New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SheldonCooper
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la SheldonCooper » 06 mar 2012, 23:42

Utakmica ja za 3 sata :( Večeras očekujem utakmicu sličnu onoj u MSG, mislim da bi Lin mogao ponovo eksplodirati i da bi Amare mogao konačno ubosti jednu pravu partiju i bit prvi scorer.
Chandler će večeras prije početka utakmice dobiti prsten i to bi ga moglo dodatno motivisati :D
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 07 mar 2012, 00:22

Bavarac7 je napisao/la:Šta mislite ko će biti glavni scorer za večeras protiv Dallasa?
Melo sigurno za Knickse, a Amare neće znat gdje mu je guzica, a gdje glava kad ga Dirk počne obrađivat :D A nešto imam feeling da bi J.R. Smith mogao uz Mela najviše pridonijet napadački uz Chandlera :) a što se tiče Lina... stvarno ne znam šta očekivat, bit će solidna partija, a hoće li bit vrhunska, stvarno ne znam...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 07 mar 2012, 02:01

samo da Dirka ne krene dobijamo 15+ razlike :lol:

ps. Lin ide na 25+ koševa ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 02:57

joj odbrane i goana, a napad je još gori
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 mar 2012, 03:03

link?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 07 mar 2012, 03:06

kriminalno loša prva četvrtina... Melo daleko najgori
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 03:06

nick je napisao/la:link?
http://www.firstrowsports.eu/watch/1117 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;

27-15

Nisam gledao prvih 5-6 minuta, ne znam šta je bilo, ali rezultat je katastrofa. Puno turnovera kao i obično...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 mar 2012, 03:14

Carlo je napisao/la:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1117 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;

27-15

Nisam gledao prvih 5-6 minuta, ne znam šta je bilo, ali rezultat je katastrofa. Puno turnovera kao i obično...

ja sam steko utisak da je klupa puno ozbiljnija od prve petorke
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 03:19

nick je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

27-15

ja sam steko utisak da je klupa puno ozbiljnija od prve petorke
a uigranija je klupa od prve petorke :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 mar 2012, 03:21

ozbiljnije pristupe odbrani

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 07 mar 2012, 03:23

Nastavlja se agonija :D samo sad zakazo i napad...rezultat je podnošljivih 10 za Mavse

Fields još na koš nije opuco´ :o

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 03:32

popravio se STAT, 4/6 šut, 10 poena za 12 minuta :)

+10 za Mavse

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 07 mar 2012, 03:42

Skinuli su na -6. Jao kakve greške prave pa to je nevjerovatno :roll: Nitko ne gleda gdje je lopta,užas...dvije lopte na samom kraju druge četvrtine su izgubljene na nevjerovatan način,u europi bi trener igraču razbijo glavu od tablu za ono :lol:
Kakva igra rezultat je odličan. Amare na nivou ;) imao sam predosjećaj da će odigrati dobru partiju i bit najbolji scorer :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 03:44

SheldonCooper je napisao/la:Skinuli su na -6. Jao kakve greške prave pa to je nevjerovatno :roll: Nitko ne gleda gdje je lopta,užas...dvije lopte na samom kraju druge četvrtine su izgubljene na nevjerovatan način,u europi bi trener igraču razbijo glavu od tablu za ono :lol:
Kakva igra rezultat je odličan. Amare na nivou ;) imao sam predosjećaj da će odigrati dobru partiju i bit najbolji scorer :D
bilo je i vrijeme da stat proradi, sve je nekako išlo na silu do sada, a u ovoj tekmi se baš pokazao :)

50-44

Veoma dobra završnica druge četvrtine, posebno kada je odbrana u pitanju. Imali smo par glupih turnovera kao npr. onaj Lina i STATa kada nije ni pratio igru.

STAT - 12 poena
Lin - 9 poena, 3 asistencije, 2 skoka, 2 TO

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 04:08

d'antoni konju jedan znaš li šutit? hem što nas ovako zakida mora i preko tehničkih

+19 za mavse, jedva čekam da d'antoni ode

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 04:26

78-63

Preloše, JR Smith ima najmanji IQ na terenu, hem pravi tehničke, hem fula sve šuteve sa poludistance i distance. Treba nam čudo da se izvučemo odavde...

STAT - 15 poena
Lin - 14 poena, 6 asistencija

Edit: + 8 za Mavse, Novak nas vraća u igru!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 04:41

Trenutno smo na -3, odlična četvrtina četvrtina. Igra druga postava (izuzev Amarea) tako da se ovo moglo i očekivati. Novak je majstor, pogodio je dvije ključne trice u zadnjoj četvrtini, jeste da smo se isfulali tj. zadnja četiri napada prije koševa Amarea nismo uspjeli pretvoriti u koševe... Idemo se vratiti!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 05:04

95-85

Pa imali smo čak i vodstvo od pola koša razlike, ali pametni D'antoni odmah vadi Novaka i komplet ekipu. Čim je ušla prva petorka Mavsi su grabili naprijed i došli do ogromnog vodstva. Melo još jedanput preloš 2/11 kao i Fields kojem je ovo treća utakmica zaredom kako ne ide preko 5 poena. D'antoni out!

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 07 mar 2012, 18:37

**** sve, da se nije vratila prva petorka na teren pobijedili bismo. Ali ne, D'antoni mora se praviti pametan i ubaciti Mela i ostale gladnim za parama. Pu jebote, da su ostali Shump, Baron, Novak, Harrelson i J.R. naša utakmica. Ali cim zamijeni, Dirk utrpa, utrpa Kidd i ćao. I sad kurcina sad ganjamo Boston za 4 utakmice ili 5 nisam siguran. 8. mjesto nam je sigurno, jeee :r

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 mar 2012, 20:30

Bavarac7 je napisao/la:**** sve, da se nije vratila prva petorka na teren pobijedili bismo. Ali ne, D'antoni mora se praviti pametan i ubaciti Mela i ostale gladnim za parama. Pu jebote, da su ostali Shump, Baron, Novak, Harrelson i J.R. naša utakmica. Ali cim zamijeni, Dirk utrpa, utrpa Kidd i ćao. I sad kurcina sad ganjamo Boston za 4 utakmice ili 5 nisam siguran. 8. mjesto nam je sigurno, jeee :r
osmo mjesto mjera :lol:
baš ne volim kada igramo na zapadu, valjda sutra u 8 u školu, a moram ići na spavanje za nekih sat vremena da bi to nadoknadio sate :mrgreen:

i da, prvi put otkad je Lin u prvoj petorci ne očekujem pobjedu...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.