Uh boga ti j. veceras mi kutija Lexaurina ne pomaze
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
sta reci??jesmol zasluzili??
uhh tresem se ko vrba u pm 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kad se nesto prokontam, drago mi je da je ovako zavrsilo, da ne bi otisli u nebesa a Celavac i Silvio shvatili da imamo jako loseg takticara i da nam je prijeko potreban kreator !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest Arsenal podbacio u prvoj, Milan u drugoj, a sudije u obje. 2 gola Milanu u prvoj, milion prekida u drugoj. Nije Milan jaca ekipa od Arsenala, cak i sa sudijom ovu utakmicu su jedva prosli. Zahvalite Uefi, **** ovu Ligu prvaka.
Celik!3,2,2.
- senad_flamin
- Kontakt:
Neka se malo pogleda prva utakmica ,vidjet ce se relanost,imali smo X 100 % sansi.
Al sta Nocerino profula
Al sta Nocerino profula
-RIVALDO-
Hvala Bogu pa vise kraj ovoj drami . Vidjelo se da Arsenal vise nema snage posto su stalno vrsili pritisak , ali opet kad se prokonta Milan bolji u drugom pol. bas zahvaljujuci tome sto oni nisu imali snage . Mogao je ovo Nocerino vec ranije rijesiti, ali nazalost nije , ali sreca pa prodjosmo dalje.
GRANDE MILAN !!!
GRANDE MILAN !!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
prvo popisam se na ovakav prolaz,
a iznerviro sam se kao malo kad, odem u kafic gdje inace sve moguce utakmice mozes gledati i sad kao ne mogu ili nece da puste milan, gledao benfiku dok nisam vidio da je 2-0 i trk kuci trazi stream, vidio da nas je abiati izvukao skinuo zicercinu persiju, a za milan nocerino veceru fulo, ostalo sve lose, prelose, boateng nam je 80% veznog reda, a onaj mesbah je klaun u istom rangu kao i lukica, cekam sad snimak da vidim tu sramotu od prvog poluvremena
a iznerviro sam se kao malo kad, odem u kafic gdje inace sve moguce utakmice mozes gledati i sad kao ne mogu ili nece da puste milan, gledao benfiku dok nisam vidio da je 2-0 i trk kuci trazi stream, vidio da nas je abiati izvukao skinuo zicercinu persiju, a za milan nocerino veceru fulo, ostalo sve lose, prelose, boateng nam je 80% veznog reda, a onaj mesbah je klaun u istom rangu kao i lukica, cekam sad snimak da vidim tu sramotu od prvog poluvremena
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Jesi vidio, Berlusconi kontrolira i UEFU.AllGunsBlazing je napisao/la:Jest Arsenal podbacio u prvoj, Milan u drugoj, a sudije u obje. 2 gola Milanu u prvoj, milion prekida u drugoj. Nije Milan jaca ekipa od Arsenala, cak i sa sudijom ovu utakmicu su jedva prosli. Zahvalite Uefi, **** ovu Ligu prvaka.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Apsolutno zasluzena pobjeda Arsenala, al' i apsolutno zasluzen prolaz Milana jer je Milan dominirao svih 90min u Milanu, a Arsenal je veceras domoninirao nekih 60min i nakon te min nije ozbiljno ni pljunuo prema golu a Milan imao nekoliko sansi od 60-90min...
Milan nije u rangu Reala ili Barce ali je kvalitetom odmah iza njih...
Milan nije u rangu Reala ili Barce ali je kvalitetom odmah iza njih...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kada se pogledaju obje utakmice izdominirali smo vas,u prvoj ste imali 5 suteva na gosenad_flamin je napisao/la:Neka se malo pogleda prva utakmica ,vidjet ce se relanost,imali smo X 100 % sansi.
Al sta Nocerino profula
Svaka cast na prolazu
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Zahvalite nocerinu, mesbahu bakračima. Čuj uefi.AllGunsBlazing je napisao/la:Jest Arsenal podbacio u prvoj, Milan u drugoj, a sudije u obje. 2 gola Milanu u prvoj, milion prekida u drugoj. Nije Milan jaca ekipa od Arsenala, cak i sa sudijom ovu utakmicu su jedva prosli. Zahvalite Uefi, **** ovu Ligu prvaka.
U prvom smo podbacili nenormalno, malo i podcjenili arsenal. U drugom kao da je drugi tim izašao. U glavnom kad saberemo prvu tekmu, prilike veceras u drugom poluvremenu, zaslužen prolaz.
cestitam na prolazu 
dobro su oni i prosli,mogli su i oni u prosloj primit jos 2-3,,vidi se da su usli bezveze,ipak su pobjedili sa 4 gola razlike u prvoj pa usli skroz opusteno,da su igrali 1-0 prvu ne bi sigurno izgubili ovoliko,,zao mi bodova jbg,da se primaknemo malo svabama,,,a Arsenal je ipak vjecita mlada ekipa jbga
dobro su oni i prosli,mogli su i oni u prosloj primit jos 2-3,,vidi se da su usli bezveze,ipak su pobjedili sa 4 gola razlike u prvoj pa usli skroz opusteno,da su igrali 1-0 prvu ne bi sigurno izgubili ovoliko,,zao mi bodova jbg,da se primaknemo malo svabama,,,a Arsenal je ipak vjecita mlada ekipa jbga
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ČESTITAM NA ZASLUŽENOM PROLAZU DALJE.
Imali ste i sreće, ali to vam je bila nagrada za veličanstvenu prvu utakmicu.
Imali ste i sreće, ali to vam je bila nagrada za veličanstvenu prvu utakmicu.
Sad sudije ne valjaju. Mi smo itekako jaci, jer u drugom poluvremenu ljudi nista nisu napravili sem one sanse onog RvP koju moj otac fulio ne bi. Imamo 11 povrijedjenih igraca i na klupi 2 golmana 3 juniora boneru i akvilanija. Smijesno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Jes lijepo kad dominiras i primis 4 komada, a mogao si i 7,8.
Ne kontam brate svi na ovom forumu traze neke izgovore, svi im krivi, priznajte da ste ispali zasluzeno, prvu utakmicu se niste sastavili i danas nakon 60 minuta pali skroz.
Drugo poluvrijeme zadovoljavajuce, prvo potpuna katastrofa.
Ne kontam brate svi na ovom forumu traze neke izgovore, svi im krivi, priznajte da ste ispali zasluzeno, prvu utakmicu se niste sastavili i danas nakon 60 minuta pali skroz.
Drugo poluvrijeme zadovoljavajuce, prvo potpuna katastrofa.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- senad_flamin
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kada se pogledaju obje utakmice izdominirali smo vas,u prvoj ste imali 5 suteva na gosenad_flamin je napisao/la:Neka se malo pogleda prva utakmica ,vidjet ce se relanost,imali smo X 100 % sansi.
Al sta Nocerino profula![]()
Svaka cast na prolazu
-RIVALDO-
tony-mortale je napisao/la:prvo popisam se na ovakav prolaz,
potpis realno navijaci milana sigurno nisu sretni sto su ovako prosli dalje jer ekipa koja pretenduje da osvoji LP ne moze od gotovog napraviti veresiju jer mislim imati 4-0 i onda strepiti hoces proci je za zapitati se
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mene je sram ovakvog prolaza.... Za mene jedini krivac je Allegri.... kad glupi talijan ide fol s tri spice, a ne klupi ima pola veznjaka i 3 beka....
Milan jeste bolji od Arsenala, al nisu ni topnici buranija kakvom ga neki pokusavaju predstaviti
Sta reci za vecerasnju noc ?
Igra sa zivcima navijaca Milana, jedino tako, nisam ni slutio da mogu gubiti 3-0 na poluvremenu, al eto u drugom poluvremenu su se ko sabrali pa su uspjeli sacuvati mrezu
Nocerino je mogo rijesiti, al stvarno k'o da su vam ograjisali ovi igraci veceras
Sta reci za vecerasnju noc ?
Igra sa zivcima navijaca Milana, jedino tako, nisam ni slutio da mogu gubiti 3-0 na poluvremenu, al eto u drugom poluvremenu su se ko sabrali pa su uspjeli sacuvati mrezu
Nocerino je mogo rijesiti, al stvarno k'o da su vam ograjisali ovi igraci veceras
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.