Pa nema te danima,gdje si ranije da nas prosvijetliš o stanju u Olimpicu u stilu svog nicka.ublehas je napisao/la:OlimpiC još jednom pokazuje da je mali i neozboljan klub. Otjerali su novog ''Messija'', koji je bio ''neviđeno pojačanje'' na ovim prostorima, nisu u stanju očistiti stadion, pa bi da igraju u Čitluku (u stvari hoće da promovišu fudbal/nogomet po cijeloj BiH), i na kraju im uvijek neko drugi kriv, a nikad oni. ''Gospodin'' Gracić bi da dobija pare od opštine, da dobije i stadion, da mu neko sredi stadion, da ga i održava, a da se zasluge pripišu njemu i se on predstavlja kao uspješan biznismen koji pretvara mali klub u veliki, i pri tom da uzme šta para od transfera.
![]()
OLIMPIC je rado vidjen i gledan na cijelom prostoru BOSNE i HERCEGOVINE ,,,,,,,,,,,TAKO JE TO HTELI VI PRIZNAT ILI NE iako smo jos uvijek mali klub mi rastemo i bicemo i mi VELIKI i to uskoro i pošteno.ublehas je napisao/la:OlimpiC još jednom pokazuje da je mali i neozboljan klub. Otjerali su novog ''Messija'', koji je bio ''neviđeno pojačanje'' na ovim prostorima, nisu u stanju očistiti stadion, pa bi da igraju u Čitluku (u stvari hoće da promovišu fudbal/nogomet po cijeloj BiH), i na kraju im uvijek neko drugi kriv, a nikad oni. ''Gospodin'' Gracić bi da dobija pare od opštine, da dobije i stadion, da mu neko sredi stadion, da ga i održava, a da se zasluge pripišu njemu i se on predstavlja kao uspješan biznismen koji pretvara mali klub u veliki, i pri tom da uzme šta para od transfera.
![]()
pabizo je napisao/la:OLIMPIC je rado vidjen i gledan na cijelom prostoru BOSNE i HERCEGOVINE ,,,,,,,,,,,TAKO JE TO HTELI VI PRIZNAT ILI NE iako smo jos uvijek mali klub mi rastemo i bicemo i mi VELIKI i to uskoro i pošteno.ublehas je napisao/la:OlimpiC još jednom pokazuje da je mali i neozboljan klub. Otjerali su novog ''Messija'', koji je bio ''neviđeno pojačanje'' na ovim prostorima, nisu u stanju očistiti stadion, pa bi da igraju u Čitluku (u stvari hoće da promovišu fudbal/nogomet po cijeloj BiH), i na kraju im uvijek neko drugi kriv, a nikad oni. ''Gospodin'' Gracić bi da dobija pare od opštine, da dobije i stadion, da mu neko sredi stadion, da ga i održava, a da se zasluge pripišu njemu i se on predstavlja kao uspješan biznismen koji pretvara mali klub u veliki, i pri tom da uzme šta para od transfera.
![]()
Gracić je javno i iskreno progovorio i pompeznom „pojačanju“ Olimpica ove zime, bivšem kapitenu kadeta slavne Barcelone, Fernandu Arrieru Garciji.pluton je napisao/la:gdje je onaj spanac nesto,imal sta od njeg?
ublehas je napisao/la:Fakat nekad ispadate smješni. Prvo dižete vašu upravu (čitaj Gracića) što ste doveli igrača iz velike Barce, hvalite vašeg ''Messija'', predstavljate ga kao najboljeg igrača lige i ''plašite'' sve okolo, a niste ga ni pogledali, a sad komentarišete kako je pametan potez to što ste ga otjerali.Još se čudite što ne možete igrati svako kolo na drugom stadionu, samo da ne bi očistili snijeg
![]()
P.S. Sad imate šansu pomoći vašem OlimpiCu. Zasučite rukave, lopate u ruke i na čišćenje snijega.
Kralju, ne znam da li ti stvarno vjeruješ u bajke o promociji fudbala, ili imaš neke interese da braniš tu priču, ali to u ovom slučaju nije ni bitno. Bitno je da si počeo vrijeđati mene na ličnoj osnovi. Bez obzira na ''moje intelektualne gabarite'' neću se spustiti na taj nivo da ti odgovorim istom mjerom, ali malo glupo izgleda kada nedostatak argumenata pokušavaš nadopuniti uredama.ivan.balic je napisao/la:ublehas je napisao/la:Fakat nekad ispadate smješni. Prvo dižete vašu upravu (čitaj Gracića) što ste doveli igrača iz velike Barce, hvalite vašeg ''Messija'', predstavljate ga kao najboljeg igrača lige i ''plašite'' sve okolo, a niste ga ni pogledali, a sad komentarišete kako je pametan potez to što ste ga otjerali.Još se čudite što ne možete igrati svako kolo na drugom stadionu, samo da ne bi očistili snijeg
![]()
P.S. Sad imate šansu pomoći vašem OlimpiCu. Zasučite rukave, lopate u ruke i na čišćenje snijega.
Začudit ćeš se kako će brzo nestati snijeg, a ovo drugo oko igre na ovom ili onom stadionu ti sa svojim intelektualnim gabaritima nikada nećeš moći svariti. Dobro došao nazad, nedostajao si svima sigurno.
i kakve veze i sa čim ima to što je Olimpik rado vidjen na cijelom prostoru BiH? i kakve to veze ima sa čiščenjem snijega na stadionu Otoka? a mjerilo velikog kluba i jeste u tome da očisti i da ima uslovan stadion za igru?!pabizo je napisao/la:OLIMPIC je rado vidjen i gledan na cijelom prostoru BOSNE i HERCEGOVINE ,,,,,,,,,,,TAKO JE TO HTELI VI PRIZNAT ILI NE iako smo jos uvijek mali klub mi rastemo i bicemo i mi VELIKI i to uskoro i pošteno.ublehas je napisao/la:OlimpiC još jednom pokazuje da je mali i neozboljan klub. Otjerali su novog ''Messija'', koji je bio ''neviđeno pojačanje'' na ovim prostorima, nisu u stanju očistiti stadion, pa bi da igraju u Čitluku (u stvari hoće da promovišu fudbal/nogomet po cijeloj BiH), i na kraju im uvijek neko drugi kriv, a nikad oni. ''Gospodin'' Gracić bi da dobija pare od opštine, da dobije i stadion, da mu neko sredi stadion, da ga i održava, a da se zasluge pripišu njemu i se on predstavlja kao uspješan biznismen koji pretvara mali klub u veliki, i pri tom da uzme šta para od transfera.
![]()
Slazem se sa tobom u ovoj recenici.Bistrik je napisao/la:i kakve veze i sa čim ima to što je Olimpik rado vidjen na cijelom prostoru BiH? i kakve to veze ima sa čiščenjem snijega na stadionu Otoka? a mjerilo velikog kluba i jeste u tome da očisti i da ima uslovan stadion za igru?!pabizo je napisao/la:OLIMPIC je rado vidjen i gledan na cijelom prostoru BOSNE i HERCEGOVINE ,,,,,,,,,,,TAKO JE TO HTELI VI PRIZNAT ILI NE iako smo jos uvijek mali klub mi rastemo i bicemo i mi VELIKI i to uskoro i pošteno.ublehas je napisao/la:OlimpiC još jednom pokazuje da je mali i neozboljan klub. Otjerali su novog ''Messija'', koji je bio ''neviđeno pojačanje'' na ovim prostorima, nisu u stanju očistiti stadion, pa bi da igraju u Čitluku (u stvari hoće da promovišu fudbal/nogomet po cijeloj BiH), i na kraju im uvijek neko drugi kriv, a nikad oni. ''Gospodin'' Gracić bi da dobija pare od opštine, da dobije i stadion, da mu neko sredi stadion, da ga i održava, a da se zasluge pripišu njemu i se on predstavlja kao uspješan biznismen koji pretvara mali klub u veliki, i pri tom da uzme šta para od transfera.
![]()
Lako cemo resit snijeg a OLIMPIC postaje veliki klub,,,,,,,,Bistrik je napisao/la:i kakve veze i sa čim ima to što je Olimpik rado vidjen na cijelom prostoru BiH? i kakve to veze ima sa čiščenjem snijega na stadionu Otoka? a mjerilo velikog kluba i jeste u tome da očisti i da ima uslovan stadion za igru?!pabizo je napisao/la:OLIMPIC je rado vidjen i gledan na cijelom prostoru BOSNE i HERCEGOVINE ,,,,,,,,,,,TAKO JE TO HTELI VI PRIZNAT ILI NE iako smo jos uvijek mali klub mi rastemo i bicemo i mi VELIKI i to uskoro i pošteno.ublehas je napisao/la:OlimpiC još jednom pokazuje da je mali i neozboljan klub. Otjerali su novog ''Messija'', koji je bio ''neviđeno pojačanje'' na ovim prostorima, nisu u stanju očistiti stadion, pa bi da igraju u Čitluku (u stvari hoće da promovišu fudbal/nogomet po cijeloj BiH), i na kraju im uvijek neko drugi kriv, a nikad oni. ''Gospodin'' Gracić bi da dobija pare od opštine, da dobije i stadion, da mu neko sredi stadion, da ga i održava, a da se zasluge pripišu njemu i se on predstavlja kao uspješan biznismen koji pretvara mali klub u veliki, i pri tom da uzme šta para od transfera.
![]()
Veliki klub se ne postaje preko noci. Za to su potrebne godine, i godine... Vi sanjajte i dalje...pabizo je napisao/la:Lako cemo resit snijeg a OLIMPIC postaje veliki klub,,,,,,,,Bistrik je napisao/la:i kakve veze i sa čim ima to što je Olimpik rado vidjen na cijelom prostoru BiH? i kakve to veze ima sa čiščenjem snijega na stadionu Otoka? a mjerilo velikog kluba i jeste u tome da očisti i da ima uslovan stadion za igru?!pabizo je napisao/la: OLIMPIC je rado vidjen i gledan na cijelom prostoru BOSNE i HERCEGOVINE ,,,,,,,,,,,TAKO JE TO HTELI VI PRIZNAT ILI NE iako smo jos uvijek mali klub mi rastemo i bicemo i mi VELIKI i to uskoro i pošteno.
E,neka si mu napisao A JA IMAM PRAVA DA SANJAM i dolaskom g.NIJAZA GRACICA krenulo je dobro i TABELA GOVORI SVE,,,,Mancini je napisao/la:@Begax Ako nemaš šta pametnije što se javljaš uopšte ovdje.Najbitnije je da vi nesanjate ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.