haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
nema od ove lige nista
yebote, koliko treba vremena da se odigraju 2 kola
katastrofa...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Jbg kad svi čekamo vas par da odigrate ova zaostala kola... do sad je sve išlo dosta brzo izuzev onog Baje koji je kaskao po 5-6 kola.Limuntos je napisao/la:nema od ove lige nistayebote, koliko treba vremena da se odigraju 2 kola
katastrofa...
S-Y-L-A-R - Limuntos
Limuntos - Unica_Liverpool_
S-Y-L-A-R - Unica_Liverpool_
Limuntos - ILoveLFC
Dogovorite se kad možete i da odigrajte ovo do preksutra ili pišem rezultat za zelenim stolom.
dzone, ajde evo limuntosa....pa da nam kreiras sobu da odigramo...jer on ne moze u moju sobu, a ni ja ne mogu kod njega
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sad ste stali ku*ve jedne, a mene niste mogli cekati.. CCC 
Dzonvejn zaista si naporan sa prozivanjem mene, bolje idi malo prosetaj, lijepo vrijeme..
Dzonvejn zaista si naporan sa prozivanjem mene, bolje idi malo prosetaj, lijepo vrijeme..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ajde, valjda neće lagati. dzon's room, pw ss.baILoveLFC je napisao/la:dzone, ajde evo limuntosa....pa da nam kreiras sobu da odigramo...jer on ne moze u moju sobu, a ni ja ne mogu kod njega
Nitko te ne proziva, zar nije tako bilo? Ne brini se ti za mene, a usput i nije tako lijepo, barem ovde.Baja_Zvjerka je napisao/la: Dzonvejn zaista si naporan sa prozivanjem mene, bolje idi malo prosetaj, lijepo vrijeme..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahah, cuj niko te ne proziva, u pravu si, niko osim tebe. Do sada sam upamtio 3 ili 4 puta da si spomenuo moj nick u svom postu.. Jeste me cekali, opravdano, tu sam non-stop, i mogli ste pricekati, ali ne, ti si pametan.. A sada od kada sam ja otisao odigralo se ukupno 1,2 kola.
Dodji onda u Sarajevo, rado cu de izvesti malo da uhvatis svjezeg zraka..
Dodji onda u Sarajevo, rado cu de izvesti malo da uhvatis svjezeg zraka..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@Ilove ne moze jbg...moracemo drugi put, kad mi se net malko ubrza...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
unica, vidim da si tu...ajd napravi sobu da probamo odigrat..valjda nece lagat...na pp mi salji sobu i pass (nemoj ss.ba)...
reds's Room
pw:33 ako hoće neko nek uđe da odigramo koju,a ako nas bude možemo i 2 vs 2,3 vs 3...
pw:33 ako hoće neko nek uđe da odigramo koju,a ako nas bude možemo i 2 vs 2,3 vs 3...
FK Pjetlovi
- harebianconero
- Kontakt:
Haj završite to što je ostalo pa da nastavljamo.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- senad_flamin
- Kontakt:
Kako da promjenim broj na onom kruzicu i da mi ime pise iznad
Da ubijem dosadu malo
Da ubijem dosadu malo
-RIVALDO-
- harebianconero
- Kontakt:
/avatar i kucaš neko slovo il brojsenad_flamin je napisao/la:Kako da promjenim broj na onom kruzicu i da mi ime pise iznad![]()
Da ubijem dosadu malo
Ajmo nastaviti sa 14. kolom, a ko ne odigra ove zaostale do kraja ovog tjedna neka računa da je izbačen. :ugeek:
- harebianconero
- Kontakt:
vm22 javi mi se kad budeš tu
A zna li neko kako postaviti avatar ispod tog "kružića"?harebianconero je napisao/la:/avatar i kucaš neko slovo il brojsenad_flamin je napisao/la:Kako da promjenim broj na onom kruzicu i da mi ime pise iznad![]()
Da ubijem dosadu malo
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
evo meharebianconero je napisao/la:vm22 javi mi se kad budeš tu
- harebianconero
- Kontakt:
harebianconero roomvm22 je napisao/la:evo meharebianconero je napisao/la:vm22 javi mi se kad budeš tu
pw ss.ba
ne znam kako cu sa limuntosom odigrati, ili nema hosta ili mu net sere.
nek upise 5:0 za tebeILoveLFC je napisao/la:ne znam kako cu sa limuntosom odigrati, ili nema hosta ili mu net sere.
Ja sam ipak da odigramo taj mec....ne volim da uzimam tako bodoveLimuntos je napisao/la:nek upise 5:0 za tebeILoveLFC je napisao/la:ne znam kako cu sa limuntosom odigrati, ili nema hosta ili mu net sere.jer ne mozemo nikako odigrat, a svakako bi ga vise popusio od tebe
![]()