samo po ustavu,treba postivati slovo istogDevil je napisao/la:Stvarno neverovatno,da ima jos uvek neko ko broji krvna zrnca.pluton je napisao/la:nevjerovatno da ste doveli nekoliko Bosnjaka

samo po ustavu,treba postivati slovo istogDevil je napisao/la:Stvarno neverovatno,da ima jos uvek neko ko broji krvna zrnca.pluton je napisao/la:nevjerovatno da ste doveli nekoliko Bosnjaka
pluton je napisao/la:samo po ustavu,treba postivati slovo istogDevil je napisao/la:Stvarno neverovatno,da ima jos uvek neko ko broji krvna zrnca.pluton je napisao/la:nevjerovatno da ste doveli nekoliko Bosnjakanista protuustavno
Nemoj bgt da ti ja govorim ko je tolerantan i sta se desavalo u Prijedoru za vrijeme rata, sportski je forum tako da tim stvarima nema mjesta, brojite vi krvna zrnca i te kako samo pod nekim lažnim plaštom se to krije kako treba ali naprosto izbija iz vasProvokator od.**** sa naše teme.Al kad si već pomenuo bošnjake u Rudaru samo da te napomenem da je dres našeg kluba nosio nedavno i Asmir Avdukić,da ga dugo vremena nosi Nedžad Žerić..tu je bio i Mirza Džafić,pa Brkić,pa Ljeljak,pa sad Ramić,Tosunović..itd...mi ne brojimo krvna zrnca već dovodimo igrače koji nam trebaju...tako prije nego što s.e.reš malo se informiši!
Hoomer je napisao/la:Nemoj bgt da ti ja govorim ko je tolerantan i sta se desavalo u Prijedoru za vrijeme rata, sportski je forum tako da tim stvarima nema mjesta, brojite vi krvna zrnca i te kako samo pod nekim lažnim plaštom se to krije kako treba ali naprosto izbija iz vasProvokator od.**** sa naše teme.Al kad si već pomenuo bošnjake u Rudaru samo da te napomenem da je dres našeg kluba nosio nedavno i Asmir Avdukić,da ga dugo vremena nosi Nedžad Žerić..tu je bio i Mirza Džafić,pa Brkić,pa Ljeljak,pa sad Ramić,Tosunović..itd...mi ne brojimo krvna zrnca već dovodimo igrače koji nam trebaju...tako prije nego što s.e.reš malo se informiši!
Sad ćemo pobjeditiK0MT je napisao/la:", " у ?. & " $ ?.
Tvrda ce ova utakmica biti znaci moja prognoza 1-1,0-1 za Olimpic naravno!mnogo_smo_jaki je napisao/la:Sad ćemo pobjeditiK0MT je napisao/la:", " у ?. & " $ ?.![]()
A stvarno imam neki dobar osjećaj pred ovaj meč...izgubiti nećemo sigurno
Bice malo vise golova u mrezi RUDARA ,,,,,,,,,,,OLIMPIC je KLUBBBBBB i to PRAVI,,,,,SIR je napisao/la:Tvrda ce ova utakmica biti znaci moja prognoza 1-1,0-1 za Olimpic naravno!mnogo_smo_jaki je napisao/la:Sad ćemo pobjeditiK0MT je napisao/la:", " у ?. & " $ ?.![]()
A stvarno imam neki dobar osjećaj pred ovaj meč...izgubiti nećemo sigurno
Upravo tako PRAVI KLUB sve je na nivou-----Evropa ceka ----HAJMO VUKOVI,,,,,mnogo_smo_jaki je napisao/la:Svo ostali su klubovi, a Olimpik je "klubbbbbb"![]()
![]()
Vastecija_GSE je napisao/la:Sta je sa ovolikom navalom budala na str Rudara?
Olimpik je ,,club" svi ostali su klubovimnogo_smo_jaki je napisao/la:Svo ostali su klubovi, a Olimpik je "klubbbbbb"![]()
![]()
1928 je napisao/la:Olimpik je ,,club" svi ostali su klubovimnogo_smo_jaki je napisao/la:Svo ostali su klubovi, a Olimpik je "klubbbbbb"![]()
![]()
![]()
Ovo ne valja nikako,Rudar je bio pravi kad su igrali igrači iz Prijedora,Dubice,Novog Grada,Sanskog Mosta,a ne sad,iz Prijedora i okoline imamo 5 igrača,od kojih 2-3 stalno trebaju negdje da idu,moguće da će tako i biti na kraju sezone,pa onda nećemo imati ni jednog našeg domaćeg igrača. Široki Brijeg je zacrtao za ovu sezonu da mora imati 10 svojih domaćih igrača,a za sl. sezonu 15,sad koliko je ta informacija tačna ne znam,možda da neko iz Širokog demantuje ili potvrdi. Dok je ova seljačka uprava i stručni štab, nama se ne piše dobro,šabani poput Jankovića i Radovića. Hoćemo Prijedorčane u Rudar a ne neke tamo Sarajlije,neke otpale igrače iz Srbije,Hrvatske,pokušaje,promašaje,da sjede na klupi i tribinama,to mogu i naši igrači. UPRAVA NAPOLJE!
A danas,hoćemo pobjedu,pobjedu u Čitluku!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, jurisicduska, Orjuna i 17 gostiju.