Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 06 mar 2012, 22:44
Arogantni je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobjeda Arsenala, al' i apsolutno zasluzen prolaz Milana jer je Milan dominirao svih 90min u Milanu, a Arsenal je veceras domoninirao nekih 60min i nakon te min nije ozbiljno ni pljunuo prema golu a Milan imao nekoliko sansi od 60-90min...
Milan nije u rangu Reala ili Barce ali je kvalitetom odmah iza njih...
sta ima realni

...Ovakav jad od ekipe da bude kvalitetom iza Barce i Reala.

Ozbiljna ekipa ovo sebi ne bi dopustila, a Milan kao najjaci talijanski klub se veceras obrukao i to obrukao od ekipe koja je tek 4-5 u svojoj ligi..Ali eto, nekako su se izvukli
15.10 - 15.06 ...
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 06 mar 2012, 22:45
senad_flamin je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Neka se malo pogleda prva utakmica ,vidjet ce se relanost,imali smo X 100 % sansi.
Al sta Nocerino profula
Kada se pogledaju obje utakmice izdominirali smo vas,u
prvoj ste imali 5 suteva na go
Svaka cast na prolazu

Nema tu nista smijesno,5 suteva na go
Molim Boga da naletite na Real il Barcu u cetvrtfinalu da se vidi koliko ste kvalitetni
Rođen s tobom da budem
-
A_d_0
-
Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobjeda Arsenala, al' i apsolutno zasluzen prolaz Milana jer je Milan dominirao svih 90min u Milanu, a Arsenal je veceras domoninirao nekih 60min i nakon te min nije ozbiljno ni pljunuo prema golu a Milan imao nekoliko sansi od 60-90min...
sta ima realni

Ozbiljna ekipa ovo sebi ne bi dopustila, a Milan kao najjaci talijanski klub se veceras obrukao i to obrukao od ekipe koja je tek 4-5 u svojoj ligi..Ali eto, nekako su se izvukli
Vidjecemo dokle ce Milan dogurat.
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 06 mar 2012, 22:45
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
Arogantni
-
Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:Arogantni je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobjeda Arsenala, al' i apsolutno zasluzen prolaz Milana jer je Milan dominirao svih 90min u Milanu, a Arsenal je veceras domoninirao nekih 60min i nakon te min nije ozbiljno ni pljunuo prema golu a Milan imao nekoliko sansi od 60-90min...
sta ima realni

Ko se obrukao ja ne znam al' znam da su 3 eng. ekipe ispale od Italijana(tu mozes racunati Chelsi)...
Italija=NBA 3 tima medju 8 najboljih-nice...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2012, 22:46
Bosco je napisao/la:ČESTITAM NA ZASLUŽENOM PROLAZU DALJE.
Imali ste i sreće, ali to vam je bila nagrada za veličanstvenu prvu utakmicu.
Hvala lijepo !
Nemam hrabrosti ponovo gledati I poluvrijeme utakmice ali svi se slazemo da nam je onaj levat na ljevom bocno zadavao glavobolje i u biti igrao protiv nas a ne za nas. Nemoguce je da ijedan takticar na svijetu moze ovako naivno postaviti formaciju protiv kluba kao sto je Arsenal gdje su napadaci totalno odsjeceni od bilo kakve igre.
Kamo srece pa Silvio pocne prazniti svoj dzep jer smo previse desektovani u sredini, sve same radilice, nigdje kreatora !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
retro
-
Kontakt:
meskalin je napisao/la:Mene je sram ovakvog prolaza.... Za mene jedini krivac je Allegri.... kad glupi talijan ide fol s tri spice, a ne klupi ima pola veznjaka i 3 beka....
Ova ekipa je maximum sto je mogao izvesti, Aqua je nespreman i bas se vidjelo da je dobar za zadnjih 20 minuta.
Zamisljeno je da Saraf ili Robinho igraju povucenije kao nekog kreativca.
Na klupi Ganz iz Primavere, dva golmana, dva beka i jedan stoper??
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
-
Kontakt:
Postao/la tony-mortale » 06 mar 2012, 22:47
meskalin je napisao/la:Mene je sram ovakvog prolaza.... Za mene jedini krivac je Allegri.... kad glupi talijan ide fol s tri spice, a ne klupi ima pola veznjaka i 3 beka....
sto se tice tri spica nije kriv jer jednostavno nije imao veznih igraca, aquilani nije spreman i to se vidjelo sad kad je usao gubio je lopte prelako, a drugog nikog nije imao, ima dosta i do povreda igraca, ali ko mu je kriv sto nije flaminija ili narocito muntarija prijavio za LP, ja sigurno nisam

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
Bosco
-
Kontakt:
Daj ba AGB i Faraon, nemojte se sramotit, ljudi su nas zasluženo izbacili. Vama je uvijek neko drugi kriv, da nisu onako katastrofalno odigrali prvu možda bismo sad i slavili prolaz.
Zaslužen prolaz Milana. Čestitam još jednom. U nastavku LP navijam za vas.
-
messilla
-
Kontakt:
Zaslužen prolaz.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
ahmad_tz
-
Kontakt:
Ne moze se krivit Allegri sto je vako igrao, jednostavno nije imao koga drugoga staviti. Ovi momci igraju svaku gotov utakmicu. Pogotovo TS, Robinho, Nocerino, ali i Urby. Ako nam je Ibra pola tima, moze se slobodno reci da je Boa druga polovina. Ne treba se izvlaciti na povrede jer su ih i u Arsenalu imali ali kod nas je ja mislim to izrazenije s obzirom koliko nam neki igraci znace.
-
AC_Milan4ever
-
Kontakt:
Postao/la AC_Milan4ever » 06 mar 2012, 22:48
meskalin je napisao/la:Kako je Allergi los takticar, pa je ne mogu da vjerujem.... a neka mi smao neko kaze Faraon da ce biti igracina pujj
nisi u pravu kolega bit ce on igracina ti nakon jednoga pol odlucujes da nece biti nista od njega
-
betton
-
Kontakt:
poceli smo da igramo kad su oni pali snagom,negdje oko 60. minute,kako su neki navodili.
nista pozitivno veceras osim prolaza dalje.

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 06 mar 2012, 22:49
Bosco je napisao/la:Daj ba AGB i Faraon, nemojte se sramotit, ljudi su nas zasluženo izbacili. Vama je uvijek neko drugi kriv, da nisu onako katastrofalno odigrali prvu možda bismo sad i slavili prolaz.
Nije mi niko kriv,samo nedam da se krivo govori,imal X sani kaze,5 suteva na go imali,

Rođen s tobom da budem
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
-
Kontakt:
Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 06 mar 2012, 22:50
retro je napisao/la:meskalin je napisao/la:Mene je sram ovakvog prolaza.... Za mene jedini krivac je Allegri.... kad glupi talijan ide fol s tri spice, a ne klupi ima pola veznjaka i 3 beka....
Ova ekipa je maximum sto je mogao izvesti, Aqua je nespreman i bas se vidjelo da je dobar za zadnjih 20 minuta.
Zamisljeno je da Saraf ili Robinho igraju povucenije kao nekog kreativca.
Na klupi Ganz iz Primavere, dva golmana, dva beka i jedan stoper??
Istina ali ne možeš isto igrati u ligi i u LP.
Vamo je mnogo drugačiji tempo i taktika, uglavnom valjda je šta naučio.
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 06 mar 2012, 22:50
Arogantni je napisao/la:
Ko se obrukao ja ne znam al' znam da su 3 eng. ekipe ispale od Italijana(tu mozes racunati Chelsi)...
Italija=NBA 3 tima medju 8 najboljih-nice...
i dalje ostajes pri svom da je ovakav Milan treca ekipa u Evropi ???
Ko je od koga ispao nije bitno. Nekad je vazniji karakter ekipe od ispadanja
15.10 - 15.06 ...
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2012, 22:51
Nema razloga za toliko ljutnje, momacki je Arsenal odigrao, dali su 200% na terenu s malo srece mogli su i u produzetke.
Meni se gadi sto sam morao do zadnje min. strepiti za poraz ali sudci zaista nisu imali nikakvu ulogu u ovom susretu. Mislim da je lik s pistaljkom odradio korektan posao i nije dao da utakmica izmakne kontroli.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
chily-rz
-
Kontakt:
Čestitam na prolazu,po igri ste pokazali više u ovom dvomeču,Milan je daleko najkvalitetnija ekipa u Italiji i vjerovatno igra naljepši nogomet,i danas ste igrali otvoreno i napadački koliko ste mogli kroz svih 90 minuta i to je za svaku pohvalu,.Nadam se da možete i do samog kraja(do finala) a tamo neka vas zustavi Napoli

-
senad_flamin
-
Kontakt:
Postao/la senad_flamin » 06 mar 2012, 22:52
Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco je napisao/la:Daj ba AGB i Faraon, nemojte se sramotit, ljudi su nas zasluženo izbacili. Vama je uvijek neko drugi kriv, da nisu onako katastrofalno odigrali prvu možda bismo sad i slavili prolaz.
Nije mi niko kriv,samo nedam da se krivo govori,imal X sani kaze,5 suteva na go imali,

Milan je imao 18 suteva od toga 12 u okvir gola. Na prvu utakmicu mislim
-RIVALDO-