Ajd sad objasni ,kakve realnosti i kakvo pametovanje ?mandraX je napisao/la:Svi ste vi ovdje pokupili svo znanje svijeta, pa pametujete ko' je kakav igrač, koji ima mjesta u tom timu - a u ovom nema itd itd...a Wenger i kompanija su obični debili, koji ne vide prst pred okom, i na njihovu žalost, nisu još naletili na ovaj forum, al' dobro, zar da će zalutat' nekad aBd...uvijek postoji nada, a evo imate i razloga za nadat' se, danas nam upravo na taj način zalut'o lik iz Brazila na forum...masaAllah...
Svak ima pravo na svoje mišljenje, al' pobogu brate, malo realnosti ne bi škodilo...
@BoŠko(buha), relax
Kontradiktoran si sam sebi. Najprije si mi tražio da ti kažem ima li Arsenal slabih igrača ili su sve sami WC igrači, pošto nisi (slučajno ili ne,svejedno) vidio da zapravo pričam o 4 igrača, a onda kada sam ih pobroj'o, pričaš ovo što si gore naveo.
Ono što ti možda ne znaš, al' ja sam uz Wengera i njegove poteze bio i kad je griješio i kad je radio ispravno. Nikad nisam tražio razlog da kritikujem, nego odgovor zašto je to napravio.
Za sve ove igrače vidi i on (Wenger), al' to je neka druga i jako, jako široka tema, o kojoj ne bih.