bezze ces popusit, sto se zajebajesILoveLFC je napisao/la:Ja sam ipak da odigramo taj mec....ne volim da uzimam tako bodoveLimuntos je napisao/la:nek upise 5:0 za tebeILoveLFC je napisao/la:ne znam kako cu sa limuntosom odigrati, ili nema hosta ili mu net sere.jer ne mozemo nikako odigrat, a svakako bi ga vise popusio od tebe
![]()
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Uđi Limuntos, ako hoćeš:
Password: izborlarin
Password: izborlarin
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Trebao sam ti na pp poslati... Odoh sad. 
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jeste li konacno odigrali sva kola?
Ima novih igraca koji imaju zelju za dokazivanje
Ima novih igraca koji imaju zelju za dokazivanje
Chelsea F.C.
'ajde ako je @Limuntos tu ili će biti ubrzo da odigramo 14. kolo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sad nisam tu, bicu ubrzo, strpi seanonimni je napisao/la:'ajde ako je @Limuntos tu ili će biti ubrzo da odigramo 14. kolo
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Limuntos je napisao/la:sad nisam tu, bicu ubrzo, strpi seanonimni je napisao/la:'ajde ako je @Limuntos tu ili će biti ubrzo da odigramo 14. kolo![]()
edit : ja sad odoh
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hoćete li igrati ili da prekidamo ovo?
Ja ne znam kako cu sa limuntosom, to ti dzone odluci sta cemo....
Unica nek mi se javi za 14. kolo....
Unica nek mi se javi za 14. kolo....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
dzone, moram te obavijestit o tuznoj vijesti...odustajem od lige
fakat je ovo bezveze, nije ni blizu organizovano kao pes liga...msm, izvini, ali tako je...za jednu partiju haxa je potrebno izdvojiti najvise 10 min, a evo 3 kola se igraju mjesec dana...nek uleti neko mjesto mene, a vama sretno u nastavku...
Pa čovječe tebe se čeka, em ti ne radi internet, em štopa, em lag em bla bla.Limuntos je napisao/la:dzone, moram te obavijestit o tuznoj vijesti...odustajem od ligefakat je ovo bezveze, nije ni blizu organizovano kao pes liga...msm, izvini, ali tako je...za jednu partiju haxa je potrebno izdvojiti najvise 10 min, a evo 3 kola se igraju mjesec dana...nek uleti neko mjesto mene, a vama sretno u nastavku...
I onda kažeš treba mjesec dana za 3 kola. Pogledaj raspored lige, svi su odigrali skoro osim tebe.
Ajde ko želi igrati neka se javi ovde, uslov da je aktivan i da ima normalan internet.
12. kolo:
S-Y-L-A-R - Unica_Liverpool_
Ako ne mislite igrati odmah recite kao i Limuntos pa da vas izbacim.
Obojica ste aktivni tako da recite odmah ili odigrajte ovo što prije... rok je do nedjelje jutro inače letite, pa taman smanjivali ligu.
14. KOLO:
Unica_Liverpool_ - ILoveLFC
Limuntos - anonimni
reds - starmo94
hanniz - Emir ZENICA
harebianconero - vm22
legenda reala - Edin TM87
S-Y-L-A-R - dzonvejn
Rok odigravanja je ovaj tjedan, znači 2 dana + danas svatko ima da odigra ovo kolo.
S-Y-L-A-R - Unica_Liverpool_
Ako ne mislite igrati odmah recite kao i Limuntos pa da vas izbacim.
Obojica ste aktivni tako da recite odmah ili odigrajte ovo što prije... rok je do nedjelje jutro inače letite, pa taman smanjivali ligu.
14. KOLO:
Unica_Liverpool_ - ILoveLFC
Limuntos - anonimni
reds - starmo94
hanniz - Emir ZENICA
harebianconero - vm22
legenda reala - Edin TM87
S-Y-L-A-R - dzonvejn
Rok odigravanja je ovaj tjedan, znači 2 dana + danas svatko ima da odigra ovo kolo.
evo hocu ja 
Ne može, nisi aktivan. Ne želim da opet nekoga čekamo tjedan dana da odigra 1 kolo. Sorry.lottdogg je napisao/la:evo hocu ja
dzonvejn je napisao/la:Ne može, nisi aktivan. Ne želim da opet nekoga čekamo tjedan dana da odigra 1 kolo. Sorry.lottdogg je napisao/la:evo hocu ja
cuj nisam aktivan stalno sam tu , to sto ne pisem gluposti ko ostali ne znaci nista
ili vam je draze da ubacujete botove da igraju strah vas konkurencije
e ovako b'razeru...nedavno sam bio 2 dana zaredom po cijeli dan na netu (to mi se jako rijetko desava, jer sam stalno vani, rijetko sam u kuci) i za ta dva dana sam stalno gledao da li su online @unica, @sylar i @ILove...naravno, oni nisu bili tu, i nismo odigrali meceve...razlog: cema ima yeben internet....a za ta 2 dana sam mogao odigrati sve do zadnjeg kola...i evo, u zadnjih par dana, unica mi se javi na pp, kaze "ajde da odigramo" i dadne mi sobu i pass, ja odem na haxovu str, gle cuda, nidje unice, gubi se k'o abdest...krivac: cema, jer je posao da igra haxa, al nema mu protivnika...jesi li ijednom dosad vidio ovdje post od @sylara koji kaze "limuntos, javi se da odigramo kolo" ?? krivac: cema, jer mu protivnik nije online nikako... nemoj me druze bezveze ljutit, jer ja jesam donekle kriv za ovo, al nisam jedini krivac kao sto ti velis....dzonvejn je napisao/la:Pa čovječe tebe se čeka, em ti ne radi internet, em štopa, em lag em bla bla.Limuntos je napisao/la:dzone, moram te obavijestit o tuznoj vijesti...odustajem od ligefakat je ovo bezveze, nije ni blizu organizovano kao pes liga...msm, izvini, ali tako je...za jednu partiju haxa je potrebno izdvojiti najvise 10 min, a evo 3 kola se igraju mjesec dana...nek uleti neko mjesto mene, a vama sretno u nastavku...
I onda kažeš treba mjesec dana za 3 kola. Pogledaj raspored lige, svi su odigrali skoro osim tebe.
Ajde ko želi igrati neka se javi ovde, uslov da je aktivan i da ima normalan internet.
Nema mjesta za ljutnju.
Ko ne želi igrati ili ne može neka odmah kaže kao što si ti napravio. Tako je najpoštenije...
Znači slobodno se javite i napišite je li želite nastaviti ili ne, pa da vam ispunimo želju.
Ko ne želi igrati ili ne može neka odmah kaže kao što si ti napravio. Tako je najpoštenije...
Znači slobodno se javite i napišite je li želite nastaviti ili ne, pa da vam ispunimo želju.
Slabasni legenda ce bit izdominiran i naplatit cu mu za svu pricu o meni!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ma najbolje mene proglasit pobjednikom i svak svojim putem 
Ovaj lottdogg je bot najveci....ali ako hoce da igra, nek upadne umjesto mene....moze titulu uzeti 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.