Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SIR
Kontakt:

Re: 16.kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 15:48

mmmirza je napisao/la:16. KOLO
10.03. Željezničar - Široki B. .......X...... 1-1
10.03. Olimpic - Rudar P. ...........1...... 2-1
10.03. Borac - Kozara ...............1.......1-0
10.03. Sloboda - Sarajevo ...........X.......0-0
10.03. Zvijezda - Leotar ...........1.......2-1
10.03. Zrinjski - Travnik ...........1.......4-1
10.03. GOŠK - Slavija ...........1.......1-0
10.03. Čelik - Velež ............1.......2-1
[/quote] Slobodno stavi 2 na sarajvo, ali dobro ne znam za koga navijas ;) :)

edmundo
Kontakt:

Post Postao/la edmundo » 06 mar 2012, 15:50

U koju ligu igra Zavidovići? Jel su ima klub u futbol u Zavidovići sada?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 mar 2012, 16:30

AlemC85 je napisao/la:Čelik i Velež su prije rata odigrali ukupno 34 utakmice, skor je slijedeći:

14 pobjeda VELEŽA
12 remija i
8 pobjeda Čelika
uz gol razliku 53:39 (+14)

Čelik je slavio u Mostaru samo jednom i to u sezoni 70/71 bilo je 2:0

Velež je jedino slavio u szoni 1986/87 s 5:2.

samo je Željo bolji od Veleža u međusobnim duelima od prije rata.....
Da, to je tačno, al u Zenici nemate uspjeha, ja sam u svom postu tako i naveo... Ni poslije rata, a ni prije kad ste bili daleko jači...
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 mar 2012, 16:34

edmundo je napisao/la:U koju ligu igra Zavidovići? Jel su ima klub u futbol u Zavidovići sada?
Odakle si ti paša? Jesi naš il furaš? :mrgreen:

Iz Zavidovića je Krivaja i ona igra u Kantonalnoj ligi Zeničko-dobojskog kantona (to ti je neka četvrta liga)...

http://nszdk.com/tabkanton%20proljece.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 06 mar 2012, 16:45

10.03. Željezničar - Široki B. 1X

Željo bi ovom pobjedom mogao jednom nogom već kročiti ka dizanju pehara, mada ne treba ni Široki toliko podcjenjivati jer su imali dobrih utakmica u 1 dijelu sezone.

10.03. Olimpic - Rudar P. 1

Rudar svakako lošija ekipa od Olimpica, došlo je nekoliko pojačanja, mlađi igrači su otišli. Po mom kec ko kuća

10.03. Borac - Kozara 1

Ne treba se puno polemisati oko ove utakmice, Borac svakako iskusnija ekipa i jača od Kozare, Kozari gori pod nogama ali ništa u Banja Luci neće moći učiniti

10.03. Sloboda - Sarajevo 1

Tradicionalno zna se da će iko u ovoj situaciji oduzeti bodove na Tušnju koji su itekako potrebni za opstanak u PL, možda i ključna utakmica. Doveli su 5 pojačanja među kojima je i Šmigalović bivši igrač s Koševa. Tradicionalno poslje utakmice će biti prozivki da su Slobodini igrači "MESARI" i da udaraju kako stignu, standard ;) Uglavnom, 3-1 nekako realan rezultat po meni :mrgreen:

10.03. Zvijezda - Leotar 1

Ako misle da ostanu u PL samo pobjeda dolazi u obzir ;)

10.03. Zrinjski - Travnik 1

Itekako jača ekipa od Travnika, mislim da Travnik nema šanse s Zrinjom ;)

10.03. GOŠK - Slavija 1 X 2

Borba za opstanak, samo ću to reći

10.03. Čelik - Velež 1

Na domaćem terenu teško porazivi Čelik

P.S.

Kao što smo navikli, nemojte da vas čudi ako i u ovom djelu sezone ne bude 95% pobjeda domaćina ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 mar 2012, 16:47

napokon da nam pocne liga najjaca u evropi :D

16. KOLO
10.03. Željezničar - Široki B. 1 uistinu derbi u svakom pogledu gledajuci i tabelu i vrijednost obiju ekipa po meni tvrda utakmica tezak teren jedan gol odlucuje utakmicu strijelac adilovic

10.03. Olimpic - Rudar P. 1 vukovi nebi trebali imati problema obavili su skupe pripreme nije se stedilo tako da pobjeda nebi trebala doci u pitanje moja prognoza 2-1

10.03. Borac - Kozara 1 teze od ocekivanog 2-1

10.03. Sloboda - Sarajevo 1 teska utakmica do jaja prednost dajem slobodi samo zbog jovica koji je kukavica za igru u gostima

10.03. Zvijezda - Leotar 1 :D moja zvijezda bi mogla imati jako tezak posao u subotu tako da bilo kakva pobjeda ce me zadovoljiti

10.03. Zrinjski - Travnik x ovdje vidim iznenadenje kola

10.03. GOŠK - Slavija x dvije podjednake ekipe slavija bi mogla imati sudenje na svojoj strani i tu vidim sansu za njihov bod

10.03. Čelik - Velež 1 bez komentara 3+
[/b][/quote]
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 mar 2012, 16:53

Samo da dodam jednu stvar koju je svak previdio.

Velez ove sezone i prosle sezone - 2 totalno razlicita tima. Riskantno je Sirokom ili bilo kome suditi kakav ce Velez bit jer to niko nezna. Mislim da ni uprava Veleza nezna s cim raspolaze jos. 9 igraca otislo - 9 igraca doslo. Totalno novi tim. Totalno nova prica. Da li ce biti bolji ili gori - to se jos nezna.

Taj novi Velez nije ni jednu utakmicu odigrao ni sa kim u PLBiH osim Goskom. Niko pojma nema kakvi su ni koliko su jaki - pa ni mi Rodjeni pacijenti koji pokusavamo skontat sta se desava nemamo pojma nego nagadjamo. E sad u to sve jos ubaci da je Handzic u spicu, da su Hiros i Pehlic tu, da je Demic (eto kako tako) tu opet u Velezu, da je Bandovic na golu, da su novi kolaci kao Jazvin, Zvonic i Brkovic sve cesce posmatrani kao prvotimci - ko zna na sta ce to sve licit.

Siroki je trebao sanjat da igra s onim Velezom od prosle sezone - a s kim ce sada igrat, to samo Bog zna.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 07 mar 2012, 13:50

Željezničar/SARAJEVO/ - Široki Brijeg 1x ( Derbi prvenstva, Zeljo jeste bolji, ali Siroki nije bez sansi, jer Zeljo ima neke igrace povrijedjene 90 % 1, 10 % X )

Olimpic /SARAJEVO/- Rudar/PRIJEDOR/ 1 ( Utakmica se igra u Čitluku, Olimpic ima bolju ekipu)

Borac/BANJA LUKA/ - Kozara/BOSANSKA GRADIŠKA/1 (Duel mačke i misša, bez uvrede za goste)

Sloboda/TUZLA/ - Sarajevo 1x (Sloboda ulazi totalno rekonstruisana u prvenstvo, ne znam sta se dogadja sa njima u smislu trenera, Vojvodic je navodno podnio ostavku???. U svakom slucaju mislim da je Sarajevo slabije nego prosle sezone, tako da cisto sumnjam da moze da pobijedi u Tuzli, jer Slobodi gori pod nogama i koja ukoliko hoce da ostane u ligi ne smije sa Tusnja ni bod da izgubi, a kamo li sva 3)

Zvijezda/GRADAČAC/ - Leotar/TREBINJE/ 1x ( Zvijezda jesenas jako loša kod kuće, pa zato Leotar ima mrvu sanse da izvuce bod. Najvjerovatnije je ipak da ce Zvijezda ovo uzeti, ali lose su igrali jesenas na svojoj Banja Ilidzi, pa zato 1x )

Zrinjski/MOSTAR/- Travnik 1 ( Zrinjski daleko jaci, Travnik je u totalnoj krizi, slaba im fajda od Husnije, ko sto je nisu imali od njega ni Celik ni Sarajevo)

GOŠK/GABELA KOD ČAPLJINE// - Slavija/ISTOČNO SARAJEVO/ 1 ( Ako Slavija ostane na istom nivou kao jesenas,a sve su prilike da jest tako, onda su jako mali izgledi da išta drugo napravi protiv ambicioznog domačina)

Čelik/ZENICA/ - Velež /MOSTAR/ 1 ( Velež je naša stara mušterija i trebamo im vratiti za onu na guzove izborenu pobjedu u Vrapcicma. Mislim da imamo i snage i znanja a i tradicija je totalno na Čelikovoj strani)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 13:53

Crni gavran je napisao/la:Željezničar/SARAJEVO/ - Široki Brijeg 1x ( Derbi prvenstva, Zeljo jeste bolji, ali Siroki nije bez sansi, jer Zeljo ima neke igrace povrijedjene 90 % 1, 10 % X )

Olimpic /SARAJEVO/- Rudar/PRIJEDOR/ 1 ( Utakmica se igra u Čitluku, Olimpic ima bolju ekipu)

Borac/BANJA LUKA/ - Kozara/BOSANSKA GRADIŠKA/1 (Duel mačke i misša, bez uvrede za goste)

Sloboda/TUZLA/ - Sarajevo 1x (Sloboda ulazi totalno rekonstruisana u prvenstvo, ne znam sta se dogadja sa njima u smislu trenera, Vojvodic je navodno podnio ostavku???. U svakom slucaju mislim da je Sarajevo slabije nego prosle sezone, tako da cisto sumnjam da moze da pobijedi u Tuzli, jer Slobodi gori pod nogama i koja ukoliko hoce da ostane u ligi ne smije sa Tusnja ni bod da izgubi, a kamo li sva 3)

Zvijezda/GRADAČAC/ - Leotar/TREBINJE/ 1x ( Zvijezda jesenas jako loša kod kuće, pa zato Leotar ima mrvu sanse da izvuce bod. Najvjerovatnije je ipak da ce Zvijezda ovo uzeti, ali lose su igrali jesenas na svojoj Banja Ilidzi, pa zato 1x )

Zrinjski/MOSTAR/- Travnik 1 ( Zrinjski daleko jaci, Travnik je u totalnoj krizi, slaba im fajda od Husnije, ko sto je nisu imali od njega ni Celik ni Sarajevo)

GOŠK/GABELA KOD ČAPLJINE// - Slavija/ISTOČNO SARAJEVO/ 1 ( Ako Slavija ostane na istom nivou kao jesenas,a sve su prilike da jest tako, onda su jako mali izgledi da išta drugo napravi protiv ambicioznog domačina)

Čelik/ZENICA/ - Velež /MOSTAR/ 1 ( Velež je naša stara mušterija i trebamo im vratiti za onu na guzove izborenu pobjedu u Vrapcicma. Mislim da imamo i snage i znanja a i tradicija je totalno na Čelikovoj strani)
Kako mozes reci da je Sarajevo slabije otisao Pixi sto je bio medju prvih jedanaest., ali dobro svako ima svoje misljenje. :) Pobejda ide sigurno drug 1-2(Matko, Krpic) ;) :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 07 mar 2012, 16:03

Postovani kolega,

Ja sam iznio svoje misljenje, Kojasevic vam je bio jako bitan igrac, nijedan ovih pridoslih nema njegov kvalitet, Matko nije ono sto je bio, Krpic mi je ruku na srce nepoznat, tako da za njega necu nista tvrditi, Husic je bio jako dobar dok je igrao za Orasje, ali on ti je zadnji vezni. Ja ne znam ko vam je uopste alternativa za Kojasevica, s obzirom da je otisao Handzic, koji doduse nije ni sjena onog igraca od prije 3-4 sezone. da vam je dosao Alen Skoro i da niste otjerali Hadzica, ja bih vas smatrao kao glavnog kandidata za titulu.

Sloboda je ovog proljeca dobro pojacana, silno napaljena i necete glatko pobijeditio sigurno, a tesko da cete pobijediti uopste(moje misljenje), lijep pozdrav, ako budete bolji , pobijedite mene sto se tice ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 16:11

Crni gavran je napisao/la:Postovani kolega,

Ja sam iznio svoje misljenje, Kojasevic vam je bio jako bitan igrac, nijedan ovih pridoslih nema njegov kvalitet, Matko nije ono sto je bio, Krpic mi je ruku na srce nepoznat, tako da za njega necu nista tvrditi, Husic je bio jako dobar dok je igrao za Orasje, ali on ti je zadnji vezni. Ja ne znam ko vam je uopste alternativa za Kojasevica, s obzirom da je otisao Handzic, koji doduse nije ni sjena onog igraca od prije 3-4 sezone. da vam je dosao Alen Skoro i da niste otjerali Hadzica, ja bih vas smatrao kao glavnog kandidata za titulu.

Sloboda je ovog proljeca dobro pojacana, silno napaljena i necete glatko pobijeditio sigurno, a tesko da cete pobijediti uopste(moje misljenje), lijep pozdrav, ako budete bolji , pobijedite mene sto se tice ;)
Slazem se sa tobom Pixi je bio strasan igrac ja kad sam govorio da ga nedaju niko me nije slusao ;)
Krpic je poceo u Dinamu Z..itd. dobar je momak dosta je golova sad dao u pripremnim utakmicama.Alen je prodana dusa tako da me ne zanima uopste, Hadzica mi je strasno zao ali ja tu nemogu nista promijeniti.
Sto se tice Slobode ja ne kazem da nisu sad dobri, ali mi ako budemo igrali odmah ofanzivno pobjeda ide, ne kazem da oni nemogu nas dobiti lopta je okrugla drug.pozz. :) ;)

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 07 mar 2012, 19:11

http://sportsport.ba/bh_fudbal/teren-gr ... lato/76145" onclick="window.open(this.href);return false; a neko reče teren na Bilinom Polju loš upssss :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 mar 2012, 19:21

Robijas007 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/teren-gr ... lato/76145 a neko reče teren na Bilinom Polju loš upssss :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo je ruglo od stadiona, cekali zadnji 10 dana pa da zovnu navijace da im ciste stadion, stvarno presmjesno nije ni cudo sto im se srusila ona tribinica... da je neki drugi stadion upitanju tu se nebi moglo igrat al posto je ZELJO onda moze jer tu je naravnoo cale od Amara. Sramota gdje igra Zeljoo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 mar 2012, 19:22

Robijas007 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/teren-gr ... lato/76145 a neko reče teren na Bilinom Polju loš upssss :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Pa ovo je nevjerovatno.Sramota.Pa ipak je ovo Bosanski kultni stadion.Pa samo je par dana do prvenstva.Za ovo nema opravdanja nikakvog.Jbt danas sam gledao teren na Piroti.I ovdje je bio snjeg do neki dan i ista je ako ne i gora klima nego u Sarajevu,ali je teren Vembli za Grbavicu.Ma ni spure nema na njemu,svaka cast za odrzavanje mora se to priznati makar je sve drugo naopako.Cuva se cak nema ni treninga na njemu ,nego na garnizonu a pripreme su na Docu igrate protiv Iskre.
Kakvi to majmuni tamo u Sarajevu rade na odrzavanju stadiona.Ovo da su htjeli nisu mogli napraviti.Svasta.
Nego je li ovo stvarno Grbavica da se neko ne zeza...ne mogu vjerovati... :evil:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 20:01

vidovitadjemila je napisao/la:
Pa ovo je nevjerovatno.Sramota.Pa ipak je ovo Bosanski kultni stadion.Pa samo je par dana do prvenstva.Za ovo nema opravdanja nikakvog.Jbt danas sam gledao teren na Piroti.I ovdje je bio snjeg do neki dan i ista je ako ne i gora klima nego u Sarajevu,ali je teren Vembli za Grbavicu.Ma ni spure nema na njemu,svaka cast za odrzavanje mora se to priznati makar je sve drugo naopako.Cuva se cak nema ni treninga na njemu ,nego na garnizonu a pripreme su na Docu igrate protiv Iskre.
Kakvi to majmuni tamo u Sarajevu rade na odrzavanju stadiona.Ovo da su htjeli nisu mogli napraviti.Svasta.
Nego je li ovo stvarno Grbavica da se neko ne zeza...ne mogu vjerovati... :evil:
Grbavica jeste drug nazalost. :P

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 mar 2012, 20:04

stvarno nevjerovatno sta uradise od terena :o .Nisam zeljin navijac ali ovo je bruka i sramota kako vode racuna,ma za Haga je ovo momentalno :roll: ,napravise oranicu na stadionu.Nema sanse da ovo bude spremno za subote(ako su ovo friske slike)Ovo je trebalo odmah ocistiti cim je stao snijeg.E svasta u PM,svakakvi debili rade u nasim klubovima :shock:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 mar 2012, 20:08

10.03. Željezničar - Široki B. 1, 1-0

Zeljo po imenima najjaci tim u drzavi, nisu uigrani i na sramoti od terena nadam se da cemo dobiti Siroki koji nam ne lezi zadnjih godina. Ocekujem tvrdu i tesku tekmu u blatu (upravi se sjetim familije) i pobjedu svog tima.

10.03. Olimpic - Rudar P. X, 0-0

Ovo se ni ne zna gdje se igra, na snijegu, Citluku, Foci, ko zna vec gdje, toliko o ozbiljnosti i radu pojedinih klubova. Jedino mi je steta sto nece biti prilike za kapitena Barsinih kadeta, koji je tako pompezno najavljivan, a ispade da se brze bolje vratio kuci. Olimpic je jak pojedinacno ali kao kolektiv ne tako, imaju sada stabilnog trenera koji izgleda voli da radi i mislim da mogu u borbu za plasman do 6 mejsta. Inace Rudar je tvrda ekipa i ocekujem tekmu za X 0-0

10.03. Borac - Kozara 1, 2-1

Ovdje ne treba puno komentara, Borac je jaci, zreliji, iskusniji. Kozara ima Jagodica koji zna Borac i mislim da ce izvuci castan poraz 2-1.

10.03. Sloboda - Sarajevo 1, 1-0

Mislio sam da je Sloboda svoje odsvirala, ali su po mom misljenju odradilo fino zimsku pauzu. Drago mi je jer Tuzla zasluzuje jakog prvoligasa. Ocekujem tesku tekmu, iako su komsije malo oslabljene ali su jak kolektiv, ipak mislim da im Tusanj ne lezi i da gube 1-0, iako dajem manje sanse za X.

10.03. Zvijezda - Leotar 1, 2-0

Steta Zmajevi iz Gradacca su u padu ove sezone, nadam se da ne gube kompas sa ovim silnim izmjenama trenera, ovo bi po svemu trebali rutinski uzeti iako je Leotar dosta napredovao u pauzi.

10.03. Zrinjski - Travnik 1, 4-0

Travnik ce ispasti, mnogi mi rekli napokon i mislim zasluzeno, onakav fudbal za kostolomce je ipak za nizih liga, u Mostaru ocekujem potvrdu toga, 4-0 Zrinjski.

10.03. GOŠK - Slavija 1, 2-0

Gosk je tvrda ekipa, kvalitetnija od gostiju koji na moju radost su glavni kandidat za ispadanje.

10.03. Čelik - Velež 1, 3-1

Nekad derbi, a nadam se u subotu dobra tekma, zelim i jednim i drugim da se vrate u sami vrh gdje pripadaju. Zbog domaceg terena prednost dajem Celiku a dijelom i tome sto se Velez cuva za kup u srijedu.

Ceka nas po svemu sudeci jos jedno domacinsko kolo u losim uslovima. Najgore ce biti u Sarajevu, gdje ce biti derbi kola i stvarno mi je zao zbog terena jer su jedni i drugi teze nadigravanju.
Utakmice u Tuzli i Zenici mogu biti zanimljive takodjer.

Uglavnom pocinje kotrljanje ...
Cuva Bog Zelju svog!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 20:10

rodjak je napisao/la:
stvarno nevjerovatno sta uradise od terena :o .Nisam zeljin navijac ali ovo je bruka i sramota kako vode racuna,ma za Haga je ovo momentalno :roll: ,napravise oranicu na stadionu.Nema sanse da ovo bude spremno za subote(ako su ovo friske slike)Ovo je trebalo odmah ocistiti cim je stao snijeg.E svasta u PM,svakakvi debili rade u nasim klubovima :shock:
Sta ces uzas jeste ali nije to samo kod njih mozda tako.. :roll:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 mar 2012, 22:33

Crni gavran je napisao/la:Čelik/ZENICA/ - Velež /MOSTAR/ 1 ( Velež je naša stara mušterija i trebamo im vratiti za onu na guzove izborenu pobjedu u Vrapcicma. Mislim da imamo i snage i znanja a i tradicija je totalno na Čelikovoj strani)
Grohotom se smijem. Ako je svijet nastao kad si se ti rodio, onda izvini, upravu si.

-Željo dobija Široki. Objašnjenje, jednostavno kvalitetniji su od Širokog.
-Mislim da Rudar nema šta tražiti u Sarajevu. Olimpic dosta bolja i ozbiljnija ekipa.
-Borac ovo rutinski odrađuje, Kozara može samo da se potrudi da joj ne bude puna mreža do vrha.
-Sloboda i Sarajevo tradicionalno bezvezne mečeve igraju tako da i sad to očekujem i mrtvu nulu s nula golova.
-Zvijezda dočekuje Leotar i ovo bi mogla bi najneizvjesnija tekma u ovom kolu. Može biti svašta.
-Zrinjski se ko biva pojačao i vjerovatno pobjeđuje Travnik koji teško može bilo šta da uradi u Mostaru.
-GOŠK će vjerovatno dobiti ovaj meč, Slavija već u drugoj ligi.
-Čelik kući igra i favorit je, ali ni mi nismo za baciti i možemo nekako do boda ili bodova.
Who dares, wins !

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 mar 2012, 23:11

Postao/la NeToBoLa dana 07 mar 2012, 22:33

-Željo dobija Široki. Objašnjenje, jednostavno kvalitetniji su od Širokog
Ne bi se slozio sa ovom tvrdnjom.Na mene je Siroki ostavio daleko bolji utisak jesenas,iako zbog domaceg terena dajem malu prednost Zelji.Bice ovo dobra tekma,ako teren dozvoli.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mosarajvosa83, Paromlinac i 45 gostiju.