FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Prinudjen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Prinudjen » 07 mar 2012, 01:32

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma pusti Amara, svaku njegovu riječ treba uzeti s rezervom, on uglavnom sve govori ironično. :mrgreen:

Dobijemo Leotara 8:0, on nezadovoljan. :lol:
Izgleda da ga je voditelj naljutio kad je rekao da je Kerla super odigrao onoliko koliko mu je data prilika. Onda ga je odlučio udarat nogama u glavu...

Ostaje samo nada da je ironija bila žudnja za parama od Šehića, u što sumnjam.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 07 mar 2012, 01:33

Prinudjen je napisao/la:"Ljudi obično gledaju, ali ne vide. Jer nije isto." - Ivica Osim
"Debelo smo zakasnili sa čišćenjem!" - Amar Osim

Pored Džekina dva miliona i jednog od Višće i Cocalića, nama kašnjenje para od Šehića, prema riječima Amara, stvara velike probleme u funkcionisanju :? Jesmo li to Poreznu isplatili?
Ne dobivas dva miliona od Džeke svaki mjesec jbt :? to ide u ratama kao prvo a kao drugo zadnja rata je upravo legla ili će leći u ovom mjesecu to jeste u martu, pogledaj koliko se para uzelo za Cocalića ;) a sta je sa 100.000 maraka vrijednim pripremama !? i neplaniranom ponovnom odlasku u Međugorje ?? na konto cega je dovoden Bekrić ?? sigurno mu nisu rekli haj ti potpiši i evo ti mjesečna plata, a da ne govorim gdje su plate i ostali rashodi kao i otplaćivanje starih dugova firmama i kompanijama i ostalim dužnicima i na to dodaj još dug koji se isplacuje državi, i onda tek uporedi sta znači 350.000 ili 400.000 eura čini mi se koliko smo dobili za Šehića, a da bas toliko te pare od Šehića stvaraju probleme u funkcionisanju i nisam nesto siguran ali opet cifra od 350.000/400.000 eura je vjerovatno uplanirana da se vec trosi .... ustavri hoću reći da je Amar to vise rekao iz neke ironije i ljutnje sto pare nisu vec u klupskoj kasi
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 07 mar 2012, 01:35

475.000 eura za Šehića. Uz svo uvažavanje rashoda, prebrzo mi to nešto da nestanu tri miliona.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 mar 2012, 03:41

Hoomer je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:"Ljudi obično gledaju, ali ne vide. Jer nije isto." - Ivica Osim

Pored Džekina dva miliona i jednog od Višće i Cocalića, nama kašnjenje para od Šehića, prema riječima Amara, stvara velike probleme u funkcionisanju :? Jesmo li to Poreznu isplatili?
Ne dobivas dva miliona od Džeke svaki mjesec jbt :? to ide u ratama kao prvo a kao drugo zadnja rata je upravo legla ili će leći u ovom mjesecu to jeste u martu, pogledaj koliko se para uzelo za Cocalića ;) a sta je sa 100.000 maraka vrijednim pripremama !? i neplaniranom ponovnom odlasku u Međugorje ?? na konto cega je dovoden Bekrić ?? sigurno mu nisu rekli haj ti potpiši i evo ti mjesečna plata, a da ne govorim gdje su plate i ostali rashodi kao i otplaćivanje starih dugova firmama i kompanijama i ostalim dužnicima i na to dodaj još dug koji se isplacuje državi, i onda tek uporedi sta znači 350.000 ili 400.000 eura čini mi se koliko smo dobili za Šehića, a da bas toliko te pare od Šehića stvaraju probleme u funkcionisanju i nisam nesto siguran ali opet cifra od 350.000/400.000 eura je vjerovatno uplanirana da se vec trosi .... ustavri hoću reći da je Amar to vise rekao iz neke ironije i ljutnje sto pare nisu vec u klupskoj kasi

Ti moj hoomere debelo pojma nemas...dobro ti je @inkognito rekao...nisi ti nikakav kapacitet,samo lajavac obicni...i sta kazes jarane,zabranjeno kretanje po terenu do tekme jel :mrgreen: ....daj bolan reci nesto konkretno,ti znas kakvi su konkretno troskovi,ono realno,samo te pratim,kao stariji forumas koji je zasticen ko medvjed i koji je parazit...konkretno,odgovori ljudima,ublehasu,imas hiljadu pitanja koja su ti postavljena,imas 50 strana unazad,ne preskaci...na jedno odgovori konkretno,osim sto ces gaziti ljude po jugu :mrgreen: ...ti eto znas na konto cega je doveden Bekric :mrgreen: ...izvinjavam se svima,ali imam i ja zivce koji popustaju...ovaj hoomer je jaci od upsa i od megamona iliti hairlije kod pitara...jedina novost je on sto bi rekao inkognito...i fakat je tragicno...garant smo mi stariji,u stvari "lafo" stariji forumasi krivi i za krov i sada za teren...hajde sto tjeramo raju s tribina :mrgreen: ....i jos kaze da ima 34 godine :mrgreen: ...znaci zabranjeno kretanje po terenu do tekme :mrgreen: ...
I sad ja trebam da budem "uvrijedjena mlada" kao sto me mnogi prozvase ili da se maltretiram sa ovim 34-godisnjakom :mrgreen: ...idiot stvarno nisam...
Cuj zabranjeno kretanje terenom do tekme :mrgreen: ...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 07 mar 2012, 08:16

boccaccio je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:

Ti moj hoomere debelo pojma nemas...dobro ti je @inkognito rekao...nisi ti nikakav kapacitet,samo lajavac obicni...i sta kazes jarane,zabranjeno kretanje po terenu do tekme jel :mrgreen: ....daj bolan reci nesto konkretno,ti znas kakvi su konkretno troskovi,ono realno,samo te pratim,kao stariji forumas koji je zasticen ko medvjed i koji je parazit...konkretno,odgovori ljudima,ublehasu,imas hiljadu pitanja koja su ti postavljena,imas 50 strana unazad,ne preskaci...na jedno odgovori konkretno,osim sto ces gaziti ljude po jugu :mrgreen: ...ti eto znas na konto cega je doveden Bekric :mrgreen: ...izvinjavam se svima,ali imam i ja zivce koji popustaju...ovaj hoomer je jaci od upsa i od megamona iliti hairlije kod pitara...jedina novost je on sto bi rekao inkognito...i fakat je tragicno...garant smo mi stariji,u stvari "lafo" stariji forumasi krivi i za krov i sada za teren...hajde sto tjeramo raju s tribina :mrgreen: ....i jos kaze da ima 34 godine :mrgreen: ...znaci zabranjeno kretanje po terenu do tekme :mrgreen: ...e moj debilu!
I sad ja trebam da budem "uvrijedjena mlada" kao sto me mnogi prozvase ili da se maltretiram sa ovim 34-godisnjakom :mrgreen: ...idiot stvarno nisam...
Cuj zabranjeno kretanje terenom do tekme :mrgreen: ...veceg kloca fakat nisam vidio od tebe moj dobri hoomere :mrgreen:

E moj dragi boccaccio,
Onaj pisac iz 14 vijeka ti nije ni do koljena. Najvise cijenim kad je osoba u stanju da postavi stvari na svoje mjesto i objasni stvari jednostavnim jezikom a u tome nemas premca. Uljepso si mi dan i dobrodosao nazad.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 mar 2012, 08:44

boccaccio je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:

Ti moj hoomere debelo pojma nemas...dobro ti je @inkognito rekao...nisi ti nikakav kapacitet,samo lajavac obicni...i sta kazes jarane,zabranjeno kretanje po terenu do tekme jel :mrgreen: ....daj bolan reci nesto konkretno,ti znas kakvi su konkretno troskovi,ono realno,samo te pratim,kao stariji forumas koji je zasticen ko medvjed i koji je parazit...konkretno,odgovori ljudima,ublehasu,imas hiljadu pitanja koja su ti postavljena,imas 50 strana unazad,ne preskaci...na jedno odgovori konkretno,osim sto ces gaziti ljude po jugu :mrgreen: ...ti eto znas na konto cega je doveden Bekric :mrgreen: ...izvinjavam se svima,ali imam i ja zivce koji popustaju...ovaj hoomer je jaci od upsa i od megamona iliti hairlije kod pitara...jedina novost je on sto bi rekao inkognito...i fakat je tragicno...garant smo mi stariji,u stvari "lafo" stariji forumasi krivi i za krov i sada za teren...hajde sto tjeramo raju s tribina :mrgreen: ....i jos kaze da ima 34 godine :mrgreen: ...znaci zabranjeno kretanje po terenu do tekme :mrgreen: ...e moj debilu!
Cuj zabranjeno kretanje terenom do tekme :mrgreen: ...veceg kloca fakat nisam vidio od tebe moj dobri hoomere :mrgreen:
Samo da ne bude njegova zadnja .. :lol:(homiceva)..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 07 mar 2012, 08:46

Ovaj Hommer je prava njubeskara pustite ga neka švara gluposti to svi znate koji ga čitate da je pun fantazije i čovek živi u virtuelnom svijetu,a možda on nije ni čovjek. :mrgreen:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 07 mar 2012, 09:05

Homere,tako ti aBoga ohani malo drug.Moraš svakom loncu biti poklopac.Koji ba valjak,kakav pjesak ba?O čemu pričaš?Stanje terena je najbolji pokazatelj koliko ljudi u upravi kluba rade neozbiljno i da kaskaju svjetlosnu godinu za A marom i ekipom.Sve njih počev od đele i bukija boli izgleda neka stvar.Totalni amaterizam na kojem Nam i Braco gumena glava i njegova Vrbanjuša mogu pozavidjeti.Al šta nas boli qrac imamo "FAN ŠOP"!

Malta23
Kontakt:

Post Postao/la Malta23 » 07 mar 2012, 09:26

Kako ste samo nezadovoljni, i nezasiti to je nevjerovatno ! Kazem hvala Bogu dragom pa ljudi iz uprave ovaj forum ne shvataju ozbiljno, neki ga cak i ne citaju i hvala im na tome !
... srcu draga boja plava ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 mar 2012, 09:32

Malta23 je napisao/la:Kako ste samo nezadovoljni, i nezasiti to je nevjerovatno ! Kazem hvala Bogu dragom pa ljudi iz uprave ovaj forum ne shvataju ozbiljno, neki ga cak i ne citaju i hvala im na tome !
ma ovo cirkus pravi postao,nema svrhe ni komentarisati,udaljavanje od teme je bilo prije 100tinjak stranica najmanje.
nije stvar ni do ovih svih "prozvanih" krivaca,nego jednostavno do sljedbenika i jednih i drugih
halo ba ima nas koji bi sta pametno procitali,vezano za klub,koga boli q za to ko je kakav ovdje i ciji je "rejting" veci,za te informacije sluzi kafa,caj,piva ili sta vec.
ohanite malo zivota vam,sve i jedan

nego da mi popunimo fino grbavicu abd u subotu,zazelio sam se tekmi samo tako ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 mar 2012, 09:37

Veliki hendikep što neće biti gostovanja...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 07 mar 2012, 09:53

boccaccio je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:

Ti moj hoomere debelo pojma nemas...dobro ti je @inkognito rekao...nisi ti nikakav kapacitet,samo lajavac obicni...i sta kazes jarane,zabranjeno kretanje po terenu do tekme jel :mrgreen: ....daj bolan reci nesto konkretno,ti znas kakvi su konkretno troskovi,ono realno,samo te pratim,kao stariji forumas koji je zasticen ko medvjed i koji je parazit...konkretno,odgovori ljudima,ublehasu,imas hiljadu pitanja koja su ti postavljena,imas 50 strana unazad,ne preskaci...na jedno odgovori konkretno,osim sto ces gaziti ljude po jugu :mrgreen: ...ti eto znas na konto cega je doveden Bekric :mrgreen: ...izvinjavam se svima,ali imam i ja zivce koji popustaju...ovaj hoomer je jaci od upsa i od megamona iliti hairlije kod pitara...jedina novost je on sto bi rekao inkognito...i fakat je tragicno...garant smo mi stariji,u stvari "lafo" stariji forumasi krivi i za krov i sada za teren...hajde sto tjeramo raju s tribina :mrgreen: ....i jos kaze da ima 34 godine :mrgreen: ...znaci zabranjeno kretanje po terenu do tekme :mrgreen: ...
Cuj zabranjeno kretanje terenom do tekme :mrgreen: ...
Lijepo te je vidjeti nakon duzeg vremena, ili sam propustio tvoje postove :D :D. Sve si lijepo rekao. Veliki pozdrav.

P.S. Ovom prilikom javno prozivam pileta i seyu da napisu i oni kakvu "glupost". :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 07 mar 2012, 10:52

crusader77 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:

E moj dragi boccaccio,
Onaj pisac iz 14 vijeka ti nije ni do koljena. Najvise cijenim kad je osoba u stanju da postavi stvari na svoje mjesto i objasni stvari jednostavnim jezikom a u tome nemas premca. Uljepso si mi dan i dobrodosao nazad.
Također mi je drago. Ni pileta nema, ni seye, ni camca i da ih jos ne nabrajam. Kad se raznorazne usijano pametne glave podju hvatat' onoga sto je za obicne ljude, nema tu hajra. Kad mikrobi napadnu, kako uzvratiti udarac? Povuci se hladno, opsovat' koju i sa ogorcenjem sutjeti na raznorazne pametne postove. Ja vala iskreno postove doticnih tipova uvijek hladno preskacem, tako da se rijetko nasekiram. Kad mi neko ko je tu od 15.januara i nabio je skoro 300 postova vec, podje pametovat da stariji seru, da stete klubu, da su paraziti, ublehasi i besposlicari u prevodu, a nikad ih u zivotu ni vidio ni sreo nije a kamoli da pojma ima koliko je Zeljeznicara u njegovim venama, onda sve izgubi smisao, pa i svaki zanimljivi, saljivi, korisni postovi od istih i nas koji smo u njima uzivali...
Osim - drugo ime za Želju !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 07 mar 2012, 10:56

Stvarno vas ne kontam, sta ste napali covjeka, fino vam je rekao da ce sve biti ok s terenom, ima valjak, Zujo ce ga licno izvaljat, Buki, Dzelo & Co ce posipati pijesak, a ko se mislio kretat travnjakom ovih dana nek se strpi malo jbg :mrgreen: Sta covjek sve nece procitat ovdje, svi sve znaju jbt
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 mar 2012, 11:29

boccaccio je napisao/la: I sad ja trebam da budem "uvrijedjena mlada" kao sto me mnogi prozvase ili da se maltretiram sa ovim 34-godisnjakom
Da ne bude zabune, niko te tako nije prozvao osim mene. Iz aviona se vidi koga forumaši poštuju i čije mišljenje cijene, i to nije bilo uzalud. No, eto nakon pojave par padobranaca koje gotovo niko ne yebe ni 3 posto, ti, seyo i kompanija se nađete strašno pogođeni i prepustite njima forum.
Nije to nikakva tragedija, forum k'o forum, ima ih još, ali eto mogli su i simpatizeri izvan Sarajeva i države nešto saznati što nema u medijima, mogli su iznijeti svoje mišljenje i uključiti se u raspravu, nije svako na orgu. No, nema veze, vaša odluka, ajd' zdra'o...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 mar 2012, 12:10

spielführer_21 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la: I sad ja trebam da budem "uvrijedjena mlada" kao sto me mnogi prozvase ili da se maltretiram sa ovim 34-godisnjakom
Da ne bude zabune, niko te tako nije prozvao osim mene. Iz aviona se vidi koga forumaši poštuju i čije mišljenje cijene, i to nije bilo uzalud. No, eto nakon pojave par padobranaca koje gotovo niko ne yebe ni 3 posto, ti, seyo i kompanija se nađete strašno pogođeni i prepustite njima forum.
Nije to nikakva tragedija, forum k'o forum, ima ih još, ali eto mogli su i simpatizeri izvan Sarajeva i države nešto saznati što nema u medijima, mogli su iznijeti svoje mišljenje i uključiti se u raspravu, nije svako na orgu. No, nema veze, vaša odluka, ajd' zdra'o...
Upravo tako. Šošona i indijanaca će uvijek biti, ali to ne znači da im treba prepustiti ovu temu, jer kao što ti reče u ovom postu, ima nas koji nismo iz Sa (ja prvi) ali jako me zanimaju sve informacije u vezi Želje. Kao i konstruktivna razmjena mišljenja. Ove padobrance ja sam stavio na ignore listu, i da ih neko od forumaša ne citira ne bih ni znao šta pišu.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 mar 2012, 12:18

Amaru ce u tri sezone igrati s Borcem ukupno 12 puta, sto predstavlja svojevrsni rekord u bh fudbalu, jer nikad se nije desilo da dvije ekipe igraju medjusobno toliko susreta u takom kratkom periodu...

Do sada je znaci odigrano 9 susreta, a nedostaju jos 3...

Skor je do sada sljedeci...

Ukupno 3 3 3 15-11
Domacin 2 1 1 9-5
Gost 1 2 2 4-4

Zeljeznicar je najvece pobjed u ovom periodu ostvario u kupu prosle godine na Grbavici kada je slavio 3-0 i ove sezone u prvenstvu, kada je slavio istim rezultatom.

Borac je samo jednom pobjedio vise od jednim golom razlike i to prije dvije godine u Banja Luci, kada je bilo 2-0 za domace.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 mar 2012, 12:32

voltron30 je napisao/la:
Upravo tako. Šošona i indijanaca će uvijek biti, ali to ne znači da im treba prepustiti ovu temu, jer kao što ti reče u ovom postu, ima nas koji nismo iz Sa (ja prvi) ali jako me zanimaju sve informacije u vezi Želje. Kao i konstruktivna razmjena mišljenja. Ove padobrance ja sam stavio na ignore listu, i da ih neko od forumaša ne citira ne bih ni znao šta pišu.
Za ove padobrance si potpuno u pravu,pojedinci im sami svojim replikama(umjesto da ih ignorisu) daju priliku da jos vise pisu nebuloze i budalastine.Meni ovdje nije samo jedno jasno zasto se svaka dobronamjerna kritika tretira kao pljuvanje po klubu.Kritikuju se pojedinci sasvim opravdano jer ocito ne rade svoj posao kako treba a ne klub.Klub je svetinja i institucija i nema veze sa neradom ljudi koji su se ocito prihvatili posla za koji nisu dorasli.Ozbiljnim i poslovnim ljudima koji rade u ovako velikom klubu nisu se smjeli desiti propusti oko krova i ciscenja terena pa svidjelo se to kome ili ne.Dali je iko od tih osoba razmisljao da los teren moze donijeti belaj i nama,povrede na primjer(ne daj Boze) koje su sasvim realne na tako losem terenu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 mar 2012, 12:35

Nema to zaista veze sa bilo kakvom uvredom,niti imam problem sto si me,evo ti prozvao tako,to je sve u redu,vjeruj mi.Moja poenta je bila upravo besmisleno prepucavanje sa nekim ko nema svoje misljenje.Radije cu se povuci i pocecu se javljati kada bude konstruktivnija rasprava i kada se bude pisalo o utakmici,i takvim nekim konkretnijim stvarima.Nemam konkretno problem ni sa padobrancima,ja cu uvijek postovati instituciju dijaloga,ali onog normalnog.Ovo je forum i ljudi pisu svoja misljenja i fakat nisam sujetan da bi me zaboljelo drugacije misljenje.Masu puta smo npr. @inkognito,koji je tada imao drugaciji nick,i ja imali rasprave ovde,gdje se nasa misljenja nisu poklapala,ali smo finom metodom kulturnog dijaloga ispostovali jedan drugog i potpuno shvatili poentu necega sto se zove forum.Razlicita misljenja su uvijek dobrodosla.Tako ljudi vide i razmisle malo i o nacinu razmisljanja iz necijeg drugog ugla.Pa shvate neke stvari.
Nisam zaista nikada komentarisao fan shop,jer to nije moj domen,ne snalazim se bas najbolje tu i prepustam drugima da vode raspravu,citajuci takve postove,donosim neke zakljucke razmisljajuci.Pa evo nisam rijeci rekao ni za ovaj dio o snijegu i ciscenju tribine.Ali jesam rekao o upravi i sta mislim o njima onda kada se srusio dio zapada.Licno protiv ljudi u upravi privatno nemam nista.To su ljudi koji vole Zelju,to je neupitno.Ali voljeti Zelju i raditi za njega,su dvije razlicite stvari.Napisati neku kritiku nije lose,to nije znak da se nastoji bojkotovati neko,nije znak da se rusi neki sistem,nije znak da se ne voli klub.Onog momenta kada ja licno vidim rezultate kod Bukija,Dzele i ostalih,ja cu ih dizati u nebo i govoriti sve najbolje.Nazalost,iz dana u dan po prakticnim primjerima se vidi ,a najvise u ovom zimskom periodu,koliko ti ljudi nisu bas povoljni.Evo,prvi tim ce patiti zbog toga.Tribina je pala zbog nemara.Tu neko mora biti kriv,nisam ja kriv zbog toga valjda sto ukazujem na takve stvari ovde...
Svi ovde imamo isti cilj,a to je ljubav prema najdrazem klubu,prema svetinji.I zato je kultura dijaloga bitna,i treba da bude dosta razlicitih misljenja.Ali kulturno,ne na nacin na koji se ovde u zadnje vrijeme vode rasprave.To je ispod svakog nivoa,ne samo mog,nego i svakog normalnog covjeka i momka koji cita ovaj dio foruma.
Ja vise necu ulaziti u rasprave takve naravi,ali hocu u onome sto najvise volim,a to su utakmice.I trebali bi i mi svi da se polako pocnemo okretati tim stvarima,pauza je bila preduga i dosadna.Nadam se da ce neki shvatiti da mi koji uputimo i neku konstruktivnu kritiku,nismo paraziti i ne zelimo lose svom klubu,nego upravo suprotno.Ako npr.@Hoomer ne voli kako mi neki razmisljamo,neka proba naci kontraargumente,a ne da vrijedjanjem i nekim gazenjem ljudi po jugu i tim glupostima daje sebi prostora ovde,a mi to moramo citati.Meni je to ispod svakog nivoa i ja u tome necu ucestvovati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 mar 2012, 12:51

Kamo srece pa da imamo(forum)vise ovakvih forumasa,tipa @boccaccio,@dino lj...pa i @inkognito ili @seyo
isti ti koji su minirali ovu temu fkz,su unistili i nasu temu fcs...iako bih htjeo da citam i pratim forum,
iskreno nemam nista pametno procitat,samo se nerviram bezveze...uzrok,nekolicina nabrijanih pojedinaca.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, bvsic, Levin i 41 gost.