TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:retro je napisao/la:meskalin je napisao/la:Mene je sram ovakvog prolaza.... Za mene jedini krivac je Allegri.... kad glupi talijan ide fol s tri spice, a ne klupi ima pola veznjaka i 3 beka....
Ova ekipa je maximum sto je mogao izvesti, Aqua je nespreman i bas se vidjelo da je dobar za zadnjih 20 minuta.
Zamisljeno je da Saraf ili Robinho igraju povucenije kao nekog kreativca.
Na klupi Ganz iz Primavere, dva golmana, dva beka i jedan stoper??
Istina ali ne možeš isto igrati u ligi i u LP.
Vamo je mnogo drugačiji tempo i taktika, uglavnom valjda je šta naučio.
Pa to stoji, ali jednostavno ovdje nije imao velikog izbora, ili rekao bi nikakvog izbora.
Jedino da Ganz igra u vezi ili da igramo sa tri stopera ili da Robinho ide na desnog beka kao Eto kod Mourinha.
Mislim da je ovdje bilo i prevelikog opustanja kod igraca, onaj nas princip, lako cemo, tu je Allegri kriv.
Igraci su sigurno umorni, jer ova ekipa igra prakticno od pocetka drugog dijela sezone, mnogo smo ograniceni tim famoznim povredama.
Grmite na Robinha, a realno dok Ibre nije bilo, bio je nas najbolji igrac, kao i Van Bommel koji je igrao bez greske zadnji mjesec dana.
Uglavnom prosli smo, neki minimalni cilj je ostvaren, 1/4 LP, sada ako dobijemo nekog slabijeg, mozemo se nadati prolasku dalje.
A Saraf donio mozda i najvaznija tri boda ove sezone u Udinama.
Zna se sta je imperativ.