Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 16:11

legenda reala je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A draže mi ovako, vidiš da nabijam postove. :mrgreen: :lol:
Pa kokad si trol ,preporučujem i tebi da pregledaš ovaj klip gore ,što ti je drug Magi postavio :mrgreen:

Pravda za babarogu !!! :mrgreen:
Ne čitam ja njegove postove, nisam na njegovom intelektualnom nivou. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Pokreni peticiju da ti vrate baborogu. Evo ja prvi se neću potpisati. :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 16:14

Bianconeri1988 je napisao/la:
Ne čitam ja njegove postove, nisam na njegovom intelektualnom nivou. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Pokreni peticiju da ti vrate baborogu. Evo ja prvi se neću potpisati. :lol: :lol:
Pa on je doktor nauka ti si stao na tri godine ,i niste :lol: ili ste jedan drugom na ignore (sad ću ga citirati da pročitaš :lol: )
Pa i pokrenuću :P ,ne moraš ,zbog tebe nekulturnog su je i banovali :mrgreen:

Magi vidim tamo s Edom se svađaš i spomenu curu,kad je ženidba :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 16:22

admine jesi se to naljutio :lol:
Bogami gorila Baščaršija dobro,jesi išo da vidiš kako gori,čim si kažeš išo malo da prošetaš .

Jesi gledo neku veče AMGI Show i kad Stanković ,Krasiću prevodi talijanski :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 mar 2012, 16:40

edmundo, evo sta je bubreg :mrgreen:

slika

legenda ba, sta si zapeo da sam ja iz tog mustajbasica i da se meni obrati...eto ga tebi, tebe zanima "veliki kita" , nije mene :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 16:45

Limuntos je napisao/la:
legenda ba, sta si zapeo da sam ja iz tog mustajbasica i da se meni obrati...eto ga tebi, tebe zanima "veliki kita" , nije mene :lol: :lol: :lol:
Pa zemljaci :lol: :lol:
Reko da se upoznate ,pa ti možda našteli kaku Brazilku sa velika kita :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 mar 2012, 16:49

Limuntos je napisao/la:
Pa zemljaci :lol: :lol:
Reko da se upoznate ,pa ti možda našteli kaku Brazilku sa velika kita :lol: :lol: :lol:

Pravda za babarogu !!! :mrgreen:[

msm, ja nebi imao nista protiv da me upozna sa kak'om brazilkom (bez kite), posto izgleda da daju "mucho pizde" :lol: :lol:

a ako ti kazem da je babaroga zapravo harry, oces li i dalje govorit "pravda za babarogu" ? :mrgreen: ;)
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 16:52

Limuntos je napisao/la:

msm, ja nebi imao nista protiv da me upozna sa kak'om brazilkom (bez kite), posto izgleda da daju "mucho pizde" :lol: :lol:

a ako ti kazem da je babaroga zapravo harry, oces li i dalje govorit "pravda za babarogu" ? :mrgreen: ;)
Pravda za babarogu !!!

Nek ti nađe Brazilku :P
Odakle ti to da je harry_90 :?: :?:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 mar 2012, 17:00

Limuntos je napisao/la:

Pravda za babarogu !!!

ma zezam se, nije harry ;) al je sigurno musko, al tebi je to svejedno izgleda, ti si dvocijevka :lol: :lol:

ma yebo brazilke, gorazdanke se vise daju, tako sam bar cuo iz pouzdanih izvora :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 17:02

Limuntos je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

Pravda za babarogu !!!

ma zezam se, nije harry ;) al je sigurno musko, al tebi je to svejedno izgleda, ti si dvocijevka :lol: :lol:

ma yebo brazilke, gorazdanke se vise daju, tako sam bar cuo iz pouzdanih izvora :mrgreen:
Pa znam da nije harry ne bi Emira vrijeđao ;) kako si siguran da je muško :P
Šta ti je dvocjevka :mrgreen:

Daju đavola ,a Jablaničanke .čuo sam da vodaš po 5-6 pa jednu nam prepustiš :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 17:04

Babaroga muško :twisted:
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 mar 2012, 17:08

Pa znam da nije harry ne bi Emira vrijeđao ;) kako si siguran da je muško :P
Šta ti je dvocjevka :mrgreen:

Daju đavola ,a Jablaničanke .čuo sam da vodaš po 5-6 pa jednu nam prepustiš :lol: :lol:
znam da je musko i to je to :mrgreen: kako ti ba ne znas sta je dvocijevka :mrgreen: to ti je kad volis i mudonje i pičiće :mrgreen: :D

daju gorazdanke, daju, ne moras se sad stidit svojih sugradjanki, nema to veze, samo nek daju...znaci da su humane :mrgreen:

a ti dodji u moju mahalu i rado cu ti skontat neku svoju jaranicu, imam ih koliko hoces (msm, jest da se hvalim, al danas poslije kafe sa 7 setao ocam' :mrgreen: 8-) ) :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 17:22

Pravda za baborogonju. :mrgreen:
Ž '21!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 mar 2012, 17:41

Pravda za babarogu istina za legendu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2012, 17:43

BABAROGA IZDRŽI, LEGENDA JE UZ TEBE ! :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 18:16

Zaljubio se @Legenda u babarogu. :mrgreen:

Kaže da sam ja kriv što su je banovali. :lol: :lol:
Ž '21!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2012, 19:47

I kad ja kažem da si nekulturan ,sad si opet pretjerao :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 mar 2012, 20:02

ljudi, treba mi pomoc...postoji li program da "izbrise" tekst iz neke pjesme tako da ostane samo muzika, znaci kao ono za karaoka :D tacnije, matrica...ako neko zna, neka se ne stidi da kaze...hvala..

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 mar 2012, 21:38

postoji ;)
FORZA MARŠAL !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 mar 2012, 23:32

Znaci, frajer ubio oca, iskasapio ga, pretvorio butinu u sniclu i sta sve ne, a onda se desi ovako nesto:
- Prvo je negirao zločin, ali kada smo mu predočili dokaze, priznao je. Pre nego što je počeo da priča, pitao je: „Ko je ovde Horejšio?", misleći na lik iz serije „Mesto zločina". Rekao je da redovno gleda tu seriju i zato je tražio da ga ispita naš najbolji inspektor - kaže izvor Pressa.

Kad nisam umro. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 mar 2012, 23:58

:lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.