Chandler će večeras prije početka utakmice dobiti prsten i to bi ga moglo dodatno motivisati
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Utakmica ja za 3 sata
Večeras očekujem utakmicu sličnu onoj u MSG, mislim da bi Lin mogao ponovo eksplodirati i da bi Amare mogao konačno ubosti jednu pravu partiju i bit prvi scorer.
Chandler će večeras prije početka utakmice dobiti prsten i to bi ga moglo dodatno motivisati
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Melo sigurno za Knickse, a Amare neće znat gdje mu je guzica, a gdje glava kad ga Dirk počne obrađivatBavarac7 je napisao/la:Šta mislite ko će biti glavni scorer za večeras protiv Dallasa?
samo da Dirka ne krene dobijamo 15+ razlike
ps. Lin ide na 25+ koševa
ps. Lin ide na 25+ koševa
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
joj odbrane i goana, a napad je još gori
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
link?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kriminalno loša prva četvrtina... Melo daleko najgori
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
http://www.firstrowsports.eu/watch/1117 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;nick je napisao/la:link?
27-15
Nisam gledao prvih 5-6 minuta, ne znam šta je bilo, ali rezultat je katastrofa. Puno turnovera kao i obično...
Carlo je napisao/la:http://www.firstrowsports.eu/watch/1117 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;nick je napisao/la:link?
27-15
Nisam gledao prvih 5-6 minuta, ne znam šta je bilo, ali rezultat je katastrofa. Puno turnovera kao i obično...
ja sam steko utisak da je klupa puno ozbiljnija od prve petorke
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
a uigranija je klupa od prve petorkenick je napisao/la:Carlo je napisao/la:http://www.firstrowsports.eu/watch/1117 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;nick je napisao/la:link?
27-15
ja sam steko utisak da je klupa puno ozbiljnija od prve petorke
ozbiljnije pristupe odbrani
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nastavlja se agonija
samo sad zakazo i napad...rezultat je podnošljivih 10 za Mavse
Fields još na koš nije opuco´
Fields još na koš nije opuco´
popravio se STAT, 4/6 šut, 10 poena za 12 minuta
+10 za Mavse
+10 za Mavse
- SheldonCooper
- Kontakt:
Skinuli su na -6. Jao kakve greške prave pa to je nevjerovatno
Nitko ne gleda gdje je lopta,užas...dvije lopte na samom kraju druge četvrtine su izgubljene na nevjerovatan način,u europi bi trener igraču razbijo glavu od tablu za ono
Kakva igra rezultat je odličan. Amare na nivou
imao sam predosjećaj da će odigrati dobru partiju i bit najbolji scorer 
Kakva igra rezultat je odličan. Amare na nivou
bilo je i vrijeme da stat proradi, sve je nekako išlo na silu do sada, a u ovoj tekmi se baš pokazaoSheldonCooper je napisao/la:Skinuli su na -6. Jao kakve greške prave pa to je nevjerovatnoNitko ne gleda gdje je lopta,užas...dvije lopte na samom kraju druge četvrtine su izgubljene na nevjerovatan način,u europi bi trener igraču razbijo glavu od tablu za ono
![]()
Kakva igra rezultat je odličan. Amare na nivouimao sam predosjećaj da će odigrati dobru partiju i bit najbolji scorer
50-44
Veoma dobra završnica druge četvrtine, posebno kada je odbrana u pitanju. Imali smo par glupih turnovera kao npr. onaj Lina i STATa kada nije ni pratio igru.
STAT - 12 poena
Lin - 9 poena, 3 asistencije, 2 skoka, 2 TO
d'antoni konju jedan znaš li šutit? hem što nas ovako zakida mora i preko tehničkih
+19 za mavse, jedva čekam da d'antoni ode
+19 za mavse, jedva čekam da d'antoni ode
78-63
Preloše, JR Smith ima najmanji IQ na terenu, hem pravi tehničke, hem fula sve šuteve sa poludistance i distance. Treba nam čudo da se izvučemo odavde...
STAT - 15 poena
Lin - 14 poena, 6 asistencija
Edit: + 8 za Mavse, Novak nas vraća u igru!
Preloše, JR Smith ima najmanji IQ na terenu, hem pravi tehničke, hem fula sve šuteve sa poludistance i distance. Treba nam čudo da se izvučemo odavde...
STAT - 15 poena
Lin - 14 poena, 6 asistencija
Edit: + 8 za Mavse, Novak nas vraća u igru!
Trenutno smo na -3, odlična četvrtina četvrtina. Igra druga postava (izuzev Amarea) tako da se ovo moglo i očekivati. Novak je majstor, pogodio je dvije ključne trice u zadnjoj četvrtini, jeste da smo se isfulali tj. zadnja četiri napada prije koševa Amarea nismo uspjeli pretvoriti u koševe... Idemo se vratiti!
95-85
Pa imali smo čak i vodstvo od pola koša razlike, ali pametni D'antoni odmah vadi Novaka i komplet ekipu. Čim je ušla prva petorka Mavsi su grabili naprijed i došli do ogromnog vodstva. Melo još jedanput preloš 2/11 kao i Fields kojem je ovo treća utakmica zaredom kako ne ide preko 5 poena. D'antoni out!
Pa imali smo čak i vodstvo od pola koša razlike, ali pametni D'antoni odmah vadi Novaka i komplet ekipu. Čim je ušla prva petorka Mavsi su grabili naprijed i došli do ogromnog vodstva. Melo još jedanput preloš 2/11 kao i Fields kojem je ovo treća utakmica zaredom kako ne ide preko 5 poena. D'antoni out!
**** sve, da se nije vratila prva petorka na teren pobijedili bismo. Ali ne, D'antoni mora se praviti pametan i ubaciti Mela i ostale gladnim za parama. Pu jebote, da su ostali Shump, Baron, Novak, Harrelson i J.R. naša utakmica. Ali cim zamijeni, Dirk utrpa, utrpa Kidd i ćao. I sad kurcina sad ganjamo Boston za 4 utakmice ili 5 nisam siguran. 8. mjesto nam je sigurno, jeee :r
osmo mjesto mjeraBavarac7 je napisao/la:**** sve, da se nije vratila prva petorka na teren pobijedili bismo. Ali ne, D'antoni mora se praviti pametan i ubaciti Mela i ostale gladnim za parama. Pu jebote, da su ostali Shump, Baron, Novak, Harrelson i J.R. naša utakmica. Ali cim zamijeni, Dirk utrpa, utrpa Kidd i ćao. I sad kurcina sad ganjamo Boston za 4 utakmice ili 5 nisam siguran. 8. mjesto nam je sigurno, jeee :r
baš ne volim kada igramo na zapadu, valjda sutra u 8 u školu, a moram ići na spavanje za nekih sat vremena da bi to nadoknadio sate
i da, prvi put otkad je Lin u prvoj petorci ne očekujem pobjedu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.