spielführer_21 je napisao/la:boccaccio je napisao/la:
I sad ja trebam da budem "uvrijedjena mlada" kao sto me mnogi prozvase ili da se maltretiram sa ovim 34-godisnjakom
Da ne bude zabune, niko te tako nije prozvao osim mene. Iz aviona se vidi koga forumaši poštuju i čije mišljenje cijene, i to nije bilo uzalud. No, eto nakon pojave par padobranaca koje gotovo niko ne yebe ni 3 posto, ti, seyo i kompanija se nađete strašno pogođeni i prepustite njima forum.
Nije to nikakva tragedija, forum k'o forum, ima ih još, ali eto mogli su i simpatizeri izvan Sarajeva i države nešto saznati što nema u medijima, mogli su iznijeti svoje mišljenje i uključiti se u raspravu, nije svako na orgu. No, nema veze, vaša odluka, ajd' zdra'o...
Nema to zaista veze sa bilo kakvom uvredom,niti imam problem sto si me,evo ti prozvao tako,to je sve u redu,vjeruj mi.Moja poenta je bila upravo besmisleno prepucavanje sa nekim ko nema svoje misljenje.Radije cu se povuci i pocecu se javljati kada bude konstruktivnija rasprava i kada se bude pisalo o utakmici,i takvim nekim konkretnijim stvarima.Nemam konkretno problem ni sa padobrancima,ja cu uvijek postovati instituciju dijaloga,ali onog normalnog.Ovo je forum i ljudi pisu svoja misljenja i fakat nisam sujetan da bi me zaboljelo drugacije misljenje.Masu puta smo npr. @inkognito,koji je tada imao drugaciji nick,i ja imali rasprave ovde,gdje se nasa misljenja nisu poklapala,ali smo finom metodom kulturnog dijaloga ispostovali jedan drugog i potpuno shvatili poentu necega sto se zove forum.Razlicita misljenja su uvijek dobrodosla.Tako ljudi vide i razmisle malo i o nacinu razmisljanja iz necijeg drugog ugla.Pa shvate neke stvari.
Nisam zaista nikada komentarisao fan shop,jer to nije moj domen,ne snalazim se bas najbolje tu i prepustam drugima da vode raspravu,citajuci takve postove,donosim neke zakljucke razmisljajuci.Pa evo nisam rijeci rekao ni za ovaj dio o snijegu i ciscenju tribine.Ali jesam rekao o upravi i sta mislim o njima onda kada se srusio dio zapada.Licno protiv ljudi u upravi privatno nemam nista.To su ljudi koji vole Zelju,to je neupitno.Ali voljeti Zelju i raditi za njega,su dvije razlicite stvari.Napisati neku kritiku nije lose,to nije znak da se nastoji bojkotovati neko,nije znak da se rusi neki sistem,nije znak da se ne voli klub.Onog momenta kada ja licno vidim rezultate kod Bukija,Dzele i ostalih,ja cu ih dizati u nebo i govoriti sve najbolje.Nazalost,iz dana u dan po prakticnim primjerima se vidi ,a najvise u ovom zimskom periodu,koliko ti ljudi nisu bas povoljni.Evo,prvi tim ce patiti zbog toga.Tribina je pala zbog nemara.Tu neko mora biti kriv,nisam ja kriv zbog toga valjda sto ukazujem na takve stvari ovde...
Svi ovde imamo isti cilj,a to je ljubav prema najdrazem klubu,prema svetinji.I zato je kultura dijaloga bitna,i treba da bude dosta razlicitih misljenja.Ali kulturno,ne na nacin na koji se ovde u zadnje vrijeme vode rasprave.To je ispod svakog nivoa,ne samo mog,nego i svakog normalnog covjeka i momka koji cita ovaj dio foruma.
Ja vise necu ulaziti u rasprave takve naravi,ali hocu u onome sto najvise volim,a to su utakmice.I trebali bi i mi svi da se polako pocnemo okretati tim stvarima,pauza je bila preduga i dosadna.Nadam se da ce neki shvatiti da mi koji uputimo i neku konstruktivnu kritiku,nismo paraziti i ne zelimo lose svom klubu,nego upravo suprotno.Ako npr.@Hoomer ne voli kako mi neki razmisljamo,neka proba naci kontraargumente,a ne da vrijedjanjem i nekim gazenjem ljudi po jugu i tim glupostima daje sebi prostora ovde,a mi to moramo citati.Meni je to ispod svakog nivoa i ja u tome necu ucestvovati.