Tako je, oni su sad u jednom soku, mozda ih i malo panike uhvati u drugom poluvremenu i to treba iskoristiti.sarajlija89 je napisao/la:Samo pametno u drugom poluvremenu...
Oni su vec u knock-downu... treba sad pametno odigrat i strpljivo...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sad pogledah,izmjena i kod arsenala i kod milana je kriticna,jednostavno ne vidim nikog ko bi mogao donijeti prevagu osim ovih igraca koji su vec na terenu...Evo jedna slika koja je prikladna za arsenal.
Nego,procitajte ovo,ako vam nije mrsko :
The Liverpool comeback in Istanbul started off with a header (same in this game with Koscielny), second goal was scored by Smicer (He's a Czech too, like Rosicky), and the third was also a penalty.

Nego,procitajte ovo,ako vam nije mrsko :
The Liverpool comeback in Istanbul started off with a header (same in this game with Koscielny), second goal was scored by Smicer (He's a Czech too, like Rosicky), and the third was also a penalty.

Zadnja izmjena: Narin, dana/u 06 mar 2012, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Liverpool preokrenu za jedno poluvrijeme, Depor ih isprasi za 70 minuta. Polako, ne zalijetat se, jedan gol Milana mijenja sve, mada eto, ima Arsenal solidne sanse za ako nista barem produzetke.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Tu sam ja, trenutno ispadate...4:3 je za Milan.Edin TM87 je napisao/la:Dje su oni sto me ismijavali? Hajmo Mandrax, sad se javi!
EPL dominira! Gazi Zabare!![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako Arsenal i primi gol, treba nastaviti kako su igrali do sad. Samo tri gola i to je to

Celik!3,2,2.
Rooney88 je napisao/la:`Ajmo Topniciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Momcima svaka cast na rezultatu. Uhhh kada bi prosli kako bi slavio k`o da United igra.
drago bi mi bilo da arsenal bude nagradjen i prodje dalje zbog ovih 45 minuta ali mislim da cemo tek sad vidjet zabare na djelu oni jednostavno znaju igrat ovako i ne bi me cudilo da inzagi da go u 95 minutu za 4 :1
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Svaka čast Arsenal, naklon!

@MandraX Bolje ti je da se odjaviš, ništa zlonamjerno

@MandraX Bolje ti je da se odjaviš, ništa zlonamjerno
Imaju i previse vremena, a i oni to znaju. Cilj im je sad 4:0, nece sigurno srljati. Naravno nije ni Alegri toliko naivan, sad ce on bacit izmjenu, ali ovo je stvarno demoliranje u prvom poluvremenu.sarajlija89 je napisao/la:Samo pametno u drugom poluvremenu...
Oni su vec u knock-downu... treba sad pametno odigrat i strpljivo...
Lijepa utakmica za navijaca nekog 3. kluba, ali vjerujem da i jedni i drugi navijaci klubova prate ovu na iglama.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Levonja Liverpool ne igra LPmandraX je napisao/la:Tu sam ja, trenutno ispadate...4:3 je za Milan.Edin TM87 je napisao/la:Dje su oni sto me ismijavali? Hajmo Mandrax, sad se javi!
Idemoooooooo
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Allgeri je ispao amater u ovom meču.Imao je prolazak dalje u rukama ali htio je da se nadigrava počeo sa 3 napadača i dobio po ušima.Sada moraju strepiti za prolazak dalje.Nadam se da će Arsenal uspjeti zabiti još 2 i sačuvati svoju mrežu te napraviti jedan preokret za pamćenje. 
Zadnja izmjena: reds, dana/u 06 mar 2012, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- Arsenalisation
- Kontakt:
i onda cemo znat kakav je to osjecaj kod tebe,doduse ne u cjelosti,ti si popisan cijeli zivot...Arogantni je napisao/la:Ja kako cete biti popisani na kraju utakmice... Kad sa ovakvom igrom ne prodjete...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Evolution87
- Kontakt:
Sada u drugom poluvremenu treba stati na loptu, malo primiriti igru i biti veoma disciplinovani u odbrani.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fantastična tekma. Biće svašta do kraja. 
Trenutno... Vidjet cemo hoces li pobjec' iza stecka na krajumandraX je napisao/la:Tu sam ja, trenutno ispadate...4:3 je za Milan.Edin TM87 je napisao/la:Dje su oni sto me ismijavali? Hajmo Mandrax, sad se javi!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Bravo, svaka čast. Ovo se rijetko viđa, samo igrati pametno i mudro u 2. poluvremenu, ne zalijetati se pa onda primiti gol i pozdraviti se prolaskom, jer ima još 45 minuta, i više nego dovoljno za jedan gol.
Osvjetlajte obraz engleskog fudbala.
Osvjetlajte obraz engleskog fudbala.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Blue_He4rt
- Kontakt:
K`o sto neko rece,jedan iznenadni gol Milana bi mog`o utisati Emirate.Treba biti oprezan u odbrani i ne zalijetati se svim silama na gol.
Hajmo komšeeeee ,prođite makar vi kada ocito moj Chelsea nece
Hajmo komšeeeee ,prođite makar vi kada ocito moj Chelsea nece
Chelsea F.C.
Tu sam ja, zaboli me qrac za Arsenal, a još više za Milan..al' ispadate svejedno.Edin TM87 je napisao/la:Trenutno... Vidjet cemo hoces li pobjec' iza stecka na krajumandraX je napisao/la:Tu sam ja, trenutno ispadate...4:3 je za Milan.Edin TM87 je napisao/la:Dje su oni sto me ismijavali? Hajmo Mandrax, sad se javi!
Na šta spade engleski nogomet, da ga Arsenal mora čupat'
Chamberlain je povrijeđen ali zasad ne želi da izađe. Svaka čast.
Kakva igra, bravo momci. Na pocetku smo zaostajali 4 gola, a sada smo samo na gol zaostatka. Ajde momci, mozete vi to!
- vedofeelgood
- Kontakt:
A ja cu Wengeru da se nayebem mame i nane bude li ga prodao za 2-3 godineBosco je napisao/la:Chamberlain je povrijeđen ali zasad ne želi da izađe. Svaka čast.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.