AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 mar 2012, 23:11

slika
Prekrsaji 22-1 :lol: :lol: :lol: Mislim da ovo u historiji LP nije zabiljezeno.
Celik!3,2,2.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 mar 2012, 23:11

A_d_0 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Nikom ne valja Robinho a on je zasluzan sto idemo dalje. Svasta
Sto je zasluzan? Sto mu je oba gola namjestio Ibra? Sto je izgubio 306 lopti u 2 utakmice? Sto uspori svaki napad? Sto duela ne moze da dobije? Sto vazda nesto zamahuje? Kome je dobar nek ga kuci vodi, da Bog da na ljeto za dzaba otisao negdje. Ma ako treba i mi cemo platit samo goni **** brazilska.
Pa jbt valja i to dati. Nzm ja sam njemu zahvalan za te golove, te ono protiv Palerma kad je asistirao Ibri.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 06 mar 2012, 23:12

Mislim da je ovaj "samar" vama fino dosao za buduce tekme. Zasluzeno je Milan prosao nema sta i vjerovatno se ovo ne bi ponovilo u jos 10 utakmica sa njima, ali opet ovako strepit citavo jedno poluvrijeme, ne znam...
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2012, 23:14

Nisam došao da provociram ili trollam. :P :lol:

Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu dati neko opširno mišljenje, pregledao sam ovaj kratki pregled i mogu reći da je Milan rutinski prošao, ma koliko god suprotno to rezultat govorio, jednostavno kad je najviše Arsenalu trebalo Milan je dominirao, barem po ovim prilikama iz drugog poluvremena.

Znam da vam je bila prpa, ali vaš klub je prošao dalje i to je ono što se pamti. ;) :D

Sad molite Boga da ne dobijete Real ili Barcu i moglo bi se do finala. :mrgreen:

Još nešto, čitam ove vaše pojedine komentare i pojedinici koje vi uzdižete su loše odigrali, nadam se da će vas to prizemljiti. Bezze se furate da ste neka ekipa. :lol: :mrgreen:

Halalite, moram malo, ali fakat mi je drago što ste prošli. :)
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 06 mar 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 mar 2012, 23:14

AllGunsBlazing je napisao/la:slika
Prekrsaji 22-1 :lol: :lol: :lol: Mislim da ovo u historiji LP nije zabiljezeno.
Nema drugog nacina zaustavit igraca koji je duplo brzi od tebe. :D

Edit : kod vas inace svi nekako poletni :P
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 06 mar 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 mar 2012, 23:15

logikom ovog AGB ni Arsenal nije izdominirao Milan danas jer su imali samo 7 suteva u okvir gola.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 mar 2012, 23:16

Arogantni je napisao/la:

Mrmi kako mozes igrati zatvoreno s fromacijom 4-3-3 ??
Ma pusti ga vidis da se covjek isprosipa ziv... Milan koristio 4-3-3 formaciju i veceras lafo igrao zatvoreno... Vidio bi ti sta znaci zatvoriti utakmicu kao u Barceloni kada su odigrali 2:2... Znaci samo Ibru staviti isturenog a Sarafa i Binho u vezni red, pa onda nek Arsenal navali, pa ne bi do gola dosli, a ne imali neku sansu za prolaz...

na papiru 4-3-3 u praksi svi u odbrani..Sta je to Milan napravio u prvom poluvremenu pa da opravda tu ofanzivnu formaciju ?????..Odgovor je NISTA.. Samo umor Arsenala ih je spasio ispadanja a vi kako god..

Ovakav Milan ce biti prvi nabusen od bilo koje ekipe
15.10 - 15.06 ...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 mar 2012, 23:17

skyisthelimit je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:

Mrmi kako mozes igrati zatvoreno s fromacijom 4-3-3 ??
Ma pusti ga vidis da se covjek isprosipa ziv... Milan koristio 4-3-3 formaciju i veceras lafo igrao zatvoreno... Vidio bi ti sta znaci zatvoriti utakmicu kao u Barceloni kada su odigrali 2:2... Znaci samo Ibru staviti isturenog a Sarafa i Binho u vezni red, pa onda nek Arsenal navali, pa ne bi do gola dosli, a ne imali neku sansu za prolaz...

na papiru 4-3-3 u praksi svi u odbrani..Sta je to Milan napravio u prvom poluvremenu pa da opravda tu ofanzivnu formaciju ?????..Odgovor je NISTA.. Samo umor Arsenala ih je spasio ispadanja a vi kako god..

Ovakav Milan ce biti prvi nabusen od bilo koje ekipe
Pogledaj malo prvu utakmicu ;)
-RIVALDO-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2012, 23:17

Prvo, cestitke na prolazu, potpuno zasluzenom na osnovu prikazanog u ove dvije tekme. U prvoj ste vi dominirali citavih 90 min i zasluzeno imali 4 gola prednosti, uz fantasticnog ibru. Medjutim u drugoj tekmi, osjetio se nedostatak svih povrijedjenih igraca, posebno u veznom redu, zatim nesto losija tekma ibre nego u milanu, greska allegrija u postavci igre se 3 napadaca, a igranje mesbaha je bilo vise hendikep za vas i prednost na strani topnika. Arsenal je zasluzeno dobio ovu tekmu, pokazali pravu borbenost i zelju, kao i da je noc u milanu bila za zaborav i da ih je to kostalo prolaza dalje :mrgreen:
Ipak Milan sa svim zdravim igracima je realno 3 ekipa u Lp, iza barce i reala koji su svijet za sebe, iako bih volio da vidimo okrsaj sa jednim od ova dva tima ili sa bavarcima(ako prodju :mrgreen: ) u 1/2 finalu (pravi final 4), jer su ove 4 ekipe uz napolitance i najvise pokazale, pa da uzivamo u jos jednom nezaboravnom nogometnom klasiku :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2012, 23:17

Ovo je bila katastrofalno postavljena utakmica Allegrija. Covek stavio Mesbaha i El Sharamalog, koji nisu za "u vatru". Pored redovnih uhljeba tipa Robinho ili Urby, to je vec 4 izgubljenih igraca u prostoru i vremenu. Nabacite tome i povrede i matorog Bommela i eto belaja.
Ibrahimovic je sacuvao Milan danas. Zasto? Zato sto je svaku yebenu loptu primio, zadrzao ili prosledio i izborio sansu ili polusansu. Rvao se sam sa odbranom Arsenala. Naravno, lovorike ce pokupiti Abbiati i Mexes, ali realno Zlatan je jedini danas igrao ozbiljnu utakmicu. Los je Milan bio, ako je primio sve golove iz tupadzijskih sopstvenih gresaka, isto tako je mogao da iskoristi poklone Arsenalovih krseva, jer najjaci evropski timovi su Barselona i Real, a sa svima ostalima mozes da se nosis, cak i ako imas krseve u ekipi - jer ih i oni sami imaju. Tu onda sve zavisi od inspiracije. Danas je ona bila na strani Arsenala, ali njegov glavni igrac (RVP) nije bio inspirisan i cak je dva puta pomogao Milanu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 mar 2012, 23:19

ahmad_tz je napisao/la:logikom ovog AGB ni Arsenal nije izdominirao Milan danas jer su imali samo 7 suteva u okvir gola.
Prvo nije moja logika, drugo nisam ni rekao da Milan nije bio bolji u prvoj. Naravno da je bio, i Arsenal je katastrofalno odigrao prvu, medjutim pobjeda od 2-0 je trebala biti a ne od 4-0(jer ipak prilike se ne racunaju vec samo golovi, a ja sam racunao ove regularne) e tu je razlika koju ja spominjem.
Celik!3,2,2.

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 06 mar 2012, 23:20

[youtube][/youtube]

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 mar 2012, 23:21

AllGunsBlazing je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:logikom ovog AGB ni Arsenal nije izdominirao Milan danas jer su imali samo 7 suteva u okvir gola.
Prvo nije moja logika, drugo nisam ni rekao da Milan nije bio bolji u prvoj. Naravno da je bio, i Arsenal je katastrofalno odigrao prvu, medjutim pobjeda od 2-0 je trebala biti a ne od 4-0(jer ipak prilike se ne racunaju vec samo golovi, a ja sam racunao ove regularne) e tu je razlika koju ja spominjem.

Izvini bio je to ovaj Faraon :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 mar 2012, 23:25

milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona :roll:
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 mar 2012, 23:27

Admir_Sa je napisao/la:milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona :roll:
Nocerino dobio jedan zbog prigovora (opravdanog-sudija pogrijesio), ostala dva se ne sjecam, vjerovatno je jos neki zbog prigovora ili neceg slicnog
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 mar 2012, 23:28

dva kartona čini mi se dobili zbog greške sudije, poslije slobodnog udarca čist korner nije vidio već sudio gol aut i bunili se nocerino i ibra i po karton popili, koji bi mogao u nastavku takmičenja jako skupo da košta :evil:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 mar 2012, 23:28

Haj ljudi sabura malo,ja sam ovo od Arsenala ocekivao u obje utakmice,ali eto odigrali smo perfetkno prvu utakmicu..

Nisam iskreno ocekivao prolaz kad smo ih tek izvukli,koliko god oni bili losi u Engleskoj ligi oni su u rangu Barce
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 mar 2012, 23:30

evo snimka na bht da vidim i to najgore poluvrijeme sezone
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 mar 2012, 23:30

Puma je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:milan napravio jedan faul za citavu utakmicu, a dobili 3 kartona :roll:
Nocerino dobio jedan zbog prigovora (opravdanog-sudija pogrijesio), ostala dva se ne sjecam, vjerovatno je jos neki zbog prigovora ili neceg slicnog

bommel faul u 4 minuti i Ibra nakon slobodnjaka kad je lopta OCIGLEDNO pogodila Sagnu i odbila se u korner!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 mar 2012, 23:40

čestitke milanovci na prolazu :D. Ne mogu shvatit da vam je trener takav rahljo da postavi onakvu formaciju :D.

rastavili smo vas na sve moguće dijelove večeras al eto prva utakmica se obila o glavu. uglavnom se prolaz piše
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.