FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ufatila me euforija pred utakmicu,samo me teren izbacuje iz cipela!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
ljiljan89 je napisao/la:a koliko hiljada ?KB-TM87 je napisao/la:7-8 tisućapintol_TM87 je napisao/la:Ajde da malo promijenimo temu...Sta mislite kolika bi posjeta mogla biti?
Podijeli s 3.87 i uračunaj proviziju.
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma nista ne brigaj, kazu ima onaj valjak, do subote ce travnjak biti k'o na BernabeuScooTeR je napisao/la:Ufatila me euforija pred utakmicu,samo me teren izbacuje iz cipela!!!!

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

"Nakon teške bolesti i samo dvadeset i jedne godine provedene na ovom svijetu napustio nas je još jedan Željin navijač, Senad Subašić. Senči je trenirao u Omladinskom pogonu F.K. Željezničar od svoje 6. godine. Rahmet ti duši Senade "
Rahmet mu duši...

Jos jedna velika tragedija za sve nas. Rahmet mu dusi
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Rahmet mu dusi i da ga Allah dz.s nagradi lijepim dzenetom.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Rahmet mu dusi i nek mu je laka crna zemlja nasa bosanska.. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Cincinnatus
- Kontakt:
Crne trake protiv SB obavezno.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ma prijatelju samo da je dobiti tekmu,ostalo je manje vazno!alan ford 26 je napisao/la:Ma nista ne brigaj, kazu ima onaj valjak, do subote ce travnjak biti k'o na BernabeuScooTeR je napisao/la:Ufatila me euforija pred utakmicu,samo me teren izbacuje iz cipela!!!!
Sve nesto kontam nece moci akcije tecno ici zbog terena,bice samo izbi nabi:D:D:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Obavezno i minuta sutnje. Razoran sam bio kada nije crnih traka niti minute sutnje za naseg Skiju bilo.Cincinnatus je napisao/la:Crne trake protiv SB obavezno.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Sta je s otokom i lukavicom?dzenan01 je napisao/la:Koliko znam , Koševo se nije ni počelo čistititm84 je napisao/la:moracemo igrati izgleda na kosevu ove dvije utakmice... nema sanse da se ovo popravi na vrijeme
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
zeljocity je napisao/la:Rahmet mu dusi i da ga Allah dz.s nagradi lijepim dzenetom.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
-
- Kontakt:
Koševo nije očišćeno, Otoka se čisti sutratm84 je napisao/la:Sta je s otokom i lukavicom?dzenan01 je napisao/la:Koliko znam , Koševo se nije ni počelo čistititm84 je napisao/la:moracemo igrati izgleda na kosevu ove dvije utakmice... nema sanse da se ovo popravi na vrijeme
Tuga kad se mlad zivot ugasi
Da mu Allah dz.s. podari lijepi dzennet.

Da mu Allah dz.s. podari lijepi dzennet.

E vala sam se načitao vise od desetak stranica napisanih od sinoć
mashallah ....
Ne mogu shvatiti "ideje" tipa da igramo na Otoci,Koševu ili Lukavici utakmicu sa Širokim nadam se da se zahabevate samo
, teren je očiščen danas, ostaje jos da se sutra pokupi snijeg sa strana s tim da ostaje zabrana kretanja po terenu sve do petka kada ce se valjcima sve utabati i posuti najsitnijim pijeskom teren nece biti onakvog kvaliteta kakvog ga svi znamo ali ce biti sugurno sasvim solidan od trenutačnog stanja (ponedjeljak-utorak), jedini problem vidim da se u pet dana dva puta igra kao domaćin i tu ce se bukvalno teren "dokrajčiti"
.

Ne mogu shvatiti "ideje" tipa da igramo na Otoci,Koševu ili Lukavici utakmicu sa Širokim nadam se da se zahabevate samo

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- bistrikboy
- Kontakt:
Teren je qrac i gotovo,mogu prec cim hoce kad je teren ostecen zbog nacina uklananja snijega,ali to svakako nije bitno jer mi volimo ŽeljuHoomer je napisao/la:E vala sam se načitao vise od desetak stranica napisanih od sinoćmashallah ....
Ne mogu shvatiti "ideje" tipa da igramo na Otoci,Koševu ili Lukavici utakmicu sa Širokim nadam se da se zahabevate samo, teren je očiščen danas, ostaje jos da se sutra pokupi snijeg sa strana s tim da ostaje zabrana kretanja po terenu sve do petka kada ce se valjcima sve utabati i posuti najsitnijim pijeskom teren nece biti onakvog kvaliteta kakvog ga svi znamo ali ce biti sugurno sasvim solidan od trenutačnog stanja (ponedjeljak-utorak), jedini problem vidim da se u pet dana dva puta igra kao domaćin i tu ce se bukvalno teren "dokrajčiti"
.

Imaju pare a ponasaju se ko picke obicne
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uprava napolje! Amare, odlazi!
Ja očekujem 6 hiljada. Termin utakmice je loš.
Drago mi je što se nije očistilo onaj dio tribina oko reflektora na jugu pa će penzioneri morati na stolice, izgledat će punije.

Ja očekujem 6 hiljada. Termin utakmice je loš.
Drago mi je što se nije očistilo onaj dio tribina oko reflektora na jugu pa će penzioneri morati na stolice, izgledat će punije.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imaju para to stoji, ali sta bi trebali ?? dati 150.000 maraka mozda i vise za Englesku travu i to je uvesti iz Holandije ?? jedina greska je sto nisu ranije počeli cistiti teren to je sve da su samo sedam dana ranije poceli dosad bi se teren oporavio koliko toliko, ma mozemo mi svi nagadjati sada sta bi trebalo ali jedno je sugurno igrat će se na takvom terenu, ima par dana da se sredi koliko toliko i da se oporavi pa sta bude ...bistrikboy je napisao/la:Teren je qrac i gotovo,mogu prec cim hoce kad je teren ostecen zbog nacina uklananja snijega,ali to svakako nije bitno jer mi volimo ŽeljuHoomer je napisao/la:E vala sam se načitao vise od desetak stranica napisanih od sinoćmashallah ....
Ne mogu shvatiti "ideje" tipa da igramo na Otoci,Koševu ili Lukavici utakmicu sa Širokim nadam se da se zahabevate samo, teren je očiščen danas, ostaje jos da se sutra pokupi snijeg sa strana s tim da ostaje zabrana kretanja po terenu sve do petka kada ce se valjcima sve utabati i posuti najsitnijim pijeskom teren nece biti onakvog kvaliteta kakvog ga svi znamo ali ce biti sugurno sasvim solidan od trenutačnog stanja (ponedjeljak-utorak), jedini problem vidim da se u pet dana dva puta igra kao domaćin i tu ce se bukvalno teren "dokrajčiti"
.
![]()
Imaju pare a ponasaju se ko picke obicne

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
"Ljudi obično gledaju, ali ne vide. Jer nije isto." - Ivica Osim
"Debelo smo zakasnili sa čišćenjem!" - Amar Osim
Pored Džekina dva miliona i jednog od Višće i Cocalića, nama kašnjenje para od Šehića, prema riječima Amara, stvara velike probleme u funkcionisanju
Jesmo li to Poreznu isplatili?
"Debelo smo zakasnili sa čišćenjem!" - Amar Osim
Pored Džekina dva miliona i jednog od Višće i Cocalića, nama kašnjenje para od Šehića, prema riječima Amara, stvara velike probleme u funkcionisanju

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma pusti Amara, svaku njegovu riječ treba uzeti s rezervom, on uglavnom sve govori ironično.
Dobijemo Leotara 8:0, on nezadovoljan.

Dobijemo Leotara 8:0, on nezadovoljan.

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.