FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@boccaccio
sve ja to razumijem i to mi nisi ni morao pisati, sve se podrazumijeva. Dobro došao nazad i evo mali savjet kako s padobrancima: sa dva-tri posta ih pokušaš "urazumiti" kad vidiš da ne ide i da nemaju osnovnu kulturu potrebnu za diskusiju, lijepo s njima na ignore listu pa neka pišu sam sebi. Ponavljam opet, nema smisla da zbog takvih svi budemo uskraćeni za konstruktivnu raspravu.
sve ja to razumijem i to mi nisi ni morao pisati, sve se podrazumijeva. Dobro došao nazad i evo mali savjet kako s padobrancima: sa dva-tri posta ih pokušaš "urazumiti" kad vidiš da ne ide i da nemaju osnovnu kulturu potrebnu za diskusiju, lijepo s njima na ignore listu pa neka pišu sam sebi. Ponavljam opet, nema smisla da zbog takvih svi budemo uskraćeni za konstruktivnu raspravu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nista ovaj boccaccio ne valja
,treba vise aldina ,upsova i ostalih intelektualaca,buduci ministara nase lijepe BIH.

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
"Čekajući na ove povoljnije vremenske prilike, što se kaže, uspjeli smo da da da dočekamo, da se ovaj snježnji pokrivač smanji znatno i sad nam je puno, puno olakšan posao!" - Đelaludin Muharemović
Žujo i Đelo - Blagodet i Uspjeh
Žujo i Đelo - Blagodet i Uspjeh
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ljudi moji moram da vas razocaram ali velike su sanse da jug bude zatvoren,.danas je doslo nas 10 I nismo uspjeli odraditi sve sto je trebalo..u 3 dolazi policija a trening je evo upravo poceo..jamak I benjo kaznjeni sa lopatanjem..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Prica je o tome kako ko gleda na stvari.U periodu kada je takmicarski dio sezone svi nasi pogledi upereni su u Amara Osima i u ekipu,idemo od utakmice do utakmice,pratimo razvoj desavanja na terenu,pricamo i analiziramo sam rad nasih igraca i struke.Taj segment je apsolutno uspjesan i tu smo svi jako zadovoljni.Desi se zatim neki fin transfer,cvaknemo neke pare,a bogami neki dobar igrac se i pojavi u nasim redovima.Svi smo zaokupljeni oko tih stvari i prosto ne razmisljamo kako ostatak kluba prati razvoj prvog tima i njihove uspjesne rezultate.Ljudima u upravi je lakse ici uz takve rezultate,jer su njima pokriveni i stice se utisak da u klubu sve stima,ima para,dobro igramo,osvajamo titule i zaista nema razloga sa nase strane da se brinemo.
Onog momenta kada se desi prvenstvena pauza,igraci su na odmoru,Amar Osim ode u Francusku npr. i nije prisutan u medijima i u klubu,nasi pogledi se okrecu ka klupskim desavanjima i svim onim stvarima koje ne gledamo dok je prvenstvo u toku.Siguran sam da se svi koji imalo razmisljaju i koji upute taj pogled i prema drugim segmentima klupskog dejstvovanja,nadju prilicno zabrinuti.Tada se otkriju sve slabosti u funkcionalnosti kluba,jednostavno zato sto ljudi koji su zaduzeni da rade svoje poslove nisu vise pokriveni prvenstvom i dobrim rezultatima.Raja ima vremena da malo posveti paznju i na to kako ovi drugi rade.Svi ljudi koji rade u klubu su svjesni da su javne osobe i da javno mnijenje ima pravo da obrati paznju na njihov rad.To je pritisak sa kojim se oni moraju nositi.Svako odgovara za svoje rezultate,zato i jesu u klubu,da urade prave stvari za klub.
Njihova nevolja je sto je ova pauza duga i dosadna,a ovaj veliki snijeg im je dao veliki zadatak u momentu kada svi gledamo u njih.Za mene su pali na ispitu svi redom.Ne moram govoriti zasto,to bar svi vidimo.
I sada ,kada se pozornica ponovo otvara za igrace i kada zeljno iscekujemo da oni istrce na teren,oni nemaju gdje istrcati,a navijaci moraju osposobljavati svoju tribinu,a dio tribine pada,gdje predsjednik kluba objavljuje kako je to dar sa neba maltene.Pa mi ne bude jasno,zasto odani i zaista hvale vrijedni navijaci dodju i trose svoje vrijeme i energiju da bi ocistili drugi dio krova,rizikujuci teske padove i povrede,sve zbog svog kluba,a jedna takva izjava se desi od naseg celnog covjeka...da navijaci nisu uzeli pod svoje i cistili svoju svetu juznu tribinu,ista tribina bi bila zatvorena za susret prvog kola.
O fan shopu zaista necu,jer ne znam o tome nista,vidjecemo kako ce sve to ici.
Generalno,imali smo dovoljno vremena da pogledamo i da vidimo kako sve to ide u nasem klubu u danima kada nema ekipe i Amara Osima.Ako je neko odusevljen onim sto je vidio,neka argumentuje drugim rijecima,osim onim kako smo nezahvalni i kako se trebamo sjetiti perioda prije 5 godina.Mi to ne trebamo,mi mozemo i moramo puno bolje od ovoga.Trebamo teziti boljem,treba pricati i o tome sta ne valja u nasem klubu,a ne samo o rezultatima i parama,koje je jedan klupski segment savrseno odradio.Ja nikad nisam rekao i napisao da se ostali u klubu ne trude i da ne pokusavaju,ali nivo njihovog djelovanja se pokazao upravo ove zime.Snijeg nije kriv sto je pao u februaru,to je zimsko godisnje doba.A donio je probleme nasoj upravi do te mjere,da evo koji dan pred pocetak prvenstva,imamo situaciju da je prvi tim dobro zavaljen zbog necije lose procjene.Prvi tim je taj zbog kojeg uprava mora da radi,a ne navijaci.Odnos u ovom slucaju je upravo negativan od strane uprave prema svim tim igracima,koji zapravo i pokrivaju taj njihov nerad.
Izvinjavam se na dugom postu !
Onog momenta kada se desi prvenstvena pauza,igraci su na odmoru,Amar Osim ode u Francusku npr. i nije prisutan u medijima i u klubu,nasi pogledi se okrecu ka klupskim desavanjima i svim onim stvarima koje ne gledamo dok je prvenstvo u toku.Siguran sam da se svi koji imalo razmisljaju i koji upute taj pogled i prema drugim segmentima klupskog dejstvovanja,nadju prilicno zabrinuti.Tada se otkriju sve slabosti u funkcionalnosti kluba,jednostavno zato sto ljudi koji su zaduzeni da rade svoje poslove nisu vise pokriveni prvenstvom i dobrim rezultatima.Raja ima vremena da malo posveti paznju i na to kako ovi drugi rade.Svi ljudi koji rade u klubu su svjesni da su javne osobe i da javno mnijenje ima pravo da obrati paznju na njihov rad.To je pritisak sa kojim se oni moraju nositi.Svako odgovara za svoje rezultate,zato i jesu u klubu,da urade prave stvari za klub.
Njihova nevolja je sto je ova pauza duga i dosadna,a ovaj veliki snijeg im je dao veliki zadatak u momentu kada svi gledamo u njih.Za mene su pali na ispitu svi redom.Ne moram govoriti zasto,to bar svi vidimo.
I sada ,kada se pozornica ponovo otvara za igrace i kada zeljno iscekujemo da oni istrce na teren,oni nemaju gdje istrcati,a navijaci moraju osposobljavati svoju tribinu,a dio tribine pada,gdje predsjednik kluba objavljuje kako je to dar sa neba maltene.Pa mi ne bude jasno,zasto odani i zaista hvale vrijedni navijaci dodju i trose svoje vrijeme i energiju da bi ocistili drugi dio krova,rizikujuci teske padove i povrede,sve zbog svog kluba,a jedna takva izjava se desi od naseg celnog covjeka...da navijaci nisu uzeli pod svoje i cistili svoju svetu juznu tribinu,ista tribina bi bila zatvorena za susret prvog kola.
O fan shopu zaista necu,jer ne znam o tome nista,vidjecemo kako ce sve to ici.
Generalno,imali smo dovoljno vremena da pogledamo i da vidimo kako sve to ide u nasem klubu u danima kada nema ekipe i Amara Osima.Ako je neko odusevljen onim sto je vidio,neka argumentuje drugim rijecima,osim onim kako smo nezahvalni i kako se trebamo sjetiti perioda prije 5 godina.Mi to ne trebamo,mi mozemo i moramo puno bolje od ovoga.Trebamo teziti boljem,treba pricati i o tome sta ne valja u nasem klubu,a ne samo o rezultatima i parama,koje je jedan klupski segment savrseno odradio.Ja nikad nisam rekao i napisao da se ostali u klubu ne trude i da ne pokusavaju,ali nivo njihovog djelovanja se pokazao upravo ove zime.Snijeg nije kriv sto je pao u februaru,to je zimsko godisnje doba.A donio je probleme nasoj upravi do te mjere,da evo koji dan pred pocetak prvenstva,imamo situaciju da je prvi tim dobro zavaljen zbog necije lose procjene.Prvi tim je taj zbog kojeg uprava mora da radi,a ne navijaci.Odnos u ovom slucaju je upravo negativan od strane uprave prema svim tim igracima,koji zapravo i pokrivaju taj njihov nerad.
Izvinjavam se na dugom postu !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Razočarao si samo one koji su očekivali otvoren Jug.pintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji moram da vas razocaram ali velike su sanse da jug bude zatvoren,.danas je doslo nas 10 I nismo uspjeli odraditi sve sto je trebalo..u 3 dolazi policija a trening je evo upravo poceo..jamak I benjo kaznjeni sa lopatanjem..
I evo jedno proročanstvo. Kad ga zatvore u utakmici sezone, biće kriva isključivo policija, a nikako klub, iako je skoro kompletan jug očišćen humanitarnom akcijom

A Amar, kojem jedino i vjerujete, kaže da smo 15 dana zakasnili sa čišćenjem. Na takvom terenu je mnogo manja mogućnost demonstracije kvaliteta, pa su tako ljudi iz kluba sabotirali i rezultate ekipe. A kad se protiv Borca potpuno uništi teren, možda i to bude blagodet ili uspjeh. Znam sigurno da neće niko za to odgovarat, niti čak biti prozvan na pišljivom forumu, ne d'o Bog...
Prinudjen je napisao/la:Razočarao si samo one koji su očekivali otvoren Jug.pintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji moram da vas razocaram ali velike su sanse da jug bude zatvoren,.danas je doslo nas 10 I nismo uspjeli odraditi sve sto je trebalo..u 3 dolazi policija a trening je evo upravo poceo..jamak I benjo kaznjeni sa lopatanjem..
I evo jedno proročanstvo. Kad ga zatvore u utakmici sezone, biće kriva isključivo policija, a nikako klub, iako je skoro kompletan jug očišćen humanitarnom akcijom![]()
A Amar, kojem jedino i vjerujete, kaže da smo 15 dana zakasnili sa čišćenjem. Na takvom terenu je mnogo manja mogućnost demonstracije kvaliteta, pa su tako ljudi iz kluba sabotirali i rezultate ekipe. A kad se protiv Borca potpuno uništi teren, možda i to bude blagodet ili uspjeh. Znam sigurno da neće niko za to odgovarat, niti čak biti prozvan na pišljivom forumu, ne d'o Bog...
meni samo nije jasno kako ti ne dosadi glumit navijaca zelje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma šta te to briga?! Evo nisam navijač Želje. Ima li sad više smisla ovo što pišem? Evo pisat ću kao neko sa strane, ako ima. Nek si ti navijač što zabijaš glavu u pjesak.nick je napisao/la:Prinudjen je napisao/la:Razočarao si samo one koji su očekivali otvoren Jug.pintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji moram da vas razocaram ali velike su sanse da jug bude zatvoren,.danas je doslo nas 10 I nismo uspjeli odraditi sve sto je trebalo..u 3 dolazi policija a trening je evo upravo poceo..jamak I benjo kaznjeni sa lopatanjem..
I evo jedno proročanstvo. Kad ga zatvore u utakmici sezone, biće kriva isključivo policija, a nikako klub, iako je skoro kompletan jug očišćen humanitarnom akcijom![]()
meni samo nije jasno kako ti ne dosadi glumit navijaca zelje
daleko od toga da ja zabijam glavu u pjesak, procitaj moje postove pa sudi, ali ti vec ispadas smjesan, razlika izmedju tebe i recimo hoomera sto po tebi nista ne valja a njemu je sve sjajno nema sredine... toliko ides u krajnost da je za nepovjerovat.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Registrovao sam se da ukažem na negativno. Pozitivnog ima dosta i vezano je uglavnom za Amara Osima. I naravno, rezultate, koji su najvažniji. Moram biti 100 puta negativniji nego što bih bio, kad neće niko drugi. Kad je ljudima super što će biti samo sjever otvoren, kad je rušenje tribine blagodat, kad je uništen teren uspjeh...nick je napisao/la:daleko od toga da ja zabijam glavu u pjesak, procitaj moje postove pa sudi, ali ti vec ispadas smjesan, razlika izmedju tebe i recimo hoomera sto po tebi nista ne valja a njemu je sve sjajno nema sredine... toliko ides u krajnost da je za nepovjerovat.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne mogu ni zamisliti da će Jug biti zatvoren protiv Širokog. To ne može biti!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
treba bit realan prije svega, a ti to nisiPrinudjen je napisao/la:Registrovao sam se da ukažem na negativno. Pozitivnog ima dosta i vezano je uglavnom za Amara Osima. I naravno, rezultate, koji su najvažniji. Moram biti 100 puta negativniji nego što bih bio, kad neće niko drugi. Kad je ljudima super što će biti samo sjever otvoren, kad je rušenje tribine blagodat, kad je uništen teren uspjeh...nick je napisao/la:daleko od toga da ja zabijam glavu u pjesak, procitaj moje postove pa sudi, ali ti vec ispadas smjesan, razlika izmedju tebe i recimo hoomera sto po tebi nista ne valja a njemu je sve sjajno nema sredine... toliko ides u krajnost da je za nepovjerovat.
Hajde navedi šta je nerealno. Samo konkretno kaži. Rado ću razmotriti i drugi stav. Idolopoklonstvo je nerealno.nick je napisao/la:treba bit realan prije svega, a ti to nisiPrinudjen je napisao/la:Registrovao sam se da ukažem na negativno. Pozitivnog ima dosta i vezano je uglavnom za Amara Osima. I naravno, rezultate, koji su najvažniji. Moram biti 100 puta negativniji nego što bih bio, kad neće niko drugi. Kad je ljudima super što će biti samo sjever otvoren, kad je rušenje tribine blagodat, kad je uništen teren uspjeh...nick je napisao/la:daleko od toga da ja zabijam glavu u pjesak, procitaj moje postove pa sudi, ali ti vec ispadas smjesan, razlika izmedju tebe i recimo hoomera sto po tebi nista ne valja a njemu je sve sjajno nema sredine... toliko ides u krajnost da je za nepovjerovat.
Jug ce biti otvoren.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- pintol_TM87
- Kontakt:
druze moj iz tvojih usta u bozije usi tačnije u murijine usi...zeljocity je napisao/la:Jug ce biti otvoren.
ja sam pesimista jer ima leda izmedju stolica i onaj dio iznad stolica nije ociscen jer se masina nije mogla popeti gore...
@prinudjen zamolio bih te da ne komentiras moje postove jer ne volimo isti klub.lp
željo nas u zadnjih 5 utakmica nije dobio 
nadam se da ce tako biti i nakon subote

nadam se da ce tako biti i nakon subote

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Dajte ljudi, ako nemate ništa pemetno pisati nemojte džaba trošiti tastaturu
Uđem na forum i mislim da ću pročitati nešto novo, zanimljivo kad ono 10 strana pametovanja i kukanja o terenu
Sabura samo.

DRUG NEBI TI PUNCA
- pintol_TM87
- Kontakt:
I zaboravio sam reci da sam pozitivno iznenadjen sa stanjem terena...ako vrijeme bude ovakvo do subote onda ce teren biti vise nego dobar...
Karte za JUG su pustene u stampu, kako sam saznao. Sto znaci da zadovoljava kriterije.spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu ni zamisliti da će Jug biti zatvoren protiv Širokog. To ne može biti!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...