Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Glupost
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Glupost » 07 mar 2012, 20:23

A sta ces trebao je tog momka sto se bio najavljivao ali to je samo jedna u nizu losih odluka koje radi u zadnje vrijeme po mom misljenju.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 07 mar 2012, 20:24

nisam pametan vise necu nista pisati o tekmi jer mi nema smisla ista komentarisati :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 mar 2012, 20:25

Bod po bod......
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 20:26

Nisam razočaran, ipak smo pokazali nešto u drugom poluvremenu, dovest ćemo i mi na ljeto nekog tog igrača koji nam toliko fali.

A suđenje neću komentarisati, ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru, nama ne smije biti sviran penal samo zato što smo Juventus.

Bježimo Udineseu 6 bodova, Laziu 4, u Genou idemo bez odbrane, trebam provjeriti hoće li Vidal uopšte moći igrati.

Sad će njima Conte sve po spisku na press konferenciji.

Bonucciju noga iz kluba odmah na ljeto, uzeti 10 miliona za njega i nabijati se nogom u guzicu.

Najbolji igrač danas Arturo Vidal.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 07 mar 2012, 20:29

Teska utakmica, Bologna vrlo dobra. Nasi standardno, diktiraju tempo, drze loptu, ali tesko dolaze u prilike. Nadam se da je nekima veceras bilo jasnije sta znaci igrac poput Vucinica za ovu ekipu.

Po meni najbolji Caceres, De Ceglie, Pirlo, Vidal. Najgori Pepe i Boriello. Bonucci je imao solidnu utakmicu do crvenog kartona, imao je jednu gresku koja na svu srecu nije kaznjena, ali i broj odlicnih intervencija.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 07 mar 2012, 20:30

Ne znam po cemu je Bonucci kriv, dobro je odigrao (nisam vidio tu gresku) a i onaj crveni je opravdan jer bi protivnicki igrac sam izasao na golmana.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 mar 2012, 20:30

Bianconeri1988 je napisao/la: Najbolji igrač danas Arturo Vidal.
Uz Caceresa,jest on mislim pogriješio kod offside zamke,ali je izvrstan bio,odlično zatvarao,a i dobro išao naprijed i uvijek precizno dodavao.
Mislim da će Vidal propustiti sljedeći meč,nisam siguran,tako da će stoperi biti Caceres-Gouano?
Ako ne,onda Caceres-Vidal je jedino rješenje.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 07 mar 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 07 mar 2012, 20:31

nista novo, opet nerjesen rezultat, iako sam ocekivao vise, ipak ovdje je bod vrlo dobar s obzirom na okolnosti. Previse propustenih prilika u ranijim utakmicama doveli su ekipu da se mora boriti za LP. Teska utakmica, Bologna dosta nabrijana i po treci put ostaje ne porazena. Moj dojam je da je Conte kasno napravio izmjene i na kraju je bio vrhunaca ulazak Padoina iako se trazila pobjeda...

Tezak period za ekipu, sve veci broj povrijedeni i suspendirani igraca, tako da ce biti dosta problema u sledecim utakmicama. Nadam se da na kraju mozemo doci do LP, za nesto vise se u ovom trenutku ne moze...
The Old Lady is back on TOP...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 mar 2012, 20:31

Ma mi najbolje X-iramo :mrgreen: ... Sad se nadati da barem ne izgubimo mjesto za LS

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 mar 2012, 20:31

Bez Pirla bi bili sedmi na tabeli. Bonuci je nas Conte na terenu, dobar je neko vrijeme, ali uvijek napravi potez kojim sve usere. Je.bo im Borielo naninu tetku obojici
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 mar 2012, 20:32

Glupost je napisao/la:Ne znam po cemu je Bonucci kriv, dobro je odigrao (nisam vidio tu gresku) a i onaj crveni je opravdan jer bi protivnicki igrac sam izasao na golmana.
Bravo
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 mar 2012, 20:33

Znači ostao je još Caceres za stopera, Bonucci je zasluzio dva crvena ne jedan :roll: , ali ne mogu vjerovati šta se Juventusu ne svira kao penal/faul šta je već bilo :roll:

U drugom poluvremenu igra bolja, ali ništa posebno i Bologna je zasluženo uzela bod, nadam se samo da Konte neće više Borriella forsirati, ili mu možda još nešto treba. Caceres je danas pokazao da moze igrati na stoperu, koliko bi on bio dobar u paru sa Chiellini i Barzaglie, kako momak samo iznosi lopte i predaje pa to je divota, ali neka igra Bonucci, nije se Caceres jos uklopio.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 20:34

Borriello je dobro odigrao, barem u odnosu na prethodne utakmice. :mrgreen:

Drago mi je što Marchisio nije ono zabio, inače bi bilo svega. :lol:

Bonucci nam ne donosi ništa dobro, koliko god odigrao dobro džaba mu to sve kad u svakoj utakmici napravi glupost koja nas košta rezultata. Šta će nam takav igrač!?

Nemojte ga samo braniti. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 07 mar 2012, 20:34

Glupost je napisao/la:Ne znam po cemu je Bonucci kriv, dobro je odigrao (nisam vidio tu gresku) a i onaj crveni je opravdan jer bi protivnicki igrac sam izasao na golmana.
Bonuci odigrao vrlo dobro,osim prekraja koji je morao napraviti pa ga zbog toga ne krvim. Samo sto uvijek on bude osoba koja ce napraviti neki propust, jednostavno takav je to igrac. Mora Juve pucati na nesto vise jer Bonuci nije nivo Juventusa...

@oxygen
Mislim da je Lich progrijesio kod prvog gola...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2012, 20:35

Konte njima sve po spisku a mi Konteu, ako ovako nastavi ovaj crveni karton ce bit vise od simbolike jea.li ga Djakerini, Borijelo, Padoin i ovaj kukavicluk .

NAZALOST, postalo je jasno koliko je ova ekipa limitirana. Zanima me bas koliko smo bodova imali u ovo vrijeme prosle sezone, ako neko zna nek napise. Jer mislim da ovo nije nista bolje od onog proslogodisnjeg osim euforije i cinjenice da je liga neizvjesnija vise nego ikad(u smislu kikseva favorita)....

losi smo, ako ne dodje do drasticnih rezova i LP ce postat upitna obzirom na raspored. Ako zijanimo od Napolija,a realna je opcija, ode sve u q....
na pocetku sezone dok je palila fora sa motivacijom i licili smo na nesto, sad kad su umislili da su zvjezice, jer jbg oni su prvi u Italiji pa prestali trcat pokazalo se ko su i sta su ustvari, a i Konte zajedno s njima izgleda :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 mar 2012, 20:37

Prvi puta ove sezone sam razocaran.... fkt sam se iznervirao i tesko mi je ovo palo.

Nemam sta puno komentarisat oko tekme, jednostavno nije to to...

Obicno sam bio optimista kada je u pitanju borba za Scudetto, ali sad je mislim i definitivno izgubljen. Nasa forma, serija teskih utakmica, kao i sam Milan.... nemoguca misija....

Ali, ne smijemo klonut sad...LP se mora izboriti, a na kup sve dati da se osvoji trofej....

Moje misljenje je da je Scudetto, realno izgubljen...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 mar 2012, 20:37

Bonnucia ne možete saprati ni u tri vode,čovjek ide iz greške u grešku,ne bi njihov igrač išao sam na golmana jer su bila dvojica,ne zna se kontrolisati lik,on ne može biti član prve postave Juventusa,uzeti za njega koji dinar i ćao.

Vučinić je užas jedan,nikakav gol mu ne pomaže,jednostavno katastrofa.
Padoin umjesto Pepea,smiješno,znalo se da ćemo napadati i sa igračem manje,ali bitno je da miljenici Conteovi igraju,a po konferencijama Elia i kompanija će dobiti šansu,aha,kako da ne.
Ali,mi nemamo poraza. :lol:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 07 mar 2012, 20:38

Soni je napisao/la:Bez Pirla bi bili sedmi na tabeli. Bonuci je nas Conte na terenu, dobar je neko vrijeme, ali uvijek napravi potez kojim sve usere. Je.bo im Borielo naninu tetku obojici
:lol: +1

dobro si ti sve rekao, kad se Bonuci i Konte udruze nisam siguran da moze izaci na dobro. Padoin ulazi umjesto Pepea dok na klupi sjede 2x bolji igraci...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 mar 2012, 20:39

Giaccherini, Padoin mrš iz svetinje u pichku materinu.

**** više i Padoina i sve za par mora on uć, koja je razlika, bod il poraz. Ubaci Eliju yebo ga više.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 mar 2012, 20:39

Protiv Genoe ocekujem Matria i Del Piero iz pocetka.

Drago mi je da je Caceres ipak odigro dobro, sad je sigurno prije Bonuccia sto se tice stopera.
Nismo tolko bili lose nazad kolko smo bili napred, nismo imali nikakve fantazije sve nazor jbg..

Citam da je Pirlo pauzira iducu zbog kartona?

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []