AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 06 mar 2012, 22:52

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Daj ba AGB i Faraon, nemojte se sramotit, ljudi su nas zasluženo izbacili. Vama je uvijek neko drugi kriv, da nisu onako katastrofalno odigrali prvu možda bismo sad i slavili prolaz.

Zaslužen prolaz Milana. Čestitam još jednom. U nastavku LP navijam za vas.
Nije mi niko kriv,samo nedam da se krivo govori,imal X sani kaze,5 suteva na go imali, :roll:
Nedaš?? :lol: previše je internet za tebe.
Pogledaj highlights ponovo, možda vidiš još nešto sem 5 šuteva i 4 gola.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 06 mar 2012, 22:53

A_d_0 je napisao/la:Nas ne dobija Arsenal, nas dobijaju Mesbah,Bommel i Robinho. Ova 3 igraca ne mogu igrat u kantonalnoj ligi. Robinho je jak ko bebica, Bommel 435 greski a Mesbah ako zna gdje se nalazi Bog me ubio. Allegri je posebna prica. Ubacuje Sarafa od prve, momak zelen ko fikus.
tu si upravu ado stavrno su zalosni a posebno brazilac a toliko je jak u duelima da bih ga beba mala otresla ko zvecku

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 mar 2012, 22:54

GRAZIE ABBIATI 8-) 8-) 8-)

slika

Al onaj promašaj Nocerina sa pola metra ima prazan gol i on doda Ščešnom :o :o :o pa umalo nisam probio monitor
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 mar 2012, 22:55

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
retro je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Mene je sram ovakvog prolaza.... Za mene jedini krivac je Allegri.... kad glupi talijan ide fol s tri spice, a ne klupi ima pola veznjaka i 3 beka....
Ova ekipa je maximum sto je mogao izvesti, Aqua je nespreman i bas se vidjelo da je dobar za zadnjih 20 minuta.
Zamisljeno je da Saraf ili Robinho igraju povucenije kao nekog kreativca.
Na klupi Ganz iz Primavere, dva golmana, dva beka i jedan stoper??
Istina ali ne možeš isto igrati u ligi i u LP.
Vamo je mnogo drugačiji tempo i taktika, uglavnom valjda je šta naučio.
Pa to stoji, ali jednostavno ovdje nije imao velikog izbora, ili rekao bi nikakvog izbora.
Jedino da Ganz igra u vezi ili da igramo sa tri stopera ili da Robinho ide na desnog beka kao Eto kod Mourinha. :lol:

Mislim da je ovdje bilo i prevelikog opustanja kod igraca, onaj nas princip, lako cemo, tu je Allegri kriv.
Igraci su sigurno umorni, jer ova ekipa igra prakticno od pocetka drugog dijela sezone, mnogo smo ograniceni tim famoznim povredama.

Grmite na Robinha, a realno dok Ibre nije bilo, bio je nas najbolji igrac, kao i Van Bommel koji je igrao bez greske zadnji mjesec dana.
Uglavnom prosli smo, neki minimalni cilj je ostvaren, 1/4 LP, sada ako dobijemo nekog slabijeg, mozemo se nadati prolasku dalje.
A Saraf donio mozda i najvaznija tri boda ove sezone u Udinama.
Zna se sta je imperativ.
Zadnja izmjena: retro, dana/u 06 mar 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 mar 2012, 22:56

Nikom ne valja Robinho a on je zasluzan sto idemo dalje. Svasta

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 mar 2012, 22:57

skyisthelimit je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: Ko se obrukao ja ne znam al' znam da su 3 eng. ekipe ispale od Italijana(tu mozes racunati Chelsi)...
Italija=NBA 3 tima medju 8 najboljih-nice...
i dalje ostajes pri svom da je ovakav Milan treca ekipa u Evropi ???

Ko je od koga ispao nije bitno. Nekad je vazniji karakter ekipe od ispadanja
Da 3. ekipa u Europi... Al' kako bi volio da je npr. Milan imao samo gol prednosti da svi vide snagu zatvaranja utakmice ital. ekipa... Pa Arsenal ne bi prisao golu i naravno ne bi bilo podcijenjivanja a ovako je ispalo kako je ispalo... Milan u utakmicu usao nonsalantno i umalo uspio ispasti al' ne snagom Arsenala vec svojim kretenlukom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 mar 2012, 22:57

Al budimo relani prvi gol iz klasicne zbunjole, ajde 1-0, onda je Arsenal stisno, ali nije to bilo nehs da ej gol visio u zraku, kao da je blokada tad nasupila igracima u glavi ne znam, i ko za inat Silva katastrofalno pogrijesi, 2-0....gotvo ulazi voda u usi penal 3-0.....ali treba biti realan Ibra ko mutav veceras u 143 offsieda, Arsenal je bio horan za primiti gol iz konter MORALI su ga zabiti!! ali i dalje stojim da je Allegri krivac za ovo, sto nije Sullija prijavio za LP nek je Ganc, Švajnc kako se vez zoove tu :D

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 06 mar 2012, 22:58

Arogantni je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobjeda Arsenala, al' i apsolutno zasluzen prolaz Milana jer je Milan dominirao svih 90min u Milanu, a Arsenal je veceras domoninirao nekih 60min i nakon te min nije ozbiljno ni pljunuo prema golu a Milan imao nekoliko sansi od 60-90min...
Milan nije u rangu Reala ili Barce ali je kvalitetom odmah iza njih...

sta ima realni :lol: ...Ovakav jad od ekipe da bude kvalitetom iza Barce i Reala. :lol: Ozbiljna ekipa ovo sebi ne bi dopustila, a Milan kao najjaci talijanski klub se veceras obrukao i to obrukao od ekipe koja je tek 4-5 u svojoj ligi..Ali eto, nekako su se izvukli
Hajd majstore ti reci koja je to ekipa jača trenutno od Milana, izuzev Barce i Reala i ko je kriv sto te prvoplasirane engleske ekipe nisu mogle proći grupnu fazu???

Ovo nije bilo izvlačenje, nego jednostavno Arsenal nije mogao vise od ovoga, a ovo su uzeli Milan na preveliku nošalantnost i opuštenost igrača, sto je najviše kriv trener koji ih nije bas najbolje očigledno motivisao za ovaj meč.

I ovo nije realan pokazatelj snage Milana, 11 povrijeđenih igrača,jedva se skrpila ekipa za ovu utakmicu.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 mar 2012, 22:58

ahmad_tz je napisao/la:Nikom ne valja Robinho a on je zasluzan sto idemo dalje. Svasta
Sto je zasluzan? Sto mu je oba gola namjestio Ibra? Sto je izgubio 306 lopti u 2 utakmice? Sto uspori svaki napad? Sto duela ne moze da dobije? Sto vazda nesto zamahuje? Kome je dobar nek ga kuci vodi, da Bog da na ljeto za dzaba otisao negdje. Ma ako treba i mi cemo platit samo goni **** brazilska.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 06 mar 2012, 22:58

Arogantni je napisao/la: Ko se obrukao ja ne znam al' znam da su 3 eng. ekipe ispale od Italijana(tu mozes racunati Chelsi)...
Italija=NBA 3 tima medju 8 najboljih-nice...
i dalje ostajes pri svom da je ovakav Milan treca ekipa u Evropi ???

Ko je od koga ispao nije bitno. Nekad je vazniji karakter ekipe od ispadanja
Karakter? Od ukupno 4, praktično 3 poluvremena su pripala milanu. NIko ne govori o barsi ili realu, iznad su ostalih, i favoriti.
Ali će oni razmišljati kako najlakše da prođu milan, ne obratno.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 mar 2012, 22:58

Milan vjerovatno i jest treća ekipa trenutno po jačini u Ligi prvaka ... jači su od napolija, chelsea-ja, bayerna, intera, ostale i ne vrijedi spominjati ... mada je danas milan apsolutno zaslužio da ispadne, ne zbog ukupnog rezultata , nego zbog nikakvog zalaganja danas, kakva nonšalancija i neki anonimus mekteb im igra, a vezni red predvodi strašni van bommel ... u svakom slučaju vjerovatno će se uozbiljiti već u sljedecoj rundi gdje su favoriti osim ako naravno ne dobiju barcu ili real ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2012, 22:58

Zasluzen prolaz dalje, nemam sta puno komentarisat...Opustanje ili previse defanzivno prvo poluvrijeme, ali u drugom poluvremnu je to bilo dosta bolje i zasluzen prolaz...

Sve u svemu, prizeljkivao sam ovakav razvoj situacije, jer ide na ruku i Juventusu...

Sto?

Pa eto, bili ste u strasnoj formi... sad je to malo uzdramano mislim...vidjecemo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 mar 2012, 22:59

slika

Ajde momci navalite :D
-RIVALDO-

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 06 mar 2012, 23:00

senad_flamin je napisao/la:slika

Ajde momci navalite :D
Daj mi nekoliko kutija . :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 06 mar 2012, 23:00

IlPrincipe je napisao/la:GRAZIE ABBIATI 8-) 8-) 8-)

slika

Al onaj promašaj Nocerina sa pola metra ima prazan gol i on doda Ščešnom :o :o :o pa umalo nisam probio monitor
Meni je izgleda stradala tastatura, ispadaju brojevi.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 mar 2012, 23:04

Arogantni je napisao/la: Da 3. ekipa u Europi... Al' kako bi volio da je npr. Milan imao samo gol prednosti da svi vide snagu zatvaranja utakmice ital. ekipa... Pa Arsenal ne bi prisao golu i naravno ne bi bilo podcijenjivanja a ovako je ispalo kako je ispalo... Milan u utakmicu usao nonsalantno i umalo uspio ispasti al' ne snagom Arsenala vec svojim kretenlukom...

kakva snaga zatvaranja..Po tebi ispade da su pustili 3 gola pa onda se kao zatvorili..Oni su zatvoreno igrali od pocetka pa su popusili 3 komada, a jos bi koji primili da Arsenal nije crko u 1 pol... U prvom rastavljeni na proste faktore, u drugom se protivnik umirio da napada i to im je dovoljno...

Kakve su onda ostale ekipe kad je Milan 3 :roll:
15.10 - 15.06 ...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 mar 2012, 23:05

Arogantni je napisao/la: Da 3. ekipa u Europi... Al' kako bi volio da je npr. Milan imao samo gol prednosti da svi vide snagu zatvaranja utakmice ital. ekipa... Pa Arsenal ne bi prisao golu i naravno ne bi bilo podcijenjivanja a ovako je ispalo kako je ispalo... Milan u utakmicu usao nonsalantno i umalo uspio ispasti al' ne snagom Arsenala vec svojim kretenlukom...

kakva snaga zatvaranja..Po tebi ispade da su pustili 3 gola pa onda se kao zatvorili..Oni su zatvoreno igrali od pocetka pa su popusili 3 komada, a jos bi koji primili da Arsenal nije crko u 1 pol... U prvom rastavljeni na proste faktore, u drugom se protivnik umirio da napada i to im je dovoljno...

Mrmi kako mozes igrati zatvoreno s fromacijom 4-3-3 ??

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 mar 2012, 23:05

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:GRAZIE ABBIATI 8-) 8-) 8-)

slika

Meni je izgleda stradala tastatura, ispadaju brojevi.
slika

:D
Nek smo mi prosli.
ANDIAMOOOOO.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 mar 2012, 23:06

skyisthelimit je napisao/la: Kakve su onda ostale ekipe kad je Milan 3 :roll:
Pa eto ako pratiš ostale lige znaš da je bayern kriminalan, chelsea kardinalan, inter grozan, a dva manchestera ispala, tako da i nije nešto specijalno trenutno biti broj 3.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 mar 2012, 23:09

meskalin je napisao/la:

Mrmi kako mozes igrati zatvoreno s fromacijom 4-3-3 ??
Ma pusti ga vidis da se covjek isprosipa ziv... Milan koristio 4-3-3 formaciju i veceras lafo igrao zatvoreno... Vidio bi ti sta znaci zatvoriti utakmicu kao u Barceloni kada su odigrali 2:2... Znaci samo Ibru staviti isturenog a Sarafa i Binho u vezni red, pa onda nek Arsenal navali, pa ne bi do gola dosli, a ne imali neku sansu za prolaz...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, memaga i 6 gostiju.