kome ovakav teren moze odgovarat.A pored toga bog zna na kojem je dijelu ovo slikano,mozda nije ovakvo stanje po citavom travnjaku.voltron30 je napisao/la:Bez uvrede, ali nije to prvenstvena utakmica pa da se mijenja domaćinstvo. Zašto bi oni to uradili, a odgovara im da je revanš kod njih. Nema logike.Grbavica moj zivot je napisao/la:Moze li se ikako zamijenit domacinstvo sa Borcem,jer je ovo neugodan termin za nas.U 4 dana dvije utakmice po oranici.Kad se osusi moce se samo korida na njoj odrzavat.
slikano je sa one desne strane terena gdje bilo sve ocisceno a sto se vise ide prema juznoj tribini malo je bolje al malo dok ispred sjeverne u sesnaestercu nema travkeGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma samo prijedlog al mi nije jasno kome ovakav teren moze odgovarat.A pored toga bog zna na kojem je dijelu ovo slikano,mozda nije ovakvo stanje po citavom travnjaku.voltron30 je napisao/la:Bez uvrede, ali nije to prvenstvena utakmica pa da se mijenja domaćinstvo. Zašto bi oni to uradili, a odgovara im da je revanš kod njih. Nema logike.Grbavica moj zivot je napisao/la:Moze li se ikako zamijenit domacinstvo sa Borcem,jer je ovo neugodan termin za nas.U 4 dana dvije utakmice po oranici.Kad se osusi moce se samo korida na njoj odrzavat.
Samo da nas to ne kosta loseg starta u nastavku sezone.alan ford 26 je napisao/la:Ovo je cista bahatost i bezobrazluk ljudi u klubu, cistiti metar snijega sa terena 4-5 dana prije utakmice sezone. Ovim su ugrozili pozitivne ishode tekmi protiv sirokog i borca, pa ovaj teren ne odgovara ni onim najgorim bunkerasima. Koja je mogucnost da se povrijedi neko na ovakvom terenu? O tome se naravno nije razmisljalo.![]()
Mogao je teren biti ociscen prosli vikend i do utakmice bi se doveo koliko toliko u red, ovako ce biti oranica dobar dio ove polusezone.
7-8 tisućapintol_TM87 je napisao/la:Ajde da malo promijenimo temu...Sta mislite kolika bi posjeta mogla biti?
točan odgovorKB-TM87 je napisao/la:7-8 tisućapintol_TM87 je napisao/la:Ajde da malo promijenimo temu...Sta mislite kolika bi posjeta mogla biti?
Koliko znam , Koševo se nije ni počelo čistititm84 je napisao/la:moracemo igrati izgleda na kosevu ove dvije utakmice... nema sanse da se ovo popravi na vrijeme
a koliko hiljada ?KB-TM87 je napisao/la:7-8 tisućapintol_TM87 je napisao/la:Ajde da malo promijenimo temu...Sta mislite kolika bi posjeta mogla biti?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], Levin i 37 gostiju.